Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alayım en iyisi canım tamam çok sağolTamam işte canım bende ilk kremle başladım meme sürtündükçe geceliğe tişörte hem krem gitti hem hassasiyet oluştu aldım kalkanı mis gibi yumuşattı sağa sola sürünmüyor kesin al awentede gerek yok gereksiz pahalı wee 16 tl mi ne
Kedin inşallah hemencik alışsın canımAllah kavuştursun canım. Bende antibiyotik kullanıyorum iki gündür fena hastalandım
Benim kuzulularla seninkilerin arasında 3 gün varmaşallah zaman nasıl geçiyor. Dün gibi sana Meryem ana otu soruyordum
Benimkilerde de gaz var canım. İki büklüm olup kızarıyor resmen kuzular çıkaramıyorlar yadün damla başladık ya bakalım faydası olacak mı
Canım ben uyku arkadaşlarıyla sırtlarını destekliyorum ben mutlaka uyurlarsa bende uyuyorum. Sende dinlen mutlaka çok zor böyle
Oyyy maşallahbenim patili oğlum iki haftada yaşlandı sanki
Benimki pek memnun değil canım durumundan inşallah seninki çabucak alışır
Benimkiler emzik almıyor ya başka marka deneyeceğim sanırım
Canım mutlaka kalkan al ve kullan. Avent almıştım onu hiç kullanmadım 15 liralık wee göğüs ucu hayatımı kurtardı resmen
Ben huggies kullandm yumusacık ve pamuklu, ama trde satışı yoktu. Pure aqua alıcam ama o gelene kadar sleepy alayım demiştm. Pure aquada çok iyiArtık çok az yerde satılıyor nedense ben de bu bebeğim için bulamadım ama ilk iki bebeğimde Huggies kullanmıştım gerçekten yumuşacık iç kısmı sen bulursan dene istersen bence hepsinden daha yumuşak yenidoğan için cok uygun bence.
Yok çok şükür canım emziği aç olduğu zaman tutmuyor zaten tok olunca tutuyo hayırlısıyla geçsin şu göğüs yaralarıS Saryamarya @gojibeeren hanımlar az kaldı sağlıkla kavuşun kuzucuklarınıza, su gibi kolay dogunlarınız olsun
@BirvarbiryokumSaye- çok geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer, dert bitmiyor ama zamanla mutlaka rahatlama olacaktır..
@Meylen göğüs yarası 10 güne kadar geçiyor. Ben de dişlerimin arasına bez alıp ısıra ısıra emzirdim. 10 günden sonrası çok zevkli. Meme emzik karmaşası yasamıyorsa bebegin emziğin bir sakıncası yok..
Canım hangi marka emzik aldin ben philips avent soothie almistim emzigi tutuyor ama agir mi geliyor ne yapiyorsa agzindan dusuruyor sonra agliyor gece emzik verdigimde zor oluyor boyle memede uyumak istiyor yoksa surekli hergun degisik bir huy cikariyor sipa
Sağol saryacım iyiyim ben de geziyorum işte :) hamileliğim cok kolay gecti şükürler olsun doğumum da öyle olur inşallahSelam canım bizden iyilik sen nasılsın? Terzi kendi söküğünü dikemez compengciğim
Helal olsun ya. Hem ikiz normal doğum hem epizyosuz maşallah. Kendimi nasıl şartladıysam kesin dikişi vardır dedim. Bu işi iyi yapuyorlar ya yurt dışında. Bizde kasap gibi kesiyorlar paran yoksa. Of ya sonda filan da takacaklar. Puf.
Ay sayecim çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Kızılcık şerbeti ya da marmelatı aldırsana kuzum. Antibiyotik resmen. Ne zaman boğaz enf. Olsam kızılcık ya da kuşburnu marmelatı beni kendime getirir. Üzülme canım sen güçlü olmadan onlara zaten bir faydan yok sen iyice toparlan. Önce can sonra canan. Merak etme önünde yüzlerce gün var emzireceğin.
Sağol canım. Bekleyen hepimize sağlıklı doğumlar inşallah.
Kız bu neeeeee. Dişlerimi sıkmaktan acıdı. Maşllahhhhhhh.
Hahahahah kadın uyuyamamış ya. Bende de kesin öyle olur. Kaynanam kriz geçirir![]()
Oğlumda her yerde satılıyordu daha Huggies, büyük kızımda azalmıştı zor buluyorduk Sleepy'ye geçtik, bu kızımda da en azından ilk aylar Huggies kullanayım dedim ama bulamadık..Ben huggies kullandm yumusacık ve pamuklu, ama trde satışı yoktu. Pure aqua alıcam ama o gelene kadar sleepy alayım demiştm. Pure aquada çok iyi
Şundan kuzum güzel tutuyo çok şükür arada çıkarıp çıkarıyor o zaman ağlıyor zilliChicco 2'li Physio Comfort Kız Bebek Emzik 0-6 Ay - ebebek
Chicco 2'li Physio Comfort Kız Bebek Emzik 0-6 Ay uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
![]()
Sağol canım kızılcık annem yapmıştı bitti bulayım bari. İyi gelir dediğin gibi direncim düştü iyice.Selam canım bizden iyilik sen nasılsın? Terzi kendi söküğünü dikemez compengciğim![]()
Helal olsun ya. Hem ikiz normal doğum hem epizyosuz maşallah. Kendimi nasıl şartladıysam kesin dikişi vardır dedim. Bu işi iyi yapuyorlar ya yurt dışında. Bizde kasap gibi kesiyorlar paran yoksa. Of ya sonda filan da takacaklar. Puf.
Ay sayecim çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Kızılcık şerbeti ya da marmelatı aldırsana kuzum. Antibiyotik resmen. Ne zaman boğaz enf. Olsam kızılcık ya da kuşburnu marmelatı beni kendime getirir. Üzülme canım sen güçlü olmadan onlara zaten bir faydan yok sen iyice toparlan. Önce can sonra canan. Merak etme önünde yüzlerce gün var emzireceğin.
Sağol canım. Bekleyen hepimize sağlıklı doğumlar inşallah.
Kız bu neeeeee. Dişlerimi sıkmaktan acıdı. Maşllahhhhhhh.
Hahahahah kadın uyuyamamış ya. Bende de kesin öyle olur. Kaynanam kriz geçirir![]()
Aminn canım sağolasın inşallahAllah tez şifa versin canım.Elinde olan birşey değil.Iyilesince yine kendin en güzel şekilde bakacaksın inşallah.
İkisinin toplamı kedinin kilosu etmiyor kuzumAllah'ım bu ne 3 yakışıklı oğlan var burdayalnız bana ilk doğum yaptığımdaki zamanı hatırlattı bu foto. Demiştim bizim kediler ne buyukmus bizim bebenin yanında
![]()
İnşallah seninkileri de görürüz canımTeşekkür ederizzzInşallah sağlıkla atlatırız bir an önce
Canımmm çok sağolAğrıdan acıdan veya sonrasından korkmuyorum da o an kesiyor dikiyor olduklarını bilmek rahatsız edici. Umarım çaktırmadan sakinleştirici rahatlatıcı bişeyler yapıyolardır
![]()
Ahhh bu nasıl bi tatlılık amaaaIkiz bebek görünce istemsiz mutluluk ve gülümseme geliyor. Kendi bebeklerimi görmüş gibi oluyorum
Allah bağışlasın minnoşları
![]()
Canım benimkilere 0 numarası bile büyük geldi. İlk iki hafta primanın 0 numarasını kullandık 1,5-2,5 kilo. Sonra sleepyi kullandım fena değil. Şimdi molfiks 1 numara kullanıyorum daha iyi gibiKızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
İnşallah canım. Sende çabucak atlatırsın inşallahKedin inşallah hemencik alışsın canım
Tamam onu aldırayım ben bugünde kullanayım![]()
Doguranlar bebeklerinden bahsediyo fikir alisverisi vs. Biz dogurmayanlarin konusacak konu da kalmadiHer sey hazir bekliyoruz
![]()
Güzel bi sepet al içine bebek bakım eşyaları koyup süsle görür güzel olur bence .Yemek yapıp götürmek tuhaf olmaz mı? Cenaze evine gider gibi :/ ev işlerinde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum annesi çok yakınında oturuyor
Bana 36+6 da gel dedi doktor, ne yalan söyleyeyim artık kendimi taşıyamıyorum. Perşembe cuma da izinliymiş doktorum hiç riske atmadık o yüzden. Ama sen istersen ve her an doktoruna ulaşabilecek durumdaysan bekle sonraki haftayı.Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
Abuuuuu kız deme. 6 paket aldım vallaKızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Ay canım süper. Maşallahhhh. Nerelerde geziyorsun biz hala ev toparlama derdindeyiz. Ütü yapıyorum, nevresim yıkıyorum ohhhh. Yarın da ben gezerim ne olmuş.Sağol saryacım iyiyim ben de geziyorum işte :) hamileliğim cok kolay gecti şükürler olsun doğumum da öyle olur inşallah![]()
konu var da sıkıldık da artık, kavuşmak istiyoruzDoguranlar bebeklerinden bahsediyo fikir alisverisi vs. Biz dogurmayanlarin konusacak konu da kalmadiHer sey hazir bekliyoruz
![]()
Ay canım son 5 miBizde çok güzel doğuracağız insallah canım az kaldıBenim son 5.Seninde bugün yarın eli kulağında.❤
Aynen canımKızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
konu var da sıkıldık da artık, kavuşmak istiyoruz
Ay canım son 5 misezeryan da gün belli olunca daha heyecanlı
![]()
Benimde öyle canımKızlar karnım şekilden şekile giriyor ve ben artık yürürken bile çok zorlanıyorum. Lütfen salıya kadar bir sürpriz olmasın![]()
Sağlıcakla kavuş inşallah canımcımEvet canım 11 temmuz perşembe sabah nasipse.Allah sana da hayırlı sağlıklı kolay su gibi doğumla kızına kavuşmayı nasip etsin.Çok bekledin ben inanıyorum çok yakında güzel doğum hikayeni yazacaksın buraya ❤