- 18 Eylül 2022
- 82
- 83
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
- #30.921
Doguma aliyolar kizlar dua eder misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kolay olsun dogumunuz insallahDoguma aliyolar kizlar dua eder misiniz
Okadar fark olurmu arada acabaCanım seninde hızlı olabilir ikinciler biraz daha hızlı geliyor ben ikincide su geldikten sonra 3 saat sonra doğum yaptım hatta gittiğimde 4 cm açıklık vardı ama hiç hissetmemiştim genelde 6 7 den sonra dayanılmaz oluyor
Nstde sancı ne kadar çıktı gerçekten baya abartılmışSen ne diyorsun 4 kişi birden bi oyunculuk bi oyunculuk nst odasına gelmiş kız diyor ki iyi misin dedim evet sadece kasılma var biraz . Bana ağrın var gibi geldi diyor .. dedim yok kasılma .. hayır o doğum ağrısı diyorşov üstüne şov yedim yarım saat içinde oscarlıktı hepsi
![]()
Bu nasl özel hastane yahu. Devlet bile bukdr hizli suni vermiyor. Sen sakin ol strese girme insallah mis gibi dogurur gelirsinAlmayacak mış gece hiç gelmez miş vs vs palavra sıktı dünyadaki tek doğum doktoru kendini zannediyor galiba . Bende eve geldim sancım sıklaşır su vs gelirse giderim artık 2 cm nedir ki doğum başlatsın zaten elini sokup muayene edip karıştırdı içeriyi gittiğime de pişman oldum
Benim de fikrim yok şimdilik eşime dicem korunsun bizim ilk bebeKızlar ben iki bebektede sütten kesene kadar adet olmadim ne zaman sütten kestim hemen ardından adet görüp hamile kaldım genelde ucunude isteyerek oldu ama şimdi artık düşünmüyorum korunma yöntemi olarak neler tercih edeceksiniz tüpleri bağlamaya cesaret edemedim.
Ay tövbe jsdbjsbdjdkdjdKız ona göre 2. Doğum olduğu için jet hızıyla tek hapşırmaya bile bebek uçarak çıkacakbak kaç saat oldu tık yok . Ben yalandan suniyi yiycektim orda
Doymaz olur mu annesiSal mantikliumis, hem de sicak tutar. Ben camasir ustune sabahlikla gezdim hep, sonra da gaz sancisindan geberiyordum.
ben de biraz o kafadayim, dun uykusuzluktan kirildim, 3 saat memeden memeye atladi cocuk, kurudum, hala doymadi ustune 60 ml mama yedi. Emip emip kustugu icin de saniyorum ki derdi baska, ayyy gazi mi var oglanin diye uzuluyorum, en son mama burnundan fiskiriyordu![]()
Allah kolaylık versin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bir avazda ağrısız acısız inşallahDoguma aliyolar kizlar dua eder misiniz
Sağlıcakla kavuşun yavrunuza. Güzel bir doğum diliyorum. İyi haberlerle gelinDoguma aliyolar kizlar dua eder misiniz
Ondan da hızlı olmaz benceOkadar fark olurmu arada acaba
Benimde ilki 2 saat sürdü bu acaba daha mı hızlı olur bilemiyorum ki
20 ila 35 arasıNstde sancı ne kadar çıktı gerçekten baya abartılmış
Kız şok üstüne şok yaşadım ya kendimi nasıl dışarı attığımı bi ben bilirimBu nasl özel hastane yahu. Devlet bile bukdr hizli suni vermiyor. Sen sakin ol strese girme insallah mis gibi dogurur gelirsin
Ay tamam zevkle seve seveSen doğur da bizimle de spor programını paylaş, beraber yapalım![]()
Canım benim duamız seninle. Sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip olsun inşallah. Bizi haber etDoguma aliyolar kizlar dua eder misiniz
Geçen hafta bende 40 çikti 20 dk içinde 4-5 defa hafif sancın var hissediyor musun dedi foktor sadece20 ila 35 arası
Haydi İnşallah. Allah kolaylık versin canım. Çok güzel haberlerini bekliyoruzDoguma aliyolar kizlar dua eder misiniz
İnşallah canım. Hayırlısı ile kucağına al, iyileş. Sonra başlayalımAy tamam zevkle seve seveama önce doğurup iyileşelim
![]()
Arkadaşım da öyleydi. Karnı neredeyse ağzındaydı. Bebiş bir türlü inmedi. Doktor 39+0 da sezaryen teklif etti ama beklicem dedi arkadaşım. Bebeğin sağlığı yerindeydi suyu falan da yeterliydi 40+0 da gece suyu geldi ve vajinal doğurdu. 3800 gr doğdu bebeği. Zamanı gelince biranda inecektir diye düşünüyorum.Kızlar, doktor bebeğin kanala girmediğini hatta oralı bile olmadığını söyledie ben vajinal düşünüyordum. Ne olacak bu hali? Girecek mi? Sizlerin ne zaman girdi hiç bilginiz var mı? Bu gidişle 41 e kadar gider diye korkuyorum
yapmadığım egzersiz kalmadı. Hep aynı yerde bu çocuk
Suni deneyecek misin ne düşünüyorsunuz jdbddjbd yerini sevdi demekkiKızlar, doktor bebeğin kanala girmediğini hatta oralı bile olmadığını söyledie ben vajinal düşünüyordum. Ne olacak bu hali? Girecek mi? Sizlerin ne zaman girdi hiç bilginiz var mı? Bu gidişle 41 e kadar gider diye korkuyorum
Biranda inip doğuverir banada öyle dedi ama nezaman ne olacağı belli olmazKızlar, doktor bebeğin kanala girmediğini hatta oralı bile olmadığını söyledie ben vajinal düşünüyordum. Ne olacak bu hali? Girecek mi? Sizlerin ne zaman girdi hiç bilginiz var mı? Bu gidişle 41 e kadar gider diye korkuyorum