- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Sağol canım tecrübe önemli bugün ebebek yolu göründü bize gidip alalımEvet kiraz cekirdekli olan benimkide
Mikrodalgada 2 dk isıtıp yatagin icine yerleştiriyorum
Bebeğide yüz ustu koyuyorum yastiğa
uzun bi surede sıcakligini koruyor o kiraz cekirdekleri
Karni surekli sıcak kaliyor gazıni rahat atiyor alttanda ustende
Bazı gecelergazini cikarmadan yatıriyorum
Ozamanda faydası oluyor kendi çikarabiliyor
Bide baş kısmı yüksek olduğu için kusmada olmuyor
Kendi yatagima yatirdigim zaman cogunlukla kusuyor kuzum
Bende eğer atakları yoksa iki saatte bir emziriyorum canım. Sekiz dokuz saatte bir de mama veriyorum 60 ml ama vermeden emziriyorum illa ki. Ikınmaktan bir hoş oldu yavrularım. Mamayı da değiştirdikGazda benim çözüm yolum düzenli beslemek olmuştu. Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama bi denersin olmazsa. 2 ya da 3 saatte veya duruyorsa daha uzun aralıkta beslemeyi.
Bende hipp combiotiğe geçtim canım. Mamayı değiştirebilirsin aptamilde şeker var diye biliyorumHanimlar birsey soracağım ben bu sıpaya akşamları 1 kere mama veriyorum süt yetmediği için ancak mamayı veridiğimde çocuğa ekstra bir enerji geliyor sanki uyuyorsa da uyanıp 1 2 saat uyumuyor dün 11 de verdim gece 4 de zor uyuttum ısrarla meme istedi verdim karnı da tok ama agzına alıyor çıkarıyor deli gibi tepiniyor eller ayaklar hiç durmuyor dikkat ettim mamadan sonra sürekli boyle dunku kadar olmasada sizde de boyle birsey yasayan var mi mamayi mi degistirsem aptamil kullaniyorum![]()
Aminn canım sağolasınCanım iki bebekle mecbursun.Takdire şayan bence iki bebeyi tek başına büyütmek.Allah güç kuvvet versin sana.
Beslenmek miHiç tatlı yemiyor musunuz? Doğumda Kv bi tepsi baklava yapmış. Annemler de burdaydı. Her gün iki üç baklavayı dondurmayla yedim.Şimdi kendim de puding, bisküvili pasta falan yapıp yiyorum. Limonata yapıyorum, rezene ve soğuk çay içiyorum.
Canım istiyor ya siz yemeden nasıl duruyorsunuz?
İyi beslenenler yazın bakalım ne yiyip içiyorsunuz?![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)