• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
661868AE-6537-4D88-81B2-4DA2805F9C2C.webp
Bunlar hep burda mı kalacak pozu 😂

Sağol canım inşallah geçer bir an önce

Canım kaybettikleri malın değerini karşılamıyor mu hava yolu şirketleri. Ne kadar saçma
Kayıp basvurusu yaptık ama sanırım gerekli görünürse parasını ödeyecekler. Business uçmuştuk belki öderler. Benim aldığım marka britax ve türkiyede varmı bilmiyorum olmadı amazondan sipariş vericem ama o sürede arabayı kullanamıyoruz.

Kayıp basvurusu yaptık ama sanırım gerekli görünürse parasını ödeyecekler. Business uçmuştuk belki öderler. Benim aldığım marka britax ve türkiyede varmı bilmiyorum olmadı amazondan sipariş vericem ama o sürede arabayı kullanamıyoruz.
Onların hatası karşılamaları gerekir. Çok saçma geldi bana. İnşallah telafi edilir

Canım sen çocukları çok basırmışsın benimki bi zıbınla yatıyo hergünde duş alıyo. Bebişler pişik olmasın?
Ohh koruyucularıda başında ❤️
O gün rüzgar çoktu canım şu an sadece müslinle duruyorlar. Birde tabii evde bulunanların üşür bunlar baskısı var 🤦🏻‍♀️

• Beğen
Reactions: LaL
Eki Görüntüle 2285911
Maşallah 3üne de canımm sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneler de yavrularda hastalanmasın çok zor oluyor 🙏🏼 Benim bebeler sadece atletle duruyordu geçen hafta ciddi sıcaklarda, anneanneme kamerayla gösterdik o günden beri sürekli dayılarımı arayıp söyleniyormuş uykularımı kaybettim çocukları çıplatmışlar söyleyin giydirsinler diye 😂 büyüklerin giydir baskısı bitmez

Kızlar ya ben her gün lansinohla masaj yapıyorum memik uçlarıma ama, doğum yapmayan bi kaç kişi çatladı, şimdiden acıyor falan yazmış ya, bende hiç acı, çatlak yok, acaba sütüm mü gelmeyecek, ya da ne biliyim memikler çok mu dayanıklı acaba 🙄🙄

Evet canım pasaportu aldık. Herseyi 6 ile çarptık. Battık kısaca 2 ayda. Thyda sapolsun bebek arabası adaptörümü kaybetmiş onuda kullanamıyoruz bu hafta bebek kucakta resmi daire gezeceğiz
Off allah kolaylik versin. Letgo ya bir bakın belki bulursunuz 2. El biseyler

Aynen canım yere vura vura emziriyorum yemin ederim 3 gündür mememde kalkan değilde krem kullanıyorum bende baya baya yarılmış çünkü mememde uyumak istiyor ya 🤦🏼‍♀️
Tamam işte canım bende ilk kremle başladım meme sürtündükçe geceliğe tişörte hem krem gitti hem hassasiyet oluştu aldım kalkanı mis gibi yumuşattı sağa sola sürünmüyor kesin al awentede gerek yok gereksiz pahalı wee 16 tl mi ne

Yemek yapıp götürmek tuhaf olmaz mı? Cenaze evine gider gibi :/ ev işlerinde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum annesi çok yakınında oturuyor
Hiç belli olmaz valla canım ailesi yakında bile olsa ihtiyacı olabilir
Bi ablam bi kardeşim var yarın pikniğe gidiyolar birlikte ve benim arkadaşım geliyo yanıma hazırlık için bi işe yararım diye 😁
Niye tuhaf olsun bence çok değerli böyle yardımlar bu zamanlarda

Kızlar ya ben her gün lansinohla masaj yapıyorum memik uçlarıma ama, doğum yapmayan bi kaç kişi çatladı, şimdiden acıyor falan yazmış ya, bende hiç acı, çatlak yok, acaba sütüm mü gelmeyecek, ya da ne biliyim memikler çok mu dayanıklı acaba 🙄🙄
Canım bebek emip sündürdükçe oluyor olan şuan pambık olması çok normal diğerleriyle olan farkta cilt yapısıdır bence yani sütğm olmayacakmı diye düşünmemelisin

Merhaba kızlar 36+4ten selamlar nasılsınız ? İzne çıktım çıkalı bilgisayar başında olmadığım için mesajları anında takip edemiyorum :)
Selam canım bizden iyilik sen nasılsın? Terzi kendi söküğünü dikemez compengciğim :KK62:
Canım bende dikiş yoktu yalnızca belden epiduralin yeri sıkıntı oldu üç gece ciddi acı verdi sonra geçti hamdolsun, senin için dikiş mutlaka zorlayıcı olacaktır ama yanında yardım edenin oldukça çabuk toparlanırsın inşallah
Helal olsun ya. Hem ikiz normal doğum hem epizyosuz maşallah. Kendimi nasıl şartladıysam kesin dikişi vardır dedim. Bu işi iyi yapuyorlar ya yurt dışında. Bizde kasap gibi kesiyorlar paran yoksa. Of ya sonda filan da takacaklar. Puf.
Selam kızlar bu enfeksiyon beni dün yıktı resmen. Gece bebeklerden bile haberim yok ateşten annemle eşim baktı hep sabah ezanı okunurken emzirebildim onları çok üzüldüm
Ay sayecim çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Kızılcık şerbeti ya da marmelatı aldırsana kuzum. Antibiyotik resmen. Ne zaman boğaz enf. Olsam kızılcık ya da kuşburnu marmelatı beni kendime getirir. Üzülme canım sen güçlü olmadan onlara zaten bir faydan yok sen iyice toparlan. Önce can sonra canan. Merak etme önünde yüzlerce gün var emzireceğin.
S Saryamarya @gojibeeren hanımlar az kaldı sağlıkla kavuşun kuzucuklarınıza, su gibi kolay dogunlarınız olsun💗

@Birvarbiryokum Saye- Saye- çok geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer, dert bitmiyor ama zamanla mutlaka rahatlama olacaktır..

@Meylen göğüs yarası 10 güne kadar geçiyor. Ben de dişlerimin arasına bez alıp ısıra ısıra emzirdim. 10 günden sonrası çok zevkli. Meme emzik karmaşası yasamıyorsa bebegin emziğin bir sakıncası yok..
Sağol canım. Bekleyen hepimize sağlıklı doğumlar inşallah.
Eki Görüntüle 2285911
Kız bu neeeeee. Dişlerimi sıkmaktan acıdı. Maşllahhhhhhh.
Maşallah 3üne de canımm sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneler de yavrularda hastalanmasın çok zor oluyor 🙏🏼 Benim bebeler sadece atletle duruyordu geçen hafta ciddi sıcaklarda, anneanneme kamerayla gösterdik o günden beri sürekli dayılarımı arayıp söyleniyormuş uykularımı kaybettim çocukları çıplatmışlar söyleyin giydirsinler diye 😂 büyüklerin giydir baskısı bitmez
Hahahahah kadın uyuyamamış ya. Bende de kesin öyle olur. Kaynanam kriz geçirir :deli:

Allah kavuştursun canım. Bende antibiyotik kullanıyorum iki gündür fena hastalandım 😞

Benim kuzulularla seninkilerin arasında 3 gün var 😍 maşallah zaman nasıl geçiyor. Dün gibi sana Meryem ana otu soruyordum😁

Benimkilerde de gaz var canım. İki büklüm olup kızarıyor resmen kuzular çıkaramıyorlar ya 😖 dün damla başladık ya bakalım faydası olacak mı

Canım ben uyku arkadaşlarıyla sırtlarını destekliyorum ben mutlaka uyurlarsa bende uyuyorum. Sende dinlen mutlaka çok zor böyle

Oyyy maşallah😍 benim patili oğlum iki haftada yaşlandı sanki 😑

Benimki pek memnun değil canım durumundan inşallah seninki çabucak alışır

Benimkiler emzik almıyor ya başka marka deneyeceğim sanırım

Canım mutlaka kalkan al ve kullan. Avent almıştım onu hiç kullanmadım 15 liralık wee göğüs ucu hayatımı kurtardı resmen
Sağol cnmmmm

Selam kızlar bu enfeksiyon beni dün yıktı resmen. Gece bebeklerden bile haberim yok ateşten annemle eşim baktı hep sabah ezanı okunurken emzirebildim onları çok üzüldüm

Allah tez şifa versin canım.Elinde olan birşey değil.Iyilesince yine kendin en güzel şekilde bakacaksın inşallah.

😂 ben hastalandım şimdi de bana başladılar tişört giydin ayağına çorap giymedin falan 😑 bebekler daha küçük senin gibi değil açma üstünü diyorlar
Doğumdan önce benimki de acımadı hatta dolgunluk bile yoktu sütüm var canım bence ilgisi yoktur

Back