• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar doğum öncesi hemorid sorunu yaşayan oldu mu? Benim 3 gündür çok fena, bana ilk yaptığım doğum sonrasını hatırlatıyor ağrısı yanması. Kompresler kremler falan sürüyorum ama bakalım inşallah faydası olur. Var mı doğal bi önerisi olan?
Doğum öncesi bi bu eksikti. Zaten normal doğumla birlikte yine olacaktı böyle birsey, önceden olupta şimdiden işkence çektiriyor bana 😩😩

Kızlar bu ev işleri neden bitmez ya. Ev kalbalık değilken böyke bir de kalabalık olacak daha. Cinnet is loading. :deli: :KK62: :deli: :KK62:

Temizlik bitti benim işte.Dün de koltuklar yıkandı kurudu.Ama cinnet geçiriyorum hergün dağılıyor batıyor bi yerler.Adim atacak halim kalmadı ama oflaya puflaya toplayıp temizliyorum.Çookkk nankör bu temizlik işi 😤

Kızlar doğum öncesi hemorid sorunu yaşayan oldu mu? Benim 3 gündür çok fena, bana ilk yaptığım doğum sonrasını hatırlatıyor ağrısı yanması. Kompresler kremler falan sürüyorum ama bakalım inşallah faydası olur. Var mı doğal bi önerisi olan?
Doğum öncesi bi bu eksikti. Zaten normal doğumla birlikte yine olacaktı böyle birsey, önceden olupta şimdiden işkence çektiriyor bana 😩😩

Wc de ılık su kullan.Haftan iyiyse ılık suya otur.Kantoron yağı sür.Sivi gıdalar ve lifli gıdalar tüket.Bol su iç.Allah çok acil şifa versin.Ilk sezeryandan sonra olmuştu bende de

Wc de ılık su kullan.Haftan iyiyse ılık suya otur.Kantoron yağı sür.Sivi gıdalar ve lifli gıdalar tüket.Bol su iç.Allah çok acil şifa versin.Ilk sezeryandan sonra olmuştu bende de

Çok teşekkür ederim canım, bol bol ılık suyla yıkamaya çalışıyorum ama suyun içine oturmamistim. Hatta içine papatya çayı poşeti atayım ve onu da bi deneyeyim.

Bi de yani şunu anladım. Ben ilk doğumdan sonra hep dikişlerim acıyor sanıyordum, demekki yüzde 80 hemoridden kaynaklanıyormus ağrım sızım. Çünkü doğum yapmadan yapmış gibi ağrı ve rahatsızlık çekiyorum şuan 😩

Allah yardımcımız olsun, biz kadınlar ne çektik beee

Temizlik bitti benim işte.Dün de koltuklar yıkandı kurudu.Ama cinnet geçiriyorum hergün dağılıyor batıyor bi yerler.Adim atacak halim kalmadı ama oflaya puflaya toplayıp temizliyorum.Çookkk nankör bu temizlik işi 😤
Aynı ben :işsiz:
Biz de bugün cam balkonları hallettik. Yarın da halılar geliyır ve pazartesi hazırız :KK50:

S Saryamarya gojibeeren gojibeeren hanımlar az kaldı sağlıkla kavuşun kuzucuklarınıza, su gibi kolay dogunlarınız olsun💗
Teşekkür ederizzz💜💜 Inşallah sağlıkla atlatırız bir an önce 🙏🙏
Korkulacak bisey yok ki zaten,yatiyorsun,bir bakmışsın bebekler agliyorrrr 🤗 senin goz yaşların da sel olacak mutluluktan. Şimdiden sağlıkla büyüt kızlarını inşallah
Canımmm çok sağol 💕 Ağrıdan acıdan veya sonrasından korkmuyorum da o an kesiyor dikiyor olduklarını bilmek rahatsız edici. Umarım çaktırmadan sakinleştirici rahatlatıcı bişeyler yapıyolardır :deli:
Eki Görüntüle 2285911
Bunlar hep burda mı kalacak pozu 😂
Ahhh bu nasıl bi tatlılık amaaa 😍😍😍 Ikiz bebek görünce istemsiz mutluluk ve gülümseme geliyor. Kendi bebeklerimi görmüş gibi oluyorum 🥰 Allah bağışlasın minnoşları 🧿🧿🧿

Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız

Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız

Merhaba benimde 2. Sezaryanım normalde doktorum 39. Hafta dolunca Doğuma alacaktı.. ilk doğumumu gebelik zehirlenmesi yüzünden erken oldum.. şu anda da ödemlerim başladı onun dışında bi problemim yok bugün doktorumla görüştüm 38. Hafta dolunca Doğuma alacak ekstra 1 hafta daha uzatıp bebeği ve beni riske atmayacak..
Önümüzdeki Cuma günü ameliyat gününü kararlaştıracağız.. tahmini 38+0/38+4 günleri arası doğumum olur..
Eğer sağlık olarak bi sıkıntınız yoksa 39 u bekleyebilirsiniz doktorunuzla görüşün.. gebelik şekeri tansiyon ödem vs gibi problemleriniz var mı ?

Bende göğüs açısından aynı durumdayım canım sabaha kadar eşim ilgilendi şimdide kayınvalidem bilet almış kalmaya geliyor. Bebeğimi kucağıma bile alamıyorum. Derisi yuzulmus güneş yanığı gibi. 7 kat kesip 7 kat dikiş attılar sezeryanda yemin ederim bu kadar zorlanmadim. Sütten kesmeyi bile düşündüm sabah aglayarak. Aksi gibi de o kadar çok süt gelmeye başladı ki saat başı sagiyorum çok acı veriyor sagmakta. Sagmasam goguslerim catlayacak. Nasıl geçecek bilmiyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Doğurunca bitecek dedik ama şimdi de yenileri çıktı.
Cok gecmiş olsun canım .acaba kurusoğanı sürsen nasıl olurki ben ilk emzirmeye baslamadan dogum sonrası sürdüm cok sukr hiç yaram olmadı

Kızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Bizide pişik yaptı prima aldım oda cok dandik gibi .molfix deneyecegim .prima cok sızdırıyo

Canım bende senin gibi düşünüyordum.Ama çok fazla kasilmalarim ağrılarım var.Bi de bebek doğum kanalında.Hazirliksiz gece yarısı falan yakalanmak istemedim.Aynen 11 temmuza 38+5 e günümü aldım.Oğlumun boyu kilosu da iyi sukur.Tabi hala garantisi yok her an gelmek isteyebilir kendisi.En hayırlı en sağlıklı zamanda gelsinler.Sende en azından 38+5 -39+0 falan teklif edersin doktoruna.

Kızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Artık çok az yerde satılıyor nedense ben de bu bebeğim için bulamadım ama ilk iki bebeğimde Huggies kullanmıştım gerçekten yumuşacık iç kısmı sen bulursan dene istersen bence hepsinden daha yumuşak yenidoğan için cok uygun bence.

Back