aminnn inşallahİnşallah canım hepimiz alırız bebeçiklerimizi kucağımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn inşallahİnşallah canım hepimiz alırız bebeçiklerimizi kucağımıza
Aslında 16. Hafta eşimin doğum gününe denk geliyor bende kucuk çaplı bişey yaoabilirim belki çok eğlenceli guzel bı fikir teşekkürler:)paylaşırım tabiki alırız zaten aralığın sonu gibi atarım sizede ne aldım ne almadım ne yapıcaz ocak ortası gibi de yaparız nasip olursa
Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz ay çok heyecanlıyım
bencede çok güzel bi anı ya bayılıyorum yapabilirsin arkadaş grubuyla bizde 15 20 kişiyle yapıcaz bakalım Rabbim izin verirseAslında 16. Hafta eşimin doğum gününe denk geliyor bende kucuk çaplı bişey yaoabilirim belki çok eğlenceli guzel bı fikir teşekkürler:)
bencede canım güzel bi anı en azından gerçek tepkilerle saklanmış olucakgüzel aynen bende öyle düşünebılırım cok mantıklı yaa video cekmek hatıra için
Evet sorma ben de eşim de sigara içmiyoruz normalde annem babam içerdi öyle çok alışkın olmadığım bi koku da değil migrenim de var onu tetikliyor, bi de bu ara zaten koku hassasiyeti oluyor bulantılarımı da çok arttırıyor.aynı durumdayız canım. bende tatlı şeyler istemiyorum düşünmek bile kötü yapıyor:) sigara kokusu çok fena bizimde binanın dışında içiliyor kapıdan dışarı adım attım mı koku beni vuruyor. patates konusunda son 2 saattir öğle yemeğinin gelmesini bekliyorum. yemekte şansıma patates var:)
Buna çok sevindim tuzlayip yediğinde çok iyi geliyor :))
Bı de adaşız galiba :))
sende bendensın benımde geçen canım ıstedı sonra yaptım yedım sımdı görunce bı daha ıstedı ama fırında daha güzel oluyor bu aksam bende yapıcam :))))
Benim de cok hosuna gıdıyor balon patlatma olayı:) İnşallah ben de yapacagım bu sefer cok guzel bır anı:)bencede çok güzel bi anı ya bayılıyorum yapabilirsin arkadaş grubuyla bizde 15 20 kişiyle yapıcaz bakalım Rabbim izin verirse
Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz ay çok heyecanlıyım
aynen en azından birbirimize fikir vermişde oluruz hazırlık aşamasında çok güzel olurBenim de cok hosuna gıdıyor balon patlatma olayı:) İnşallah ben de yapacagım bu sefer cok guzel bır anı:)
Evet sorma ben de eşim de sigara içmiyoruz normalde annem babam içerdi öyle çok alışkın olmadığım bi koku da değil migrenim de var onu tetikliyor, bi de bu ara zaten koku hassasiyeti oluyor bulantılarımı da çok arttırıyor.
Ben tatlı hiççç istemediğim halde benim içime de hep erkek çocuk doğuyor :)
Yaa betül mü adın :)
Benim bi şeyi görünce canım istiyor hazırlıyoruz ya da alıyoruz önüme gelince yiyesim geçiyor. Bünyesel şımarıklıklar :) Ben son zamanlarda sadece çorba içiyodum ama bi fırında patates de ben patlatayım :)
oo bide çift hazırlık yapmana gerek yok ikiside aradan çıkar ne güzel olurbende aynısını yapıcam kızımın doğumgününe denk geliyor
çok güzel heyecanlar süper fikirler cıkacak eminim
benım yeme isteğim hiç bitmiyo
Şeytanın kulağına kurşun öğleden beri midem bulanmıyo, ne büyük nimet Allahım :) Aklımdan neler yemek geçiyor neler :) Demek ki midem bulanmasa ben şimdiden baya kilo almıştım :)
ben 3 kilo aldım tabı 1 kilosu sişliktir
Bir çoğunuz ne güzel doktora gidip kontrolleri yaptırmışsınız ilk bebekte böyle oluyor bende sizin gibi sürekli doktor sürekli kontroldeydim ama bu ikincide sağlık ocagına gittim hamilesiniz dedi bir daha da doktora gitmedim ilk kontrolüm 2 hafta sonra ilkinde çok evham yapmıştım tüm olumsuzların hepsi başıma geldi kanamam oldu gebelik şekerim çıktı bebek özürlü dediler miğdesi büyük yaşamaz dediler daha birsürü şey ve hatta 8 aylıkken doğum yaptım ama söylenenlerin hiçbiri çıkmadı çok sağlıklı bir kızım oldu erken olmasına ragmen küvezde bile kalmadı bunda ilkteki gibi olmucam çok üzerine düşmicem kafama olumsuzları hiç getirmiyorum ki iyi olsun
Kızlar anlasilan hepimiz patates yicez bu aksam super :))
Benim de aklıma soktunuz eve gider gitmez haşlarım insallah. Zaten normalde de çok severim .
Ben de daha gitmedim. Ilkinde her hafta doktordaydım. Şimdi yedinci hafta dolsun öyle gidicem insallah. Kızımda bayağı strest olmuştum yok kese görülmedi, yok bebek görülmedi vs.
Doğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum
Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem
Kan sulandırıcı kullanıyorsanız ve tansiyonunuz düşükse çok yemeseniz iyi olur sanki , yine de en iyisi doktorunuza sormakDoğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum
Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem
Doğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum