2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Alayım en iyisi canım tamam çok sağol

Kedin inşallah hemencik alışsın canım
Tamam onu aldırayım ben bugünde kullanayım

Ben huggies kullandm yumusacık ve pamuklu, ama trde satışı yoktu. Pure aqua alıcam ama o gelene kadar sleepy alayım demiştm. Pure aquada çok iyi

Yok çok şükür canım emziği aç olduğu zaman tutmuyor zaten tok olunca tutuyo hayırlısıyla geçsin şu göğüs yaraları

Şundan kuzum güzel tutuyo çok şükür arada çıkarıp çıkarıyor o zaman ağlıyor zilli

Sağol saryacım iyiyim ben de geziyorum işte :) hamileliğim cok kolay gecti şükürler olsun doğumum da öyle olur inşallah

Ben huggies kullandm yumusacık ve pamuklu, ama trde satışı yoktu. Pure aqua alıcam ama o gelene kadar sleepy alayım demiştm. Pure aquada çok iyi
Oğlumda her yerde satılıyordu daha Huggies, büyük kızımda azalmıştı zor buluyorduk Sleepy'ye geçtik, bu kızımda da en azından ilk aylar Huggies kullanayım dedim ama bulamadık..

Sağol canım kızılcık annem yapmıştı bitti bulayım bari. İyi gelir dediğin gibi direncim düştü iyice.
Kediciğim birde alışabilse yavrulara
Allah tez şifa versin canım.Elinde olan birşey değil.Iyilesince yine kendin en güzel şekilde bakacaksın inşallah.
Aminn canım sağolasın inşallah
Allah'ım bu ne 3 yakışıklı oğlan var burda yalnız bana ilk doğum yaptığımdaki zamanı hatırlattı bu foto. Demiştim bizim kediler ne buyukmus bizim bebenin yanında
İkisinin toplamı kedinin kilosu etmiyor kuzum baya büyük onlara bakınca patili oğlum
İnşallah seninkileri de görürüz canıminşallah hepimizin kuzularını bağışlasın rabbim
Kızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Canım benimkilere 0 numarası bile büyük geldi. İlk iki hafta primanın 0 numarasını kullandık 1,5-2,5 kilo. Sonra sleepyi kullandım fena değil. Şimdi molfiks 1 numara kullanıyorum daha iyi gibi
Kedin inşallah hemencik alışsın canım
Tamam onu aldırayım ben bugünde kullanayım
İnşallah canım. Sende çabucak atlatırsın inşallah

Doguranlar bebeklerinden bahsediyo fikir alisverisi vs. Biz dogurmayanlarin konusacak konu da kalmadiHer sey hazir bekliyoruz

Bizde çok güzel doğuracağız insallah canım az kaldı Benim son 5.Seninde bugün yarın eli kulağında.❤

Bana 36+6 da gel dedi doktor, ne yalan söyleyeyim artık kendimi taşıyamıyorum. Perşembe cuma da izinliymiş doktorum hiç riske atmadık o yüzden. Ama sen istersen ve her an doktoruna ulaşabilecek durumdaysan bekle sonraki haftayı.
Kızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Abuuuuu kız deme. 6 paket aldım valla
Sağol saryacım iyiyim ben de geziyorum işte :) hamileliğim cok kolay gecti şükürler olsun doğumum da öyle olur inşallah
Ay canım süper. Maşallahhhh. Nerelerde geziyorsun biz hala ev toparlama derdindeyiz. Ütü yapıyorum, nevresim yıkıyorum ohhhh. Yarın da ben gezerim ne olmuş.

Doguranlar bebeklerinden bahsediyo fikir alisverisi vs. Biz dogurmayanlarin konusacak konu da kalmadiHer sey hazir bekliyoruz
konu var da sıkıldık da artık, kavuşmak istiyoruz
Bizde çok güzel doğuracağız insallah canım az kaldı Benim son 5.Seninde bugün yarın eli kulağında.❤
Ay canım son 5 mi sezeryan da gün belli olunca daha heyecanlı

Aynen canım
İkinci doğum ve 38+ 2 oluyorum pazartesi
Sormadım öyle olması gerekiyo demek ki

konu var da sıkıldık da artık, kavuşmak istiyoruz

Ay canım son 5 mi sezeryan da gün belli olunca daha heyecanlı

Evet canım 11 temmuz perşembe sabah nasipse.Allah sana da hayırlı sağlıklı kolay su gibi doğumla kızına kavuşmayı nasip etsin.Çok bekledin ben inanıyorum çok yakında güzel doğum hikayeni yazacaksın buraya ❤

Sağlıcakla kavuş inşallah canımcım Aminn, ne güzel dua o öyle, durdukça sanki hiç doğurmayacağım hep böyle kalacak gibi hissediyorum ama tabi ki bu günler de geçecek ve özlücez hepimizin güzel anıları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…