• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız nasıl kaç gün sürdü acaba benim 2 gündür tuvaletten sonra sümük gibi uzayarak sızıyor normal mı acaba
30. Günüm çok az damla damla devam ediyor

Kızlar Reflü yatagi kullanan var mı. Benim ogluş kusuyor da acaba Reflü mu var diyorum
Ben aldım çok memnunum

Tamam canım başlayım bugünden itibaren sağol
36. Haftadan sonra sürülüyor

Ayy ben yarın doğurcam resmen 🤪
Hadi bakalım hersey çok güzel olacak Deniz oğlan geliyooo ❤️

Biz gündüz uyuyoruz gece gazla uyanak ağlıyoruz göya uyku eğitimi vermiştim bu oğlana, her gece sabahlıyoruz, yanımda koca horladıkça sinir oluyorım

Aşırı büyüdüler ve süt doluyo hissediyorum 🙄 ondan sızlıyo heralde kuzum boşaltamıyo olabilir 😔
Kakiyide yaptık çok şükür 😍
Canım bosaltsa da sizliyo. Hatta şu an feci sizliyo benimki de.Emer emmez yeniden süt dolmaya basliyo. Bende de öyle. Emzirdikten hemen sonra bir dakika geçmeden sizlamaya basliyo iyi bişey aslında da biz çok bıktık acidan ağrıdan :)
Kakaya da çok sevindim. Sağlık ocağından ebe cagirdi beni bı buçuk hafta önce il sağlık müdürlüğünden emzirme eğitimi ve önemi için bı kadın geldi. Hemşire o eğitimi dinlememi istediği için çağırmış. Bı kadın sordu işte çocuğumda kabızlık var 3-4 güne bir yapıyor diye. Kadın dedi ki 10 güne kadar normal on gün yapmasa bile kabız olmuş sayılmaz. Bu anlamda rhat olalım. Benim ki de 3-4 saatte bir yapıyor doğduğundan beri. Ben alışık olduğum için bugün biraz huzursuz oldum 8 saat yapamadı. Yani uğraşıyor ama yapamıyordu şimdi yapmış benimki de şükür 😆

Selaaaaammm. :halay::halay:Saat 02.30 dan beri takılıyorum buralarda. Bütün birikmiş mesajları okudum.
Vücudumda kaşınmadık nokta bırakmadım. :deli::deli:Temizliğim tamam, son misafirimi ağırladım. :kk77::kk77::eğlence::KK50::hamarat:
Yarın aile üyeleri geliyor her iki tarafın da.
Kuaföre gidicem, takılıcam. Keşke biraz da uyuyabilseydim, pufffff. :duduk::duduk:
Offf çok güzel tatlı yedim gecenin bu vakti, kızlarım çok mutlu oldu :KK62: :KK62:

gojibeeren gojibeeren canım, çok sabrettin çok emek verdin, artık kavuşma günü geldi :KK200::KK200::nazar::nazar:
Sağlıkla kavuş yavru kuşlarına bize de yaz. Dualarım sizinle :dua:

Sukella11 Sukella11 canım heyecandan geç yatmışsın, keşke biraz daha uyuyabilseydik son günlerde neyse ama belki de vücudumuz bizi hazırlıyor. Sağlıkla girin çıkın ikiniz de. :dua::dua::nazar::nazar:
Uygun olunca bize yaz.

Şimdiden gözünüz aydın kızlar.
Darısı bizlere

20190708_010733.jpg

Henüz doğmamış ve doğurmamıştan bir kare 🤣😁

Süt akışı hızlıdır. yetisemiyordur yutmaya. Agzinda biriktirip bosaltmasinin sebebi de o. Yani senin agzina da surekli yemek gelse yutmaya firsat bulamazsin öyle düşün :)

Bunun çözümü sütü biraz sagıp süt akışını yavaşlatmak. Sut ilk evrede yavaş gelir, sonra hızlanır hızlanır hızlanır, sonra yeniden yavaşlar. Işte o en hızlı evrede biraz sağım yapıp rahatlatmak gerekiyor

Bizim burda 30 yıllık.bir eczacı var. Kendi özel bir krem hazırlıyor. Hem annelerin göğüsleri için hem de bebeklerdeki pisikler icin mucizevi bir sey. Istanbul'dasın nasıl olsa. Ulaştırabilirim istersen? Benim iltihaplı göğüslerimi bile iyileştirmisti . Milyon tane kremin yapamadığını yapmıştı

Başla ben başladım
Kanlkan da al mutlaka
Ama sen almışsındır zaten :)

Çişini yapıyorsa sorun yok
Her gün kaka yapmak zorunda degil
Kanlkan ne ki almadım ondan 🤭

Günaydın kızlar ❤️ Ve özellikle doğuranayanlar😂❤️❤️ Süt muhabbetlerine çoktan geçilmiş bir yerden sonra okumadım onları 😃 şukella tatlı güzel bir Doğum dilerim canım 🙏🏻 Benim bu hafta belli olacak daha 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Yıllardır süren hamileliğim hangi gün bitecek bilmiyorum.

Canım bosaltsa da sizliyo. Hatta şu an feci sizliyo benimki de.Emer emmez yeniden süt dolmaya basliyo. Bende de öyle. Emzirdikten hemen sonra bir dakika geçmeden sizlamaya basliyo iyi bişey aslında da biz çok bıktık acidan ağrıdan :)
Kakaya da çok sevindim. Sağlık ocağından ebe cagirdi beni bı buçuk hafta önce il sağlık müdürlüğünden emzirme eğitimi ve önemi için bı kadın geldi. Hemşire o eğitimi dinlememi istediği için çağırmış. Bı kadın sordu işte çocuğumda kabızlık var 3-4 güne bir yapıyor diye. Kadın dedi ki 10 güne kadar normal on gün yapmasa bile kabız olmuş sayılmaz. Bu anlamda rhat olalım. Benim ki de 3-4 saatte bir yapıyor doğduğundan beri. Ben alışık olduğum için bugün biraz huzursuz oldum 8 saat yapamadı. Yani uğraşıyor ama yapamıyordu şimdi yapmış benimki de şükür 😆
Tabi iyi bişey ama işte dediğin gibi ağrı acı 🤦🏼‍♀️ doktorun yazdığı pomad geçiriyor sanırım göğüslerimi zaten 100 TL imiş görünce şok oldum 😁 lansinoh daha iyi diye ona ağırlık vermiştim ama aksine o geçirmedi 😑
Günde 1 yapıyordu dün aştı kendini işte inşallah devam eder rahatlasın kuzuşum

2 saat uyudum mu acaba toplamda:/
Yok sanmam hiç
Yatakta boşboş debelendiğim son sabah :) askerlik başlıyor

Dün vakit geçsin diye konsere bile gittim arkadaşlarımla zaman geçti eve geç geldim yoruldum dedim ama uyuyamadım yinede
Şimdi bi duş sonra azcık süslenme sonra hastane

Hepinize çok tenku kızlar hakkınızı helal edin her biriniz aylardır yoldaş olduk
Ben bi doğurup geliyorum haber ederim size inşallah 💃🏻💃🏻💃🏻

4 saate yakın uyumuşum çok bile güüünaydinnnn güzelliklerrrrr.Kahveler benden bugün karamela sepeti uyuyordur daha nasılsa .Doğuracak hatunlar Allah sağlıkla kucaginiza aldırsın.Muhtemelen heyecandan uyanmissinizdir ya da uyuyamissinizdir☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ :KK70: :anneadayı::KK200:
Sağol canım kahve için 🐥🐥 ay yok valla direk uyuyamadım 😂😂😂

Yok sanmam hiç

Dün vakit geçsin diye konsere bile gittim arkadaşlarımla zaman geçti eve geç geldim yoruldum dedim ama uyuyamadım yinede

Hepinize çok tenku kızlar hakkınızı helal edin her biriniz aylardır yoldaş olduk
Sağ Salim kucağına alırsın ğnşallah canım su gibi bir Doğum olsun haber et mutlaka ❤️❤️❤️

Yok sanmam hiç

Sağlıkla kavuş Deniz oğlana.Helal olsun sende helal et.Su gibi doğumun ameliyatın olsun.Musait olunca yaz bize 😘

Yok sanmam hiç

Hadi kolayca geçsin inşallah sağlıkla kucagına al canım ❤️

Back