2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet kiraz cekirdekli olan benimkide

Mikrodalgada 2 dk isıtıp yatagin icine yerleştiriyorum
Bebeğide yüz ustu koyuyorum yastiğa
uzun bi surede sıcakligini koruyor o kiraz cekirdekleri
Karni surekli sıcak kaliyor gazıni rahat atiyor alttanda ustende
Bazı geceler🙈gazini cikarmadan yatıriyorum
Ozamanda faydası oluyor kendi çikarabiliyor

Bide baş kısmı yüksek olduğu için kusmada olmuyor

Kendi yatagima yatirdigim zaman cogunlukla kusuyor kuzum
Sağol canım tecrübe önemli bugün ebebek yolu göründü bize gidip alalım
Gazda benim çözüm yolum düzenli beslemek olmuştu. Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama bi denersin olmazsa. 2 ya da 3 saatte veya duruyorsa daha uzun aralıkta beslemeyi.
Bende eğer atakları yoksa iki saatte bir emziriyorum canım. Sekiz dokuz saatte bir de mama veriyorum 60 ml ama vermeden emziriyorum illa ki. Ikınmaktan bir hoş oldu yavrularım. Mamayı da değiştirdik
Hanimlar birsey soracağım ben bu sıpaya akşamları 1 kere mama veriyorum süt yetmediği için ancak mamayı veridiğimde çocuğa ekstra bir enerji geliyor sanki uyuyorsa da uyanıp 1 2 saat uyumuyor dün 11 de verdim gece 4 de zor uyuttum ısrarla meme istedi verdim karnı da tok ama agzına alıyor çıkarıyor deli gibi tepiniyor eller ayaklar hiç durmuyor dikkat ettim mamadan sonra sürekli boyle dunku kadar olmasada sizde de boyle birsey yasayan var mi mamayi mi degistirsem aptamil kullaniyorum 🤔
Bende hipp combiotiğe geçtim canım. Mamayı değiştirebilirsin aptamilde şeker var diye biliyorum
Canım iki bebekle mecbursun.Takdire şayan bence iki bebeyi tek başına büyütmek.Allah güç kuvvet versin sana.
Aminn canım sağolasın
Hiç tatlı yemiyor musunuz? Doğumda Kv bi tepsi baklava yapmış. Annemler de burdaydı. Her gün iki üç baklavayı dondurmayla yedim. :kk77: Şimdi kendim de puding, bisküvili pasta falan yapıp yiyorum. Limonata yapıyorum, rezene ve soğuk çay içiyorum.
Canım istiyor ya siz yemeden nasıl duruyorsunuz? :işsiz:
İyi beslenenler yazın bakalım ne yiyip içiyorsunuz? :KK28:
Beslenmek mi😂 kahvaltı yapabilirsem şükrediyorum arada meyve yiyorum komposto içmeye çalışıyorum. 73 le hamile kaldım 80 le doğurdum 62 kiloyum şu an

Mrb kizlar sezeryanla dogum yptim bnde ilk 2 gun sut gelmedi doktor mama ver dedi sarilik olmasin ac kaliyo diye tabi ugrastiktn sonra hemen degil
Yinede sut yetmedgnden sarilik oldu sonra yukseldi emzirdm tabi hep ama sutum yetmediginden sarilik ilerledi cocuk doktoruna kontrole gidip geliyodk 6 gunde 50 gram alms kg almams mamada ver gunde 4 defa dusmeye baslamisken tekrr yukselmesn dedi neyse de hem emiyo hem mamada veriyorm.sutum hala yetersiz komposto dereotu yesillik su meyve suyu uzum kuru incir humana cay vs vs herseyi denedimmi blmym ama bi cok sey denedm.en son galactago damla aldm btkisel ona basladm
Cevremdeki herkesn aa niye emzirmiyosn niye mamada veriyosn kucuk cocuga sutun olmadigi gogsunden belli fiskirir yoksa sut tarznda milyon tane laf duymaktan skldm bunaldm cok takiyorm elimden geleni yapiyorm yinede artmiyo sut ne yapmam lazim bi onerisi olan varmi bi sunuda de belki fayda eder dedignz milletn laflarndan oyle biktm bunaldm ki cocugma bakip agliyorm kendimi eksik hssedyrm 😥
Kuzum üzülme yaa olabilir vücut strese giriyor işte yeterli miyim bakabilir miyim gibi düşünceler yüzünden kendini rahatlat kendine güven . İnşallah çoğalır yeter sen elinden geleni yapiyorsun, diyelim ki olmadı yetmedi mama var , dünyanın sonu değil ki , ben hem mama hem meme veriyorum doymuyor çünkü ama buna üzülmüyorum sağlıklı çok şükür iyi,Önemli olanda bu.. 😚😘

Benim doktorum her istediğinde emzir su an en cok ihtiyacı olan sey dedi bize en cok muhtac oldukları zaman
Çok haklısın
Onlar iş gibi yaklaşıyolar olaya
Ablam da hemşire o da kucağa alıştırma diyo orda kendi kendine takılmayı öğrenmişken
Kız dedim köşe yastığı mı yaptım kendime heralde alcam kucağına türk bebesi yok holladalımıyık biz :)
O zman ekstra dikkat et kuzu aman diyim, hayatta kalma içgüdüsü ha 😂😂 survivor Yeni anneler 😂😂
Survivor tabii ne farkı var halimizin aç susuzuz 😄
I mom hangisi? Latte mi kullanıyorsun?
Yok canım tablet
Hamilelikten kalanlar vardı iki film onları bitiricem sonra belki latte alırım
Mrb kizlar.41 hafta bitti.benim gibi kalan var mi
Yaa gelesi yok hiç seninkinin 🙃 42. Hafta nedir arkadaş 😊
Mrb kizlar sezeryanla dogum yptim bnde ilk 2 gun sut gelmedi doktor mama ver dedi sarilik olmasin ac kaliyo diye tabi ugrastiktn sonra hemen degil
Yinede sut yetmedgnden sarilik oldu sonra yukseldi emzirdm tabi hep ama sutum yetmediginden sarilik ilerledi cocuk doktoruna kontrole gidip geliyodk 6 gunde 50 gram alms kg almams mamada ver gunde 4 defa dusmeye baslamisken tekrr yukselmesn dedi neyse de hem emiyo hem mamada veriyorm.sutum hala yetersiz komposto dereotu yesillik su meyve suyu uzum kuru incir humana cay vs vs herseyi denedimmi blmym ama bi cok sey denedm.en son galactago damla aldm btkisel ona basladm
Cevremdeki herkesn aa niye emzirmiyosn niye mamada veriyosn kucuk cocuga sutun olmadigi gogsunden belli fiskirir yoksa sut tarznda milyon tane laf duymaktan skldm bunaldm cok takiyorm elimden geleni yapiyorm yinede artmiyo sut ne yapmam lazim bi onerisi olan varmi bi sunuda de belki fayda eder dedignz milletn laflarndan oyle biktm bunaldm ki cocugma bakip agliyorm kendimi eksik hssedyrm 😥

Herkesi şutla etrafından
Deliliğe vur işi
Gerçekten negatif olumsuz insan tutmayın etrafınızda gözünü seveyim

Canım hiç istemiyor belki de koşturmaktan fırsat olmuyor :) ben hergun bir haşlanmış yumurta domates salatalık ceviz öğlen meyve yogurt aralarda bol su yeşillik akşam sebze veya et yemegi. Arada ekmeği cok kaçırıyorum. Sabah akşam kimyon cayı.
Yogurt yiyebiliyor muyuz canim gaz yapmiyor demi

Çok haklısın
Onlar iş gibi yaklaşıyolar olaya
Ablam da hemşire o da kucağa alıştırma diyo orda kendi kendine takılmayı öğrenmişken
Kız dedim köşe yastığı mı yaptım kendime heralde alcam kucağına türk bebesi yok holladalımıyık biz :)

Survivor tabii ne farkı var halimizin aç susuzuz 😄

Yok canım tablet
Hamilelikten kalanlar vardı iki film onları bitiricem sonra belki latte alırım

Yaa gelesi yok hiç seninkinin 🙃 42. Hafta nedir arkadaş 😊

Herkesi şutla etrafından
Deliliğe vur işi
Gerçekten negatif olumsuz insan tutmayın etrafınızda gözünü seveyim
BEnim kuzum bir de sarılık o yüzden cok sık emziriyorum alısırsa alıssın kucaga yapacak bişey yok dediğin gibi köşe yastıgı olsun diye doğurmadık ki :))

Sağol canım tecrübe önemli bugün ebebek yolu göründü bize gidip alalım

Bende eğer atakları yoksa iki saatte bir emziriyorum canım. Sekiz dokuz saatte bir de mama veriyorum 60 ml ama vermeden emziriyorum illa ki. Ikınmaktan bir hoş oldu yavrularım. Mamayı da değiştirdik

Bende hipp combiotiğe geçtim canım. Mamayı değiştirebilirsin aptamilde şeker var diye biliyorum

Aminn canım sağolasın

Beslenmek mi😂 kahvaltı yapabilirsem şükrediyorum arada meyve yiyorum komposto içmeye çalışıyorum. 73 le hamile kaldım 80 le doğurdum 62 kiloyum şu an

Sayecim reflü yatağı en doğru aldığım ürünmüş hele ben bu pimpiriklikle kafayı yerdim heralde olmasa
Bide şu fisher ın kelebekli rüyalar anne karnı sesi modu
Ay maşallah diyim de

Saye- Saye- cim Sukella11 Sukella11 e katılıyorum reflü yatagı sevi bebeninkini almıstım ebebekten aldıgım en faydalı ürün bir bu bir de emzirme yastıgı. Ben beşiğin icine koydum reflü yatagını bebek onun icinde yatıyor direkt. O uyuduğunda içim rahat uyuyabiliyorum en azından

Bebeğin gazına mı kimyon çayı?
Nasıl demleniyo
Bebekte gaz olmasın diye kendim içiyorum sabah aç karnına ve yatarken. Bir su bardagı su 1 cay kasıgı kimyonla 5 dk falan kaynıyor. Ilıdıktan sonra 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum. Cocugum masallah deyim pıtlayıp duruyor :) tabi gaz yapan yiyecekler de yemiyorum

Ben beslenmiyorum otlanıyorum ya ne güzel şeyler yiyosunuz siz
Annem akıtma falan yapıyo baklavayı daha haşlamadı allahtan deniz küvez falan girince bide ona gömülürüm ben
Bende yiyorum valla
Ama şöyle kahvaltıyı erken yapıp 5-6 gibi yiyorum çünkü acıkıyorum çok
Sonra akşam çok çok az yiyebiliyorum yersem

Bebekte gaz olmasın diye kendim içiyorum sabah aç karnına ve yatarken. Bir su bardagı su 1 cay kasıgı kimyonla 5 dk falan kaynıyor. Ilıdıktan sonra 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum. Cocugum masallah deyim pıtlayıp duruyor :) tabi gaz yapan yiyecekler de yemiyorum
Bende deneyim bunu 👍🏻

Sayecim reflü yatağı en doğru aldığım ürünmüş hele ben bu pimpiriklikle kafayı yerdim heralde olmasa
Bide şu fisher ın kelebekli rüyalar anne karnı sesi modu
Ay maşallah diyim de
Canım bende alayım o zaman çok sağol. Artık yavrum kusunca iyice depresif oldum kıyafetleri bile ıslanıyor
Saye- Saye- cim Sukella11 Sukella11 e katılıyorum reflü yatagı sevi bebeninkini almıstım ebebekten aldıgım en faydalı ürün bir bu bir de emzirme yastıgı. Ben beşiğin icine koydum reflü yatagını bebek onun icinde yatıyor direkt. O uyuduğunda içim rahat uyuyabiliyorum en azından
Canım çok sağol sizlerin tecrübesi önemli iki tane mi almalıyım ben bebekler aynı beşikte yatıyor.
Ben bunu ekran görüntüsü aldım yapacağım canım. Kaç bardak içiliyor

Canım olumlu düşünmek lazım. Kulaklarını tıka gerekirse cevap ver. Güzel uyu, dinlen, su iç. Mama da verebilirsin. Dünyanın sonu değil.

Canim Gogsunu iliktan biraz daha sicak suyla sik sik yika ovala cok etkili. Dereotunu cokca ye etraftakiler dusuncesizce cok biliyorlar. Sutun artmazsa da uzulme cok var oyle mama ile buyutuyorlar sutunde oldugu kadar verirsin. Uzulme artacagina inanirsan artar.

Back