- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ay bende devamli yiyorum ve herseye limon sıkıyorumLimon yiyenlerin ve canı çekenlerin çoğunun kızı oluyor ablamda oyleydi acayip yedi kızı olacağını öğrendi gecen :) hayırlısı bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende devamli yiyorum ve herseye limon sıkıyorumLimon yiyenlerin ve canı çekenlerin çoğunun kızı oluyor ablamda oyleydi acayip yedi kızı olacağını öğrendi gecen :) hayırlısı bakalim
İlkinde 20, ikincisinde 15 kg aldım, iki yıl emzirme süresi içinde fazlasıyla geri verdim, kiloyu çokta takmayın veriliyorBen 12 kg aldim. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg su gitmişti. Ama emzirirken ye ye 5 kg şunu geri aldim. Sonra tekrar frenledim kendimi önemli olan emzirirken çok yememek ama insan dayanamıyor.
Deme benimki de su an mola daVe 3 saat mola veren mide bulantım tekrar başlar
Bizimkiler hep molada anlaşılan çalışmıyorlar akşam üstü bir acaba mı çalışsam mı diyo 5 dakika kadar sonra yangel yat modundaDeme benimki de su an mola da
Maaşallah canım darısı görmeyenlerin başına bu erken döllenme geç döllenme doğru galiba aynıyız ama benim görünmediKalp atışını gördük 5+6 ölçtü dr, karından baktı cok net degil ama sorun yok sanirim
Lohusalıkta emzirme döneminde falan mide bulantıları oluyor mu? Belki o engeller benim yememi :)Ben 12 kg aldim. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg su gitmişti. Ama emzirirken ye ye 5 kg şunu geri aldim. Sonra tekrar frenledim kendimi önemli olan emzirirken çok yememek ama insan dayanamıyor.
Başlamaz inşallah. Hafiften bulanmaya başlamıştı sonra ofisteki bi arkadaş odasında parfüm sıktı kokuyu aldım ve iyice bastırdı bulantı. Aslında bulantılar çekilmez falan ama bi yandan da demek ki bebeğim sağlıklı diye düşünüp kendimi avutuyorum. Dün akşamdan beri kasık ağrım karın ağrım var adet olacakmışım gibi, ağrı bastırıyor arkasından akıntı oluyor korkuyorum. Normalde adet günündeyim, onunla ilgilidir inşallah.Deme benimki de su an mola da
Yok canım hiç umitlenme :))Lohusalıkta emzirme döneminde falan mide bulantıları oluyor mu? Belki o engeller benim yememi :)
Bulantıyla bebeğin sağlıklı olmasının bi ilgisi yok. Ben hamileliğim boyunca hiç bulantı nedir bilmedim. Umarım sizinde kolay geçer. Kasık, karın ağrıları ise normal. Bebek büyüdükçe kendine yer açacak rahim genişliyor normaldir ağrılar. Sağlıkla gelsin meleğin♡Lohusalıkta emzirme döneminde falan mide bulantıları oluyor mu? Belki o engeller benim yememi :)
Başlamaz inşallah. Hafiften bulanmaya başlamıştı sonra ofisteki bi arkadaş odasında parfüm sıktı kokuyu aldım ve iyice bastırdı bulantı. Aslında bulantılar çekilmez falan ama bi yandan da demek ki bebeğim sağlıklı diye düşünüp kendimi avutuyorum. Dün akşamdan beri kasık ağrım karın ağrım var adet olacakmışım gibi, ağrı bastırıyor arkasından akıntı oluyor korkuyorum. Normalde adet günündeyim, onunla ilgilidir inşallah.
Zor mu yaz annesi olmakMerhaba arkadaşlar bende kısmetse temmuz annesi olucam. 8 sene önce de temmuz annesiydim:) şuan için 5 haftalık görünüyor kesem göründü 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim kısmetse
Beni o da bulandiriyorÇoğumuzun midesi bulanıyor. Bir arkadaşımız patates haşlanıp tuzla yenilmesini önerdi. Sonra grupça herkes patates aşerdi
1. Yılın sonunda vermeye başladım ben o kadar hızlı işte :))Doğum sonrası kolay veriliyormuş öyle duymuştum inşallah öyledir ay depresyona girerim herhalde zaten kısacık boyum
Ya bi de limon yemek istiyorum ama kanı sulandırıyor diye çok korkuyorum ama nasıl canım istiyo anlatamam. Bi şey yapar mı acaba ya yesem
bende nisan annesi olacaktım keseyi bile görmeden düşük yaptım. şimdi yine hamileyim keseyi gördüm inşallah sağlıklıca devam eder. olumsuz düşünme hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar 2 ay önce düşük yaptım Nisan annesi olucaktım maalesef olmadı. Ama şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim artış normal gözüküyor inş sağlıkla gelir kuzum tüm hamile arkadaşlardan dua istiyorum tutunsun beni bırakmasın inşallah bende temmuz annesi olayım
Slm canım almanyanın neresinden katılıyorsun, bu duruma bende çok imreniyorum.bizim burda o şansımız yok.mecbur termini beklemeliyizBenimde ilk randevum yarın ilk kez gidicem yarın tam 6 haftalık olacak inşallah. Bende sizlere çok imreniyorum istediğiniz zaman istediğiniz doktora gidiyorsunuz .yarın inşallah herşey yolunda der doktor hem çok heyecanlıyım ve kokuyorum da.
Geçmiş olsun canm inşş kötü düşünmeme çalışıyorum ama korkuda var kalp atışı duymadan rahatlayamayacağım sanırım diğer bebeğim kalp atımı oluşmamıştıbende nisan annesi olacaktım keseyi bile görmeden düşük yaptım. şimdi yine hamileyim keseyi gördüm inşallah sağlıklıca devam eder. olumsuz düşünme hayırlı olsun.
Ben de kese bile olusmamıstı dün keseyi ve içinde minik bebişi gördük insallah kalp atısını da duyarız ikimizde canımGeçmiş olsun canm inşş kötü düşünmeme çalışıyorum ama korkuda var kalp atışı duymadan rahatlayamayacağım sanırım diğer bebeğim kalp atımı oluşmamıştı
Yok canim o dönem mide bulantısı yasayan hic duymadım. Aksine iştah açılıyor. Emzirmek çok kalori yaktırıyor ama ben 1 yılın sonunda hafif bir diyetle eski kiloma dönmüştüm. Birde oğlum çok hareketli almaya firsatim olmuyor. Korkmayın kilolar veriliyor bir şekildeLohusalıkta emzirme döneminde falan mide bulantıları oluyor mu? Belki o engeller benim yememi :)
Başlamaz inşallah. Hafiften bulanmaya başlamıştı sonra ofisteki bi arkadaş odasında parfüm sıktı kokuyu aldım ve iyice bastırdı bulantı. Aslında bulantılar çekilmez falan ama bi yandan da demek ki bebeğim sağlıklı diye düşünüp kendimi avutuyorum. Dün akşamdan beri kasık ağrım karın ağrım var adet olacakmışım gibi, ağrı bastırıyor arkasından akıntı oluyor korkuyorum. Normalde adet günündeyim, onunla ilgilidir inşallah.