• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
H Haticeecitah cnm ultrason resmin varmı bebeğin görundu kalbı mı atmıyor benım bi önceki gebeliğim de oyleydı bekledım bekledım ama sonuc değişmemişti insallah sende öyle olmaz ama bebek görunmuyorsa sıkıntı yoktur gec döllenme falan olabılır ama bebegı görüp de kalbi atmamak kötü benım yaşadığım seydi tabı son ana kadar ben ümidimi kesmedim sende kesme cnm allahım yardımcın olsun

bak boşuna evham yapmışsın çok şükür canım gözün aydın
Coook Saol canım benim:KK200:, evet çok çabuk evham yapan bi insanım zaten. Birde nette çok okuyorum.okudugum şeyler kafamdan çıkmıyor. 11 yıllık bebek hasretinden sonra da ister istemez kaybetme korkusu oluyor.ama yok bundan sonra nettende fazla okumuyacagim. Bebegim annesine el salladi:KK54:, Rabbim hepinizede biran evvel görmeyi nasip etsin insallah

Coook Saol canım benim:KK200:, evet çok çabuk evham yapan bi insanım zaten. Birde nette çok okuyorum.okudugum şeyler kafamdan çıkmıyor. 11 yıllık bebek hasretinden sonra da ister istemez kaybetme korkusu oluyor.ama yok bundan sonra nettende fazla okumuyacagim. Bebegim annesine el salladi:KK54:, Rabbim hepinizede biran evvel görmeyi nasip etsin insallah
olsun sen yinede strese girip miniğini üzme kızarız sana annesi :sinirli: Rabbim yaşatmasın kimseye inşallah hepsi sağlıkla gelsinler bizlere canım aminnnn :KK200:

2 defadir ultrasonda sat a göre 5 gün önde çıkıyoruz . Doktoruma dün sorduğumda usg yi baz alacağımızı söyledi. Diyorum yediğim içtiğim her şey direkt bebise gidiyor herhalde:))
Yaa ne güzel sağlıkla büyüsün canım maşallah :KK200: Zaten sanırım temmuz başı görünenler haziranda doğurucakmış tahmini tarihten 10-15 gün önce gerçekleşirmiş doğum, öyle okudum yani net bildiğim bi şey yok :)
Benim de 5 gün geri çıkmıştı en son gittiğimde doktor normal dedi ama ah ben de bi şeyler yiyebilsem de bebeğime gitse çok suçlu hissediyorum kendimi :( Yarın yine gidicem bakalım nasıl çıkıcak bu kez.

Yaa ne güzel sağlıkla büyüsün canım maşallah :KK200: Zaten sanırım temmuz başı görünenler haziranda doğurucakmış tahmini tarihten 10-15 gün önce gerçekleşirmiş doğum, öyle okudum yani net bildiğim bi şey yok :)
Benim de 5 gün geri çıkmıştı en son gittiğimde doktor normal dedi ama ah ben de bi şeyler yiyebilsem de bebeğime gitse çok suçlu hissediyorum kendimi :KK43: Yarın yine gidicem bakalım nasıl çıkıcak bu kez.
Erken doğarsa benim burcum temmuzda doğarsa babasının burcu olacak :)) Rabbim en hayırlısını versin inşallah :) ben mesela şimdi kuru kayısı yiyorum böyle şeylerde mi yiyemiyorsun kuzum. Bı de soğuk sıcak demeden bulantim olduğunda balkonda 10 dk durmak bulantimi hafifletiyor :) sürekli haşlanmış patates ve çorba bulunduruyorum geceden yapıyorum ki sabah o bulantiyla aşırı çor oluyor yapamıyorum.

Benim de 5 gün geri çıkmıştı en son gittiğimde doktor normal dedi ama ah ben de bi şeyler yiyebilsem de bebeğime gitse çok suçlu hissediyorum kendimi :KK43: Yarın yine gidicem bakalım nasıl çıkıcak bu kez.
Merhaba siz de mi bursadansınız oyle kalmıs aklımda sanki

Doktor randevusu yakında olanlara çok imreniyorum ne güzel gidip yine göreceksin :)) çok mutlu haberlerle gel inşallah :) biz 1 ay daha bekliycez:))

Zekai Tahir'de mi suda doğum varmış? Çok şaşırdım çünkü o hastane Ankara'nın en kötü hastanesi olabilir. Leş.

Canım bende 6 haftalıkken embriyo bile yoktu. Haftasına göre çok çok küçük bi kese vardı. Ve doktor sadece 2 hafta sonra kalp atışı için gel demişti, gittim 2 hafta sonra duydum çok şükür. Anlamıyorum gebelik durumları her insanda farklı olabiliyorken bazı doktorlar nasıl bu kadar erken, rahat ve bilinçsiz yorumlar yapıp insanı umutsuzluğa sürüklüyor?
İnşallah hiçbir sorun yoktur, inşallah güzel haberlerini alırız. Ben bi düşük bi kimyasal gebelik geçirdim bu gruptaki birçok kadın da öyle. Zamanıysa, Allah ömür vermişse mutlaka gelecektir o bebek.
Ay evet varmış özel suda doğum ünitesi hem de bayadır varmış ben de konduramadım ama isterdim suda doğurmak.

6 haftalık kalp atışı yok dedi bugün aradan 8 gün geçti yine görmezse gebeliğe son verecem dedi anlamadığım sana nasıl 15 gün süre verdi dr ve beni 8 gün önce hayata küstürdü ölü bebek olabilir diye bugün de korkudan dr gidemiyorum çünkü dayanamadım başka bi de salı günü gittim oda göremedi çok üzgünüm çok kanamam yok ağrım yok ama kalbi de atmıyor bebek hâlâ karnimda dua ediyorum sen can ver ALLAHIM diye
Pardon ne demek gebeliğe son verecekmiş o nasıl saçmalık?? Canını sıkma ve başka bir doktora git mutlaka.

Erken doğarsa benim burcum temmuzda doğarsa babasının burcu olacak :)) Rabbim en hayırlısını versin inşallah :) ben mesela şimdi kuru kayısı yiyorum böyle şeylerde mi yiyemiyorsun kuzum. Bı de soğuk sıcak demeden bulantim olduğunda balkonda 10 dk durmak bulantimi hafifletiyor :) sürekli haşlanmış patates ve çorba bulunduruyorum geceden yapıyorum ki sabah o bulantiyla aşırı çor oluyor yapamıyorum.
Özellikle tatlı şeylerden, kayısı, sağlıklı kuru yemişler, yağlı şeyler, sıvı şeyler midemi alt üst ediyor, bazılarını görmeye bile dayanamıyorum. Sağlıklı olan ne varsa yemek içmek istemiyorum bildiğin. Hastane çorbası gibi tatsız tuzsuz çorba bi nebze iyi geliyor.
Bi de benim ofisim apartman dairesinden bozma, sigara içenler mutfak balkonunu daha doğrusu balkon adı altında mutfağı kullanıyor, oralara hiç gidemiyorum. Zaten odamdan çıktığım an yoğun bi sigara kokusuna maruz kaldığımdan odanın kapısını bile açmıyorum. Bir uyardım iki uyardım ama nereye kadar, içenlerden biri de patron. Ancak halim varsa dışarı çıkıyorum bazı öğle araları. Şimdi de canım patates haşlaması istedi okuyunca, gidip alıcam kızlardan haşlamalarını rica edicem artık :)

Benimde ilk randevum yarın ilk kez gidicem yarın tam 6 haftalık olacak inşallah. Bende sizlere çok imreniyorum istediğiniz zaman istediğiniz doktora gidiyorsunuz .yarın inşallah herşey yolunda der doktor hem çok heyecanlıyım ve kokuyorum da.

Özellikle tatlı şeylerden, kayısı, sağlıklı kuru yemişler, yağlı şeyler, sıvı şeyler midemi alt üst ediyor, bazılarını görmeye bile dayanamıyorum. Sağlıklı olan ne varsa yemek içmek istemiyorum bildiğin. Hastane çorbası gibi tatsız tuzsuz çorba bi nebze iyi geliyor.
Bi de benim ofisim apartman dairesinden bozma, sigara içenler mutfak balkonunu daha doğrusu balkon adı altında mutfağı kullanıyor, oralara hiç gidemiyorum. Zaten odamdan çıktığım an yoğun bi sigara kokusuna maruz kaldığımdan odanın kapısını bile açmıyorum. Bir uyardım iki uyardım ama nereye kadar, içenlerden biri de patron. Ancak halim varsa dışarı çıkıyorum bazı öğle araları. Şimdi de canım patates haşlaması istedi okuyunca, gidip alıcam kızlardan haşlamalarını rica edicem artık :)
Ayy kurban olurum çok özür dilerim yaa nolur al da ye lütfen yoksa çok içime batar.

Merhaba siz de mi bursadansınız oyle kalmıs aklımda sanki
Yok Ankara'dayım ben, yanlış kalmış olabilir :)

Doktor randevusu yakında olanlara çok imreniyorum ne güzel gidip yine göreceksin :)) çok mutlu haberlerle gel inşallah :) biz 1 ay daha bekliycez:))
Kafama esti gidiyorum valla, randevu da denemez :) İnşallah canım çok sağ ol :)

Ay evet varmış özel suda doğum ünitesi hem de bayadır varmış ben de konduramadım ama isterdim suda doğurmak.
Büyük konuşmayayım ama Allah kimseyi muhtaç etmesin, düşürmesin o hastaneye. Bana suda doğum fikri biraz rahatsız edici geliyor :) Ama daha rahat bi doğum oluyodur herhalde.

aynı durumdayız canım. bende tatlı şeyler istemiyorum düşünmek bile kötü yapıyor:) sigara kokusu çok fena bizimde binanın dışında içiliyor kapıdan dışarı adım attım mı koku beni vuruyor. patates konusunda son 2 saattir öğle yemeğinin gelmesini bekliyorum. yemekte şansıma patates var:)

Ayy kurban olurum çok özür dilerim yaa nolur al da ye lütfen yoksa çok içime batar.

Ay yok benim mide bulantım haricindeki zamanlarda oburluğumdan oluyor öyle özür dileme :) Bi de iyi oldu valla aklıma yiyecek bi şey gelmiş oldu, yoksa ne yesem midemi bulandıracak diye bi şey yemeden geçirecektim yine günü. Market hemen dibimde almaya gidiyorum :)

Back