Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar 13.04 ‘te 34+5 olarak kızım dünyaya geldi .2800 kilo doğdu .Solunum sıkıntısı varmış daha bebeğimi göremedim .Herkese teşekkür ederim .Dualarınızı bekliyorum 🙏🏻
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun 💐 Maşallah bebişe çok güzel gelmiş kilosu 🥰 kurtuldun çok şükür sezaryen mi oldu

Bebişi doğan annelerimiz hayırlı olsun sağlıklı sıhatli büyütmek nasip olsun ❤ bende bayadır giremiyorum oğlum bir yandan bir yandan karnımdaki, domuz gribi vs derken ne ara sonlara geldik anlamadım benimde yumuşamam başladı perşembe gidicem sancılar artarsa daha erken gel dediler bakallım
Cnm yumuşama dedigin nasil oluyor ?

[QUOTE="Delallll, post: 78983263, member: 1092153"
Cnm yumuşama dedigin nasil oluyor ?
[/QUOTE]
Rahim yumuşadıkça doğum oluyormuş benim nişanım geldi ama her nişanı gelen hemen doğurmuyor sancılarına göre gel dedi

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden ndbdndnd çok heyecanlı ya 🥰🥰

Doğumdan sonra buralar dutluk olmaz umarım 🫠
Doğuran birdaha pek yazamuyor sanki ki çok normal şuan lohusalar karşılarında büyük bir sorumluluk var yükleri fazlaca bir yandanda iyileşmeleri gerek

Benimde hafif hafif ara ara yoklayan sancılar var ama bence daha doğuma var 2 hafta dayansın sonra gelmek istiyorsa gelsin 35+5 im erken değil ama benim kizceler küçük helak olmasinlar ben hastanedeyken filan o yüzden 38 haftalık ideal bana

Doğuran birdaha pek yazamuyor sanki ki çok normal şuan lohusalar karşılarında büyük bir sorumluluk var yükleri fazlaca bir yandanda iyileşmeleri gerek
Evet malesef ilk zamanlar biraz zor oluyor anca toparlama süreci vs 🥹🥹
Evet bu gece kim eleniyor :halay:
Dur atma şimdi o zehirli oku jsbxjwnjdnsjskdnd namluda biz de varız 😂😂😂

Rahim yumuşadıkça doğum oluyormuş benim nişanım geldi ama her nişanı gelen hemen doğurmuyor sancılarına göre gel dedi
Yaaa o zaman sende bugün yarın doğurursun sıradaki kişi sensin muhtemelen ☺️ Hadi sağlıcakla olsun inşallah 🙏🏻 Nişan olduğuna emin misin peki doktoruna sordun mu benim geldiğinde doktor hemen gel bakalım demişti 🤔

Evet eminim ilk doğum zamanındada geldi sümüksü kan o zaman 3 gün sonra doğurmuştum ama onda açılmamda vardı doktor zaten başlamış artarsa gelirsin nişandan sonra hemen doğum olmuyor genelde dedi zaten progestanı da bırakalı 2 hafta olmuştu artık yavaş yavaş bekliyordum daha artmadan gitmem ilkinde de evde çektim hastaneye gittiğimde 9 cm açılmam vardı hemen doğurdum inş bunda da öyle olur

Selam kızlar ben geldim anca geldim. Doktor kontrolünde çok şükür her şey yolunda🤲 bebişim iyi haftası ile uyumlu. Şuan herhangi bir risk yok. Kullandığım ilaçlara devam. demiştim ya doğum şeklini konuşacağım diye. İlki sezaryen oldu bu nasıl olur diye. Sezaryen dedi. Kanama riskinin fazla olmasını istememesinden dolayı. Yani bu da sezaryen olacak. Tahmini doğum ne zaman olur dedim. Ben en az 37. Haftayı görmek istiyorum dedi. Şimdi tarihi konuşmak için çok erken dedi❤️😅 haftaya cumaya tekrar görmek istiyorum dedi. Haftaysa cuma 21 Şubat 35+3 olacağız inşallah.Bebişim başını iyice aşağıya gömmüş. Hissediyorum zaten çok baskı yapıyor dedim. Eğer dedi düzenli sancıların kasılmaların olursa mutlaka haberim olsun dedi. Hareketlerini takip et azalma ya da herhangi bir huzursuzluk hissedersen de haberim olsun dedi. Sona yaklaşıyoruz kızlar çok heyecanlı🥲 papatya113 papatya113 imagination forever imagination forever warcrew warcrew

Selam kızlar ben geldim anca geldim. Doktor kontrolünde çok şükür her şey yolunda🤲 bebişim iyi haftası ile uyumlu. Şuan herhangi bir risk yok. Kullandığım ilaçlara devam. demiştim ya doğum şeklini konuşacağım diye. İlki sezaryen oldu bu nasıl olur diye. Sezaryen dedi. Kanama riskinin fazla olmasını istememesinden dolayı. Yani bu da sezaryen olacak. Tahmini doğum ne zaman olur dedim. Ben en az 37. Haftayı görmek istiyorum dedi. Şimdi tarihi konuşmak için çok erken dedi❤️😅 haftaya cumaya tekrar görmek istiyorum dedi. Haftaysa cuma 21 Şubat 35+3 olacağız inşallah.Bebişim başını iyice aşağıya gömmüş. Hissediyorum zaten çok baskı yapıyor dedim. Eğer dedi düzenli sancıların kasılmaların olursa mutlaka haberim olsun dedi. Hareketlerini takip et azalma ya da herhangi bir huzursuzluk hissedersen de haberim olsun dedi. Sona yaklaşıyoruz kızlar çok heyecanlı🥲 papatya113 papatya113 imagination forever imagination forever warcrew warcrew
Doktorun gayet düzgün açıklamış zaten bence de mantıklı evet oluyodur vajinal de ama risk var sonuçta gerek yok risk ufak bile olsa. Sağlıkla alalım bebişleri kucagimiza inşallah 🥰🌸

Back