• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlarr lohusa,herseye duygulanmak midir? Herseye gözlerin dolmasi midir :olamaz: Az önce kara sevda dizinin final bölümdeki kemalin ölümü,nihanin feryatlarini izledim,2 gözüm 2 çeşme agladim:confused:

Canım yaaaa yerim seni.Evet çok duygusal olunuyor lohsalikta😘Leocukla nasıl geçiyor gunleriniz?

Canım yaaaa yerim seni.Evet çok duygusal olunuyor lohsalikta😘Leocukla nasıl geçiyor gunleriniz?
Kuzum 😍 iyi geçiyor çok şükür,birazcık uykusuz kalıyorum ama onun dışında ıyiyim idare ediyorum. 2 saat sonra doktor randevumuz var,oğlumla babası olmadan ilk defa dışarı çıkacam bebek arabasıyla :emir_bebek:

Evet ikiz diye beklemedi muhtemelen. Zaten beklemek istese de ben bekleyemem. Karnımın halini görsen acırsın bana :deli:

Oh harika çok sevindim ya. Demek ki ben de böyle diyebilirim. Kaçıncı güne toparlandın canım
İkizler zorlamazsa sende dersin canım daha bilinçli nerde ne yapacağını biliyor insan. Ben 3.gün iyileştim 7.günde eski halime döndüm çok rahat yürüyüp oturup kalkmaya başlamıştım.

Yaa ben bebek görmeye gittim gene
Sabah doğdu nasıll güzel bir bebek nasıl içim gitti ağladım
Acıbadem fulyada doğdu ve şekerli su vermişler bebeğe çok şaşırdım duydunuz mu böyle bişey hiç
Evet canım kendimden biliyorum 😂 Aç doğmuşum ve çok agliuormusum annemin de sütü gelmemiş hemen şekerli suyla doyurmuşlar beni 🤦‍♀️

Güzel anneler meraba ben de konuşmalarınızı sürekli takip edip doğum korkumu atlatmaya çalışıyorum maasallah ne güzel pek korku yok heyecan var sizlerde. Ben neden bu kadar gerilip o günü düşününce stres basıyor acaba. Bu çocuk icimden nasıl çıkacak diye her dakka düşünmeden edemiyorum :KK43:

Güzel anneler meraba ben de konuşmalarınızı sürekli takip edip doğum korkumu atlatmaya çalışıyorum maasallah ne güzel pek korku yok heyecan var sizlerde. Ben neden bu kadar gerilip o günü düşününce stres basıyor acaba. Bu çocuk icimden nasıl çıkacak diye her dakka düşünmeden edemiyorum :KK43:
Merhaba hayvansever arkadaşım ❤
Burada afet gibi sarışın tatli bi arkadaşımız var. lavitabellamk lavitabellamk ❤ Ikiz gebelik yaşadı ve korkuları vardı. Genel anestezi ile sezeryan oldu ve kızlarının içinden nasıl çıktığını hiç bilmedi 🤗 Şu an çok mutlu ve kızlarını büyütüyor. Hepimizin karakterleri farklı. Çok korkuyorsan, seni en az korkutacak seçeneklere yönel derim.
Herşey gönlünce olsun ❤❤❤

IMG_20190704_204716.webp

Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤️❤️❤️

Kuzum 😍 iyi geçiyor çok şükür,birazcık uykusuz kalıyorum ama onun dışında ıyiyim idare ediyorum. 2 saat sonra doktor randevumuz var,oğlumla babası olmadan ilk defa dışarı çıkacam bebek arabasıyla :emir_bebek:
Helal olsun valla. Ben daha evde yalnız kalmaya korkuyorum bebisimle

Back
X