İz bırakmasın diye krem canım plastik cerrahlar yazıyo geneldenoskar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İz bırakmasın diye krem canım plastik cerrahlar yazıyo geneldenoskar ?
Uyumadı uyumadı emme zamanı geldi mışıl mışıl uyuyohamileykende uyumuyoduk şimdide
bu bebekler bu kadar saat uykusuz nasıl durabiliyoki acaba![]()
Benim kızım 40 + 2 de suni sancı ile gelmişti canım. Suyumuda onlar patlatmışlardı.Herkese mrblaar kizlar.Gunlerdir son sayfaya gelmeye calisiyodum cok sayfa birikmisti.en sonunda geldim.ama kimse beni merak etmemiiis( olsun ben sizi takip ediyorum kimler dogurdu merak ediyorum hep.doguran arkadaslari cok tebrik ederim.bebegini hastanede bekleyen arkadslar en kisa zamanda kucaginiza alin insallah.
Bi hafta once gittim ben doktora normal doguma musaitsin dedi ama kanala inme acilma hic bisey yok hala oylece bekliyorum hic bi isaret yok.
Ben simdi kanala inerse nasil anlarim? Hickiriklarini gobek deliginin altindan bazen sagda bazen solda hissediyorm bu demek ki hala inmemis mi oluyor? Bide inerse herhalde kafasini hareket ettiremiyor mu dar oldugundan? Kafamda bu sorular... zaten bir gun sonra vaktim doluyo doktor ekstra bir hafta daha bekleyecek maksimum.aptala dondum.neden bi hareket yok ki bebekte gelmeye yonelik anlamiyorum![]()
Benimkide çok kusuyor odanın değilde koridorunkini açıyorumSen uyurken ışığı açık bırakıyor musun canım. Benimki çok kusuyor hemen gorebileyim diye ışık açık uyuyoruz. Yanlış mı yapıyorum ki. 21 günlük olduk bugün
Benimkide çok gazlı keşke ilk15günlükte olduğu gbi olsa barsak sistemi. Bdnimki birde ağladıkça ıkındıkça foşur foşur kusuyorKolikli bebek başladı ağlamaya kolay gelsin bana![]()
Brn saat tutmuyorum aranmasını bekliyorum34gunluk olduk 3 saatte bir emzirsem olur mu kızlar![]()
Canim doktor malesef suni sanci vermem diyor.sonu genelde sezaryene dondugu icin diyor ve karari ben veririm seni dinlemem dediBenim kızım 40 + 2 de suni sancı ile gelmişti canım. Suyumuda onlar patlatmışlardı.
Usg ölçümleri yanıltıcı olabiliyor, 4 kilodan sonrası sıkıntı teşkil ediyor onda da baş pelvis uyumu önemli belki catın cok müsait. Ben yerinde olsam başka bir doktorun da görüşünü alırdım. Ayrıca bebeği doğuran sensin. Doktor heleki normal doğumda ikinci planda. Hastane de mutlaka başka drlar olacaktır. Bu kanala inme işine bence çok takilmayin. Benim ikinci dogum iki haftadir kanalda bekliyor öyle. Burda kanala inmeden 3700 luk bebegi bir gece de doğuran da var. Bir anda da gelişebilir her sey. Ama normal dogum psikolojinin kaldiramam, sezeryana dönerse çektiğime üzülürüm diyorsan bilemem. Ben sezeryan bile olsa bebegin kendi zamanında gelmesi taraftariyim. Hatta çekilen her sancı bebeği dünyaya hazırlayan bir mücadele. Benim kafada olmayanlara da saygım var. Karar senin..Kızlar buğün kontrolüm vardı 37+5 kızım son iki haftadır çok kilo almıyor ya bu hafta 200 gr almış 3700 olmuş. Birde doktoruma nasıl canım sıkıldı anlatamam yarından itibaren yokum tatile gidiyorum çarşambaya kadar yokum dedi tamda riskli haftam 38 bitiyor 39. Hftya giriyoruz merak etme doğuramazsın bu hafta dedi. Nerden biliyorsun ya belki doğurcam perşembe gününe kontrol yazdı cuma sabahı sezeryana alacakmış ilk bebeğim ve bebeğin kilosu normal doğuma müsaade etmez dedi. Çok sinir oldum. Akıl verin bana ya
Üst karında boşluk altta mesane de baskı oluyor. Dediğin gibi hıçkırıkları her yerde hissediyorum. Sadece kafa ölçüsü artık usg de anlamlı çıkmıyor yeri dar olduğu için. İnşallah gönlündeki gibi bir doğum olsun..Herkese mrblaar kizlar.Gunlerdir son sayfaya gelmeye calisiyodum cok sayfa birikmisti.en sonunda geldim.ama kimse beni merak etmemiiis( olsun ben sizi takip ediyorum kimler dogurdu merak ediyorum hep.doguran arkadaslari cok tebrik ederim.bebegini hastanede bekleyen arkadslar en kisa zamanda kucaginiza alin insallah.
Bi hafta once gittim ben doktora normal doguma musaitsin dedi ama kanala inme acilma hic bisey yok hala oylece bekliyorum hic bi isaret yok.
Ben simdi kanala inerse nasil anlarim? Hickiriklarini gobek deliginin altindan bazen sagda bazen solda hissediyorm bu demek ki hala inmemis mi oluyor? Bide inerse herhalde kafasini hareket ettiremiyor mu dar oldugundan? Kafamda bu sorular... zaten bir gun sonra vaktim doluyo doktor ekstra bir hafta daha bekleyecek maksimum.aptala dondum.neden bi hareket yok ki bebekte gelmeye yonelik anlamiyorum![]()
Emzirdikten sonra mide gazi cikarilmadigi durumlarda kusar demisti dr diger nedeni reflu sanirimBenimkide çok gazlı keşke ilk15günlükte olduğu gbi olsa barsak sistemi. Bdnimki birde ağladıkça ıkındıkça foşur foşur kusuyor
Evet canim son haftalarin guzelliklerinden biri sanırım nefes alisverisini gormekBebek resmen iceride soluk alip veriyo disaridan anliyorum uyurken hani hizli soluk alip veririz ya.nasil bisey bu ya gercekten inanilmaz. Buyuk bi mucize.uykum var ama uyumuyorm son zamanlarimizi tek vucutta daha fazla gecirmek istiyorum
Ben olsam beklerdim çatın müsait olduktan sonrA 5 kilo bile doğar ama senin Kararın içinden geçeni yapKanala girmemiş cnm açılma da yok ama buğün nst de sancım çıktı 100 lere çıkıp iniyordu düzenli değildi ama sonuçta kasılmalarım var baş çevresi 38+6 çıktı yani bir hafta önde dedi 1 hafta yok doktorum ya doğarsa napacağım bilmiyorum![]()
Canım benim de doğum sırasında kanala indi. 2-3 ıkınma yetiyor. Kanal mevzu değil. Baş geliş ve başın çevresi daha önemli. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inş.Herkese mrblaar kizlar.Gunlerdir son sayfaya gelmeye calisiyodum cok sayfa birikmisti.en sonunda geldim.ama kimse beni merak etmemiiis( olsun ben sizi takip ediyorum kimler dogurdu merak ediyorum hep.doguran arkadaslari cok tebrik ederim.bebegini hastanede bekleyen arkadslar en kisa zamanda kucaginiza alin insallah.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımCanlarım mesajları okuyamadım, bu gün saat 16:51'de Aybalam Epidural sezeryanla geldi 3715 gram![]()
Bi kaç güne ayrıntıları yazacağım.![]()
![]()
Canım tabii kaygılanıyorsun kendi dr. izinli diye. Benim de ilk doğumda oldu. Çok çalışan doktorum izin aldı ve benim suyum geldi. Diğer dr. doğuma girdi. Önemli olan bebeğe sağ salim kavuşmak. Vardır her işte bir hayır.Kızlar buğün kontrolüm vardı 37+5 kızım son iki haftadır çok kilo almıyor ya bu hafta 200 gr almış 3700 olmuş. Birde doktoruma nasıl canım sıkıldı anlatamam yarından itibaren yokum tatile gidiyorum çarşambaya kadar yokum dedi tamda riskli haftam 38 bitiyor 39. Hftya giriyoruz merak etme doğuramazsın bu hafta dedi. Nerden biliyorsun ya belki doğurcam perşembe gününe kontrol yazdı cuma sabahı sezeryana alacakmış ilk bebeğim ve bebeğin kilosu normal doğuma müsaade etmez dedi. Çok sinir oldum. Akıl verin bana ya
Her bebeğin anne karnında gelişimi farklı ve bir gün dünyaya gelmeye hazır oluyo işte. Kimi erken kimi geç. Senin bebişin keyfi yerinde demekki annesi. Kanala girmesi de doğum sürecinin başlaması da anlık bir durum da olabiliyo birkaç hafta kanalda da kalabiliyor. Sağlıkla gelsin de bir haftaya kalmaz doğurursun bence artık. Benim arkadaşın 41+0 a kadar gelmedi bebek doktor artık suni sancıyla başlatmıştı doğumu. Şükür kavuştu kuzusuna sağlıkla. Bu arada anne karnında daha çok kalan bebeklerinde daha dirayetli olduğunu söyler eskiler sarılık olma riski bile düşükmüşHerkese mrblaar kizlar.Gunlerdir son sayfaya gelmeye calisiyodum cok sayfa birikmisti.en sonunda geldim.ama kimse beni merak etmemiiis( olsun ben sizi takip ediyorum kimler dogurdu merak ediyorum hep.doguran arkadaslari cok tebrik ederim.bebegini hastanede bekleyen arkadslar en kisa zamanda kucaginiza alin insallah.
Hııım çok tatliş gözüküyorlardı.Son dakika hazirladigim.lavanta keselerimle mis kokulu günaydınlar hepinizeuyku tutmayınca bunlara sardım
Teşekkür ederim ..Hııım çok tatliş gözüküyorlardı.
Kuzucum Bi nedeni elbet oluyo ki girmiyolar kanala mesela benim kordon dolanmasıydı kiminin rahim sertleşmesi oluyo kiminin bebek inmiyor suyun iyiyse Bi kaç gün daha müddet verir ama haklı suni sancı genelde sezaryene dönüyor örnek benHerkese mrblaar kizlar.Gunlerdir son sayfaya gelmeye calisiyodum cok sayfa birikmisti.en sonunda geldim.ama kimse beni merak etmemiiis( olsun ben sizi takip ediyorum kimler dogurdu merak ediyorum hep.doguran arkadaslari cok tebrik ederim.bebegini hastanede bekleyen arkadslar en kisa zamanda kucaginiza alin insallah.