Kayıp basvurusu yaptık ama sanırım gerekli görünürse parasını ödeyecekler. Business uçmuştuk belki öderler. Benim aldığım marka britax ve türkiyede varmı bilmiyorum olmadı amazondan sipariş vericem ama o sürede arabayı kullanamıyoruz.Sağol canım inşallah geçer bir an önce
Canım kaybettikleri malın değerini karşılamıyor mu hava yolu şirketleri. Ne kadar saçma
Onların hatası karşılamaları gerekir. Çok saçma geldi bana. İnşallah telafi edilirKayıp basvurusu yaptık ama sanırım gerekli görünürse parasını ödeyecekler. Business uçmuştuk belki öderler. Benim aldığım marka britax ve türkiyede varmı bilmiyorum olmadı amazondan sipariş vericem ama o sürede arabayı kullanamıyoruz.
O gün rüzgar çoktu canım şu an sadece müslinle duruyorlar. Birde tabii evde bulunanların üşür bunlar baskısı varCanım sen çocukları çok basırmışsın benimki bi zıbınla yatıyo hergünde duş alıyo. Bebişler pişik olmasın?
Ohh koruyucularıda başında
Maşallah 3üne de canımm sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneler de yavrularda hastalanmasın çok zor oluyor
Off allah kolaylik versin. Letgo ya bir bakın belki bulursunuz 2. El biseylerEvet canım pasaportu aldık. Herseyi 6 ile çarptık. Battık kısaca 2 ayda. Thyda sapolsun bebek arabası adaptörümü kaybetmiş onuda kullanamıyoruz bu hafta bebek kucakta resmi daire gezeceğiz
Tamam işte canım bende ilk kremle başladım meme sürtündükçe geceliğe tişörte hem krem gitti hem hassasiyet oluştu aldım kalkanı mis gibi yumuşattı sağa sola sürünmüyor kesin al awentede gerek yok gereksiz pahalı wee 16 tl mi neAynen canım yere vura vura emziriyorum yemin ederim 3 gündür mememde kalkan değilde krem kullanıyorum bende baya baya yarılmış çünkü mememde uyumak istiyor ya
Hiç belli olmaz valla canım ailesi yakında bile olsa ihtiyacı olabilirYemek yapıp götürmek tuhaf olmaz mı? Cenaze evine gider gibi :/ ev işlerinde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum annesi çok yakınında oturuyor
Canım bebek emip sündürdükçe oluyor olan şuan pambık olması çok normal diğerleriyle olan farkta cilt yapısıdır bence yani sütğm olmayacakmı diye düşünmemelisinKızlar ya ben her gün lansinohla masaj yapıyorum memik uçlarıma ama, doğum yapmayan bi kaç kişi çatladı, şimdiden acıyor falan yazmış ya, bende hiç acı, çatlak yok, acaba sütüm mü gelmeyecek, ya da ne biliyim memikler çok mu dayanıklı acaba
Selam canım bizden iyilik sen nasılsın? Terzi kendi söküğünü dikemez compengciğimMerhaba kızlar 36+4ten selamlar nasılsınız ? İzne çıktım çıkalı bilgisayar başında olmadığım için mesajları anında takip edemiyorum :)
Helal olsun ya. Hem ikiz normal doğum hem epizyosuz maşallah. Kendimi nasıl şartladıysam kesin dikişi vardır dedim. Bu işi iyi yapuyorlar ya yurt dışında. Bizde kasap gibi kesiyorlar paran yoksa. Of ya sonda filan da takacaklar. Puf.Canım bende dikiş yoktu yalnızca belden epiduralin yeri sıkıntı oldu üç gece ciddi acı verdi sonra geçti hamdolsun, senin için dikiş mutlaka zorlayıcı olacaktır ama yanında yardım edenin oldukça çabuk toparlanırsın inşallah
Ay sayecim çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Kızılcık şerbeti ya da marmelatı aldırsana kuzum. Antibiyotik resmen. Ne zaman boğaz enf. Olsam kızılcık ya da kuşburnu marmelatı beni kendime getirir. Üzülme canım sen güçlü olmadan onlara zaten bir faydan yok sen iyice toparlan. Önce can sonra canan. Merak etme önünde yüzlerce gün var emzireceğin.Selam kızlar bu enfeksiyon beni dün yıktı resmen. Gece bebeklerden bile haberim yok ateşten annemle eşim baktı hep sabah ezanı okunurken emzirebildim onları çok üzüldüm
Sağol canım. Bekleyen hepimize sağlıklı doğumlar inşallah.S Saryamarya @gojibeeren hanımlar az kaldı sağlıkla kavuşun kuzucuklarınıza, su gibi kolay dogunlarınız olsun
@BirvarbiryokumSaye- çok geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer, dert bitmiyor ama zamanla mutlaka rahatlama olacaktır..
@Meylen göğüs yarası 10 güne kadar geçiyor. Ben de dişlerimin arasına bez alıp ısıra ısıra emzirdim. 10 günden sonrası çok zevkli. Meme emzik karmaşası yasamıyorsa bebegin emziğin bir sakıncası yok..
Kız bu neeeeee. Dişlerimi sıkmaktan acıdı. Maşllahhhhhhh.
Hahahahah kadın uyuyamamış ya. Bende de kesin öyle olur. Kaynanam kriz geçirirMaşallah 3üne de canımm sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneler de yavrularda hastalanmasın çok zor oluyorBenim bebeler sadece atletle duruyordu geçen hafta ciddi sıcaklarda, anneanneme kamerayla gösterdik o günden beri sürekli dayılarımı arayıp söyleniyormuş uykularımı kaybettim çocukları çıplatmışlar söyleyin giydirsinler diye büyüklerin giydir baskısı bitmez
Valla bende tüm ayni ve nakdi yardımlara açığımBen genelde evde doğal meyve suyu ya da tatlı yapıyorum.Cok yakınımda ise yemek yapıyorum.Birde para götürüyorum.Eksikleri varsa alsınlar diye.Bence makbule geçiyor böyle.Bana da yapsalar çok sevinirim
Valla bende tüm ayni ve nakdi yardımlara açığım
Sağol cnmmmmAllah kavuştursun canım. Bende antibiyotik kullanıyorum iki gündür fena hastalandım
Benim kuzulularla seninkilerin arasında 3 gün varmaşallah zaman nasıl geçiyor. Dün gibi sana Meryem ana otu soruyordum
Benimkilerde de gaz var canım. İki büklüm olup kızarıyor resmen kuzular çıkaramıyorlar yadün damla başladık ya bakalım faydası olacak mı
Canım ben uyku arkadaşlarıyla sırtlarını destekliyorum ben mutlaka uyurlarsa bende uyuyorum. Sende dinlen mutlaka çok zor böyle
Oyyy maşallahbenim patili oğlum iki haftada yaşlandı sanki
Benimki pek memnun değil canım durumundan inşallah seninki çabucak alışır
Benimkiler emzik almıyor ya başka marka deneyeceğim sanırım
Canım mutlaka kalkan al ve kullan. Avent almıştım onu hiç kullanmadım 15 liralık wee göğüs ucu hayatımı kurtardı resmen
Selam kızlar bu enfeksiyon beni dün yıktı resmen. Gece bebeklerden bile haberim yok ateşten annemle eşim baktı hep sabah ezanı okunurken emzirebildim onları çok üzüldüm
Maşallah 3üne de canımm sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneler de yavrularda hastalanmasın çok zor oluyorBenim bebeler sadece atletle duruyordu geçen hafta ciddi sıcaklarda, anneanneme kamerayla gösterdik o günden beri sürekli dayılarımı arayıp söyleniyormuş uykularımı kaybettim çocukları çıplatmışlar söyleyin giydirsinler diye büyüklerin giydir baskısı bitmez
Doğumdan önce benimki de acımadı hatta dolgunluk bile yoktu sütüm var canım bence ilgisi yokturKızlar ya ben her gün lansinohla masaj yapıyorum memik uçlarıma ama, doğum yapmayan bi kaç kişi çatladı, şimdiden acıyor falan yazmış ya, bende hiç acı, çatlak yok, acaba sütüm mü gelmeyecek, ya da ne biliyim memikler çok mu dayanıklı acaba
Ben kuşburnu marmelatını ağzımda beklettim hamilelikte. Ama kızılcık şerbeti içmedim. O yüzden bence kuşburnu marmelatı bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?