• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
paylaşırım tabiki :emir_bebek: alırız zaten aralığın sonu gibi atarım sizede ne aldım ne almadım ne yapıcaz ocak ortası gibi de yaparız nasip olursa
Aslında 16. Hafta eşimin doğum gününe denk geliyor bende kucuk çaplı bişey yaoabilirim belki çok eğlenceli guzel bı fikir teşekkürler:)

Bu arada süt içmeyen ben sürekli süt içiyorum ağzıma peynir sokmazdım şimdi hergün peynir çekiyor canım birde salçalı ekmekhergün kendimi salça kavurup ekmeğe banarken buluyorum yanında peynir ohhhh missss

Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım :KK70:
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz :KK70: ay çok heyecanlıyım

güzel aynen bende öyle düşünebılırım cok mantıklı yaa video cekmek hatıra için

aynı durumdayız canım. bende tatlı şeyler istemiyorum düşünmek bile kötü yapıyor:) sigara kokusu çok fena bizimde binanın dışında içiliyor kapıdan dışarı adım attım mı koku beni vuruyor. patates konusunda son 2 saattir öğle yemeğinin gelmesini bekliyorum. yemekte şansıma patates var:)
Evet sorma ben de eşim de sigara içmiyoruz normalde annem babam içerdi öyle çok alışkın olmadığım bi koku da değil migrenim de var onu tetikliyor, bi de bu ara zaten koku hassasiyeti oluyor bulantılarımı da çok arttırıyor.
Ben tatlı hiççç istemediğim halde benim içime de hep erkek çocuk doğuyor :)

Buna çok sevindim tuzlayip yediğinde çok iyi geliyor :))

Bı de adaşız galiba :))

Yaa betül mü adın :) :KK200:

sende bendensın benımde geçen canım ıstedı sonra yaptım yedım sımdı görunce bı daha ıstedı ama fırında daha güzel oluyor bu aksam bende yapıcam :))))

Benim bi şeyi görünce canım istiyor hazırlıyoruz ya da alıyoruz önüme gelince yiyesim geçiyor. Bünyesel şımarıklıklar :) Ben son zamanlarda sadece çorba içiyodum ama bi fırında patates de ben patlatayım :)

Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım :KK70:
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz :KK70: ay çok heyecanlıyım

bende aynısını yapıcam kızımın doğumgününe denk geliyor :KK45:
çok güzel heyecanlar süper fikirler cıkacak eminim :KK53:

Evet sorma ben de eşim de sigara içmiyoruz normalde annem babam içerdi öyle çok alışkın olmadığım bi koku da değil migrenim de var onu tetikliyor, bi de bu ara zaten koku hassasiyeti oluyor bulantılarımı da çok arttırıyor.
Ben tatlı hiççç istemediğim halde benim içime de hep erkek çocuk doğuyor :)

Yaa betül mü adın :) :KK200:

Benim bi şeyi görünce canım istiyor hazırlıyoruz ya da alıyoruz önüme gelince yiyesim geçiyor. Bünyesel şımarıklıklar :) Ben son zamanlarda sadece çorba içiyodum ama bi fırında patates de ben patlatayım :)

benım yeme isteğim hiç bitmiyo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben 3 kilo aldım tabı 1 kilosu sişliktir

Doğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum
Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem :(

Kızlar anlasilan hepimiz patates yicez bu aksam super :))

Benim de aklıma soktunuz eve gider gitmez haşlarım insallah. Zaten normalde de çok severim .

Bir çoğunuz ne güzel doktora gidip kontrolleri yaptırmışsınız ilk bebekte böyle oluyor bende sizin gibi sürekli doktor sürekli kontroldeydim ama bu ikincide sağlık ocagına gittim hamilesiniz dedi bir daha da doktora gitmedim ilk kontrolüm 2 hafta sonra ilkinde çok evham yapmıştım tüm olumsuzların hepsi başıma geldi kanamam oldu gebelik şekerim çıktı bebek özürlü dediler miğdesi büyük yaşamaz dediler daha birsürü şey ve hatta 8 aylıkken doğum yaptım ama söylenenlerin hiçbiri çıkmadı çok sağlıklı bir kızım oldu erken olmasına ragmen küvezde bile kalmadı bunda ilkteki gibi olmucam çok üzerine düşmicem kafama olumsuzları hiç getirmiyorum ki iyi olsun

Ben de daha gitmedim. Ilkinde her hafta doktordaydım. Şimdi yedinci hafta dolsun öyle gidicem insallah. Kızımda bayağı strest olmuştum yok kese görülmedi, yok bebek görülmedi vs.

ben de fırında patatesli yemek yapacağım bu akşam :):):)

Kızlar anlasilan hepimiz patates yicez bu aksam super :))

Benim de aklıma soktunuz eve gider gitmez haşlarım insallah. Zaten normalde de çok severim .

Ben de daha gitmedim. Ilkinde her hafta doktordaydım. Şimdi yedinci hafta dolsun öyle gidicem insallah. Kızımda bayağı strest olmuştum yok kese görülmedi, yok bebek görülmedi vs.

Limon yiyenlerin ve canı çekenlerin çoğunun kızı oluyor ablamda oyleydi acayip yedi kızı olacağını öğrendi gecen :) hayırlısı bakalim
Doğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum
Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem :KK43:

Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem :KK43:
Kan sulandırıcı kullanıyorsanız ve tansiyonunuz düşükse çok yemeseniz iyi olur sanki , yine de en iyisi doktorunuza sormak

yanı bılmıyorum ben kan sulandırıcı kullanıyorum zaten :) az yıyebılırsın ama cok yeme sakın

benımde boy kısa

Back