2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saat 6 raporu :
2 sepet ütü yapıldı.
Ebeveyn banyosu dip köşe temizlendi.
Mutfak tezgahı temizlendi baharatlıklar dolduruldu..
Yemek yapıldı.
Yemek yenildi.
Yemek yedirildi.
Yatak odasına alt değiştirme masası kuruldu.
Şifonyermiş komidinmiş yerleri değiştirildi
Yetmedi ev süpürüldü silindi..
Duş alındı fön çekildi..
Market alışverişi yapıldı gelindi..
Ben dondurma yemeye gidiyorum.
Çünkü bence Karamel bunu haketti

Sen admin olsan yeri şekerim, sen burdaymışsın siteyi üstüne yapmışlar

Kizlar bir sorum var size sezeyan olanlar ... ameliyat sonrasi odada mi giydiriyorlar bizi :) benim fotoğraflarda cikmak istedigim ekru takimim var bir de somon aldim ... ayy 5 yil gecti unutuyorum

Benden sana kahve sekerim ellerine saglik

Git ye de motorun soğusun biraz
Nazar değdirceksin kendine kıçını kaşı

Evet ikiz diye beklemedi muhtemelen. Zaten beklemek istese de ben bekleyemem. Karnımın halini görsen acırsın bana

Oh harika çok sevindim ya. Demek ki ben de böyle diyebilirim. Kaçıncı güne toparlandın canım

Kıyamam canım ya.Tek gebelikte bile son günler çok zor geçiyor.Sen bi de çalıştın.Helal olsun valla.Saglikla kavuş yavrularına.Allah mükafatını fazlasıyla versin inşallah❤

Kızlar benim belimde ağrı vars sabahtan beri birde bildiğin şiddetli adet ağrısı gibi ağrılarım var normal mi bu durumlar? Yürürken bile aşağıya baskı var acıyor yaşayanlar tecrübeli ler yardımcı olursa sevinirim.

Ağrılar düzenli aralıklarda ve şiddeti giderek artıyorsa doğum sancılarıdır canım düzensizse hazırlık sancısıdır

@Meylen yaaaa bir buçuk saattir foruma girmedim totem yaptım.Girince kızlar normal doğurdum ikimizde iyiyiz mesajını görmek için.

Kizlar bir sorum var size sezeyan olanlar ... ameliyat sonrasi odada mi giydiriyorlar bizi :) benim fotoğraflarda cikmak istedigim ekru takimim var bir de somon aldim ... ayy 5 yil gecti unutuyorum
Evet canım odada giydiriyorlar... İki kere sezeryan oldum ikisinde de odada giydirdiler

Ama
ben 2 günün sonunda öyle üstümdeki önlüğü çıkardım Niye bilmiyorum. Ama genelde kendi odana geçip kendin degistirmen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…