• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay yok benim mide bulantım haricindeki zamanlarda oburluğumdan oluyor öyle özür dileme :) Bi de iyi oldu valla aklıma yiyecek bi şey gelmiş oldu, yoksa ne yesem midemi bulandıracak diye bi şey yemeden geçirecektim yine günü. Market hemen dibimde almaya gidiyorum :)
Buna çok sevindim tuzlayip yediğinde çok iyi geliyor :))

Ay yok benim mide bulantım haricindeki zamanlarda oburluğumdan oluyor öyle özür dileme :) Bi de iyi oldu valla aklıma yiyecek bi şey gelmiş oldu, yoksa ne yesem midemi bulandıracak diye bi şey yemeden geçirecektim yine günü. Market hemen dibimde almaya gidiyorum :)
Bı de adaşız galiba :))

Özellikle tatlı şeylerden, kayısı, sağlıklı kuru yemişler, yağlı şeyler, sıvı şeyler midemi alt üst ediyor, bazılarını görmeye bile dayanamıyorum. Sağlıklı olan ne varsa yemek içmek istemiyorum bildiğin. Hastane çorbası gibi tatsız tuzsuz çorba bi nebze iyi geliyor.
Bi de benim ofisim apartman dairesinden bozma, sigara içenler mutfak balkonunu daha doğrusu balkon adı altında mutfağı kullanıyor, oralara hiç gidemiyorum. Zaten odamdan çıktığım an yoğun bi sigara kokusuna maruz kaldığımdan odanın kapısını bile açmıyorum. Bir uyardım iki uyardım ama nereye kadar, içenlerden biri de patron. Ancak halim varsa dışarı çıkıyorum bazı öğle araları. Şimdi de canım patates haşlaması istedi okuyunca, gidip alıcam kızlardan haşlamalarını rica edicem artık :)
sende bendensın benımde geçen canım ıstedı sonra yaptım yedım sımdı görunce bı daha ıstedı ama fırında daha güzel oluyor bu aksam bende yapıcam :))))

Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım :D
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz :D ay çok heyecanlıyım

Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım :KK70:
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz :KK70: ay çok heyecanlıyım
Mükemmel fikir bize de ilham olur :halay:

6 haftalık kalp atışı yok dedi bugün aradan 8 gün geçti yine görmezse gebeliğe son verecem dedi anlamadığım sana nasıl 15 gün süre verdi dr ve beni 8 gün önce hayata küstürdü ölü bebek olabilir diye bugün de korkudan dr gidemiyorum çünkü dayanamadım başka bi de salı günü gittim oda göremedi çok üzgünüm çok kanamam yok ağrım yok ama kalbi de atmıyor bebek hâlâ karnimda dua ediyorum sen can ver ALLAHIM diye
canım benim sata göre 9 haftalık ama ultrasonda 7 haftalık çıktı. ilk öğrendiğimde kan değerim düşük gelmişti endişelenmiştim doktorum geç tutunmuştur dedi hep pozitif oldu geçen hafta keseyi gördük bebek yoktu bugün hem bebeği hem kalp atışını gördük şükür. iyi düşün iyi olsun inşallah doktorun neden birden bu kadar kesin negatif konuşmuş anlamadım.

Bir çoğunuz ne güzel doktora gidip kontrolleri yaptırmışsınız ilk bebekte böyle oluyor bende sizin gibi sürekli doktor sürekli kontroldeydim ama bu ikincide sağlık ocagına gittim hamilesiniz dedi bir daha da doktora gitmedim ilk kontrolüm 2 hafta sonra ilkinde çok evham yapmıştım tüm olumsuzların hepsi başıma geldi kanamam oldu gebelik şekerim çıktı bebek özürlü dediler miğdesi büyük yaşamaz dediler daha birsürü şey ve hatta 8 aylıkken doğum yaptım ama söylenenlerin hiçbiri çıkmadı çok sağlıklı bir kızım oldu erken olmasına ragmen küvezde bile kalmadı bunda ilkteki gibi olmucam çok üzerine düşmicem kafama olumsuzları hiç getirmiyorum ki iyi olsun

B
Kızlar cinsiyet partisi organizasyon ekibi tamam planları yaptım herşeyi kurdum şimdi haftamı beklemek zorundayım :KK70:
16. haftada gitmeyi düşünüyorum doktordan rica edicem cinsiyetini söyletmeyip zarfa yazdırıcam kız kardeşim ve görümcem ayarlicak geri kalanı balon patlatıcaz :KK70: ay çok heyecanlıyım
Bizlede paylaş fotoları :)

Canım ikinci olunca pek tedirgin olmuyo insan arkadaslari anlıyorum kizimda bende boyleydim arkadaslar heyecanlarini gidis gelislerini yazinca ilk hamilelikteki kendimi goruyorum.
bende kizimda hep gittim herşeyine kadar yaptim tahliller taramalar renkli ultrason bilmem ne ama cok tehlike atlattım hep endişe korku bunda daha temkinli ve daha az gitmeyi planlıyorum senin gibi
Bir çoğunuz ne güzel doktora gidip kontrolleri yaptırmışsınız ilk bebekte böyle oluyor bende sizin gibi sürekli doktor sürekli kontroldeydim ama bu ikincide sağlık ocagına gittim hamilesiniz dedi bir daha da doktora gitmedim ilk kontrolüm 2 hafta sonra ilkinde çok evham yapmıştım tüm olumsuzların hepsi başıma geldi kanamam oldu gebelik şekerim çıktı bebek özürlü dediler miğdesi büyük yaşamaz dediler daha birsürü şey ve hatta 8 aylıkken doğum yaptım ama söylenenlerin hiçbiri çıkmadı çok sağlıklı bir kızım oldu erken olmasına ragmen küvezde bile kalmadı bunda ilkteki gibi olmucam çok üzerine düşmicem kafama olumsuzları hiç getirmiyorum ki iyi olsun

benimde inan tam tersi oldu ilk gebeliğimde dikkat etmedim evi taşıyoduk herşeyi kendim koliledim doktor ne zaman derse o zaman gittim temkinli değildim sonuç olarak kaybettim he benden kaynaklı değildi ama işte bi kere kötü bişey yaşayınca insan üzerine titrer oluyo elimde değil yani çok şükür kızın sağlıkla doğmuş inşallah bu bebişinide sağlıkla kucağına alırsın

Canım inşallah yoluna girer kesinlikle başka bir Dr a gitmeni tavsiye ederim ultrason cihazı iyi olan bı yere

Canım ikinci olunca pek tedirgin olmuyo insan arkadaslari anlıyorum kizimda bende boyleydim arkadaslar heyecanlarini gidis gelislerini yazinca ilk hamilelikteki kendimi goruyorum.
bende kizimda hep gittim herşeyine kadar yaptim tahliller taramalar renkli ultrason bilmem ne ama cok tehlike atlattım hep endişe korku bunda daha temkinli ve daha az gitmeyi planlıyorum senin gibi
Benim de ikinci ama hala tedirgin ve sabırsızım:)

benimde inan tam tersi oldu ilk gebeliğimde dikkat etmedim evi taşıyoduk herşeyi kendim koliledim doktor ne zaman derse o zaman gittim temkinli değildim sonuç olarak kaybettim he benden kaynaklı değildi ama işte bi kere kötü bişey yaşayınca insan üzerine titrer oluyo elimde değil yani çok şükür kızın sağlıkla doğmuş inşallah bu bebişinide sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah canım hepimiz alırız bebeçiklerimizi kucağımıza

Back