2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın herkes

Canım mısın sen?

Bi sürü sayfa birikmiş. Aha dedim kesin kavga var ama koca koca bi kadının kendi özüne tepkili biraz ergenus biraz aktivist tutumlarından öte bişi diiilmiş, uzaklaşmış iyi olmuş..

Ehm..

Sukella11 gojibeeren kolay doğumlar mis bebek kokulu nefesler dilerim kızlar.. Haberlerinizi bekliyo olcam ama inşallah okuyabilirim..

Çünküüü annemler geliyo bugün.. Evde bir bayram havası. 3 kişilik hayatımız oluyo 6 kişi
Resmen insan görcem ayol

Bu saatte neden uyandım. Pembiş sulu bi akıntım oldu nedense ona sebep kalktım. Bi su içtim yattım.
Annemlere kapıyı açıp oracığa bebeği bırakmasam bari

Ben şimdi uyurum, ama yine de aldım kahveden bi yudum.,
Sizlere tatlı sabahlar bol emişler..
Bana da mışıl uykular

Günaydın tatlım heyecandan oluyor hep bunlar, ben ikinciyi annemin geleceğini öğrendiğim gece doğuruvermiştim 24 saat beklesem anacığımda görecekti hamile halimi.. sen tut tutabildiğince bir kahve çay için yemek yiyin anneanneyle öyle gidin hastaneye

Canım neden sağmak istiyorsun? Sen işe başlayınca vs kullanmak için mi? Emzirmeyle çektikleri daha fazla.

Annişler ya şimdi bizim 5. Günümüz yarım saatlik bi sağımda ortalama kaç cc süt çıkmalı acaba
Birde son sağımda sütün rengi ciddi manada açıldı o sarı süt kayboldu
Bence cc takılma. Emince daha çok çıkar. Sen zaten meme rahatlatmak için sağmıyor muydun? Benim de ön süt fazla gibi çoğunlukla sulu. Daha 4. gün. Bir de bebek ne kadarlık ise süt hep ona göre karakterize oluyor merak etme. Misal 2 aylıkken 20 aylıkken süt içerik ve görünüm değişik oluyor.

Tamam karamela seninki yola çıkmaya hazırlanıyor.

Evet tebrikler aramıza hoşgeldin hemoroid olmuşun. İlla kabız olmamak gerek yok hamilelik hemoroid denen bişey var Doğumdan birkaç hafta sonra geçer. Normal soğumam engel olmaz ama normal doğumla birlikte iyice dışarı çıkar ben seni belki sen dikişlerden daha çok rahatsız eder. Ben de öle olmuştu. İlaç filan vermişti doktorum 1 hafta da geçti ama. Günaydın herkesleree

Bende cok yaşıyorum canim bogazina kacma durumunu normale donerler inşallah

Herkese Gunaydin. Doguracak arkadaslarin Allah yardimcisi olsun Sanirim gunume odaklandigimdan henuz hazir hissetmiyorum kendimi gunum tam dolsun istiyorum Ayrica uyumak cook guzel
Senle günlerimiz ve hissiyatımız aynı tam olarak
Uyku benim de çok zor ama bebişimi içerde de cok seviyorum zamanında gelsin yavrularımız inşallah
Komşularım son zamanlarımı ve arabamızı değerlendirmek istemiş olacak ki piknik organize etmişler bugün evde ne kadar az zaman geçirme o kadar az sıkılma benim için

Oo cok guzel bol bol eglen dogumumuza cok az kaldi 13 guncuk yaziyo takvimde ne guzel

9 aydır mide bulantısı nedir bilmedim ama son 4 gündür afedersiniz ne yersem tuvalete koşuyorum normal mi ya? Bide sabah bulantılarım başladı
Tebrik ederim tekrar hamilesiniz
Şaka şaka geçmiş olsun, normal evet mide sıkıştıkta bulantı olabiliyor artık iyice daraldı tabi icersi.

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız nasıl kaç gün sürdü acaba benim 2 gündür tuvaletten sonra sümük gibi uzayarak sızıyor normal mı acaba
Normal evet. 40 gün sürebilir ama ne bilim 20 gün olan da var. Rengi de değişebiliyor böyle sarımsı kırmızı olabiliyor sümüksü de olabiliyor.

Hayırlı doğumlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…