Kızlar bu ev işleri neden bitmez ya. Ev kalbalık değilken böyke bir de kalabalık olacak daha. Cinnet is loading.
Kızlar doğum öncesi hemorid sorunu yaşayan oldu mu? Benim 3 gündür çok fena, bana ilk yaptığım doğum sonrasını hatırlatıyor ağrısı yanması. Kompresler kremler falan sürüyorum ama bakalım inşallah faydası olur. Var mı doğal bi önerisi olan?
Doğum öncesi bi bu eksikti. Zaten normal doğumla birlikte yine olacaktı böyle birsey, önceden olupta şimdiden işkence çektiriyor bana
Wc de ılık su kullan.Haftan iyiyse ılık suya otur.Kantoron yağı sür.Sivi gıdalar ve lifli gıdalar tüket.Bol su iç.Allah çok acil şifa versin.Ilk sezeryandan sonra olmuştu bende de
Teşekkür ederim canım onu deneyeyim o halde. Yırtılıyor sankiBen kuşburnu marmelatını ağzımda beklettim hamilelikte. Ama kızılcık şerbeti içmedim. O yüzden bence kuşburnu marmelatı bul.
Aynı benTemizlik bitti benim işte.Dün de koltuklar yıkandı kurudu.Ama cinnet geçiriyorum hergün dağılıyor batıyor bi yerler.Adim atacak halim kalmadı ama oflaya puflaya toplayıp temizliyorum.Çookkk nankör bu temizlik işi
Çok geçmiş olsun. Bilirim o ağrıyı. Allah kolaylık versinTeşekkür ederim canım onu deneyeyim o halde. Yırtılıyor sanki
Allah'ım bu ne 3 yakışıklı oğlan var burda
Teşekkür ederizzzS Saryamaryagojibeeren hanımlar az kaldı sağlıkla kavuşun kuzucuklarınıza, su gibi kolay dogunlarınız olsun
Canımmm çok sağolKorkulacak bisey yok ki zaten,yatiyorsun,bir bakmışsın bebekler agliyorrrrsenin goz yaşların da sel olacak mutluluktan. Şimdiden sağlıkla büyüt kızlarını inşallah
Ahhh bu nasıl bi tatlılık amaaa
Cabuk cıktın masallah.Benim enfeksiyon dolayısıyle 15 günü buldu ama .enfeksiyon kaptırmazsan 1haftaya toparlarsn hafif sızıların kalır onlar da dayanılabılır düzeyde .Çıktım kuzu büyük tuvalete çok şükür daha rahatım şuandikiş acısı ne zaman geçiyo peki?
Evetben hiç sağmadım sütümü hiçte biberon vermedim
hep kendim emzirdim
doktorumuz kilo alımı güzel doyuyodur dedi
biberona alıştı belki seninkide ondan memeni kolay tutmuyo
Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
Cok gecmiş olsun canım .acaba kurusoğanı sürsen nasıl olurki ben ilk emzirmeye baslamadan dogum sonrası sürdüm cok sukr hiç yaram olmadıBende göğüs açısından aynı durumdayım canım sabaha kadar eşim ilgilendi şimdide kayınvalidem bilet almış kalmaya geliyor. Bebeğimi kucağıma bile alamıyorum. Derisi yuzulmus güneş yanığı gibi. 7 kat kesip 7 kat dikiş attılar sezeryanda yemin ederim bu kadar zorlanmadim. Sütten kesmeyi bile düşündüm sabah aglayarak. Aksi gibi de o kadar çok süt gelmeye başladı ki saat başı sagiyorum çok acı veriyor sagmakta. Sagmasam goguslerim catlayacak. Nasıl geçecek bilmiyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Doğurunca bitecek dedik ama şimdi de yenileri çıktı.
Bizide pişik yaptı prima aldım oda cok dandik gibi .molfix deneyecegim .prima cok sızdırıyoKızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
Artık çok az yerde satılıyor nedense ben de bu bebeğim için bulamadım ama ilk iki bebeğimde Huggies kullanmıştım gerçekten yumuşacık iç kısmı sen bulursan dene istersen bence hepsinden daha yumuşak yenidoğan için cok uygun bence.Kızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Tamam canım inşallah hemen geçerCabuk cıktın masallah.Benim enfeksiyon dolayısıyle 15 günü buldu ama .enfeksiyon kaptırmazsan 1haftaya toparlarsn hafif sızıların kalır onlar da dayanılabılır düzeyde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?