E bende diyet miyet yok bayaa yiyorum 15 kilo gitti emzirince gidiyor yanii -4 oldum bugün :)Ben Atlasta 30 kilo aldım.. Suda doğdu içim boşalmadı die göbeğim de vardı. Fotosunu atsam inanamazsın.. Doğumda 6 kilo gitmişti.. 6 ay boyunca +24 kilodaydım.. Sonraki 6 ay 15 kilo gitti.. sonraki 6 ay 10 kilo daha gitti..
üstelik sıfır spor sıfır diyer.
Sadece Atlasla eğlenmece koşmaca. Gerisi yiyip içip yatmaca
Kimseyi dinlememeye devam et kesinlikle doğru yoldasın
Kız ben merakdan ölürdüm nasıl durabiliyosunHâlâ tartılmadım desemTotem yapiyorum 40 olunca tartılacağım
Sigara içiliyor mu emzirirken, meraktan soruyorum. Bu arada benim koca şu alkolsüz malt biralardan stok yaptı dolabaSu kimse duymasın bende yaptım
Zaten aramızda kalsın son 6 kilo fazlam varBen Atlasta 30 kilo aldım.. Suda doğdu içim boşalmadı die göbeğim de vardı. Fotosunu atsam inanamazsın.. Doğumda 6 kilo gitmişti.. 6 ay boyunca +24 kilodaydım.. Sonraki 6 ay 15 kilo gitti.. sonraki 6 ay 10 kilo daha gitti..
üstelik sıfır spor sıfır diyer.
Sadece Atlasla eğlenmece koşmaca. Gerisi yiyip içip yatmaca ☺
Kimseyi dinlememeye devam et kesinlikle doğru yoldasın
63 kiloyumHâlâ tartılmadım desemTotem yapiyorum 40 olunca tartılacağım
O sana yapışmak istiyo güvende kalmak istiyo dış dünyadan kaçıyo canım aç değil için rahat olsunVeriyorum emzikde bu sefer içim rahat etmiyo aç mı acaba diyorum boşboş çekiyor diye ana yüreği:)) artık babasında şimdi ağzında emzik çekip duruyor hala
İçilmemesi lazım Kuzum doktorlar normalde karşı emzirirken izin verirler mi hiç?? Valla biraz önce dedim eşime içmeden sarhoşum ben diye uykusuzluk ve yorgunlukdan dönüyor başım serseri mayın gibiyim:))) dün gece 4 de yattım 7 de kalkdım öğlende 1saat uyudumSigara içiliyor mu emzirirken, meraktan soruyorum. Bu arada benim koca şu alkolsüz malt biralardan stok yaptı dolabaHer akşam Bahçe de buz gibi bitane yuvarliyorum. Yeminle nefsim köreldi psikolojim çakır keyif oluyorum
Sende kilo milo yok zaten KuzumZaten aramızda kalsın son 6 kilo fazlam var
Göbek iğrenç duruyo yımışak yımışak löp löp kabul ama napim yani çocuk doğurduğum belli olsun azıcık kuzum
Ben azıcık kilo takıntılıyım ya balım, şimdi pek vermemiş olurum falan kendi kendime yemek işini sonlandiririm diye hakim oluyorum kendime. Hamileyken bile bulimia olucam ben yiyip yiyip kusucam diyip duruyordumKız ben merakdan ölürdüm nasıl durabiliyosun
Kilo sıkıntı değil kuzu vücut sıkılaşması lazım kaslar sapıttı eciş bücüş oldum 9 ay boyunca bacaklar ve göbek sıkıntı şu emzirme dönemi biraz ilerlesin bebeler beslensin du bakalım hallederizSende kilo milo yok zaten Kuzum
Ne bileyim ben baya oldu sigarayı birakali. Inşallah hepiniz kurtulursunuz ❤❤İçilmemesi lazım Kuzum doktorlar normalde karşı emzirirken izin verirler mi hiç?? Valla biraz önce dedim eşime içmeden sarhoşum ben diye uykusuzluk ve yorgunlukdan dönüyor başım serseri mayın gibiyim:))) dün gece 4 de yattım 7 de kalkdım öğlende 1saat uyudum
Yok görmedim vallaKız kaç tane foto attım görmedin mi
Saçlara bak maşşallah kız benimkinden de saçlı bu
hemde ne zor duruyorum vallaSende mi kendini zor tutuyosunben doğurunca Bi tane içicem kahve sigara yapıcam demiştim yaptım
G gulayavsar
Ayni sana benziyor peloo :) kızma kuzum,gözümden kaçmışKızlarrr annemin sütü bitmiş ayy ben şook:)) adlı calışmamız
aha bi ben kalmışımSu kimse duymasın bende yaptım
Sağol canım bu gece bi seklde gececek mecburAy canım kıyamam , elini tut kendini güvende hissetsin ,bizimki gözündeki maskeden korkuyordu takınca emziriyordum uyuyordu öyle takıyorduk sonra kuveze koyuyorduk ağlarsa elini tut bırakma uyuyana kadar canım biraz zor ama mecbur
Geçmiş olsun canım
Hamileyken içmedim kuzu ama doğurunca içicem dedim hemde kolumda damar yolu üzerimde elbisem çekimden sonra aşağı indim kahvemi aldım Bi güzel içtim yukarı çıktım dişimi fırçaladımhemde ne zor duruyorum valla
hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim
vicdan yapıyodum çocuk içerde diye
şimdi sütümden geçicek diye kıyamıyorum
of fenalardayımm
sen hamileyken içtin mi hiç
doğurunca benimde içesim geldide beyim kişisi duyarsa çok pis kavga ederiz çok kızıyo
Evet tuşelendim bendeKız seni hala parmaklamadılar mı tuşelenmeyen bizden değildir dedik o kadar
En basiti o korkma git tuşelesinler evet sonunda tuşelendim de geri gel
Biraz can acıtıcı ama bitti çok şükürMerak etme hiç acı vs. olmuyor. Rahat bırak kendini derin nefes al hemencecik bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?