• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım normalde aramızda 11 gün var ya ondan erken dedim.37+0 ikiz gebelik için çok iyi bi hafta.Saglikla kavuş kızlarına ❤💋
Evet ikiz diye beklemedi muhtemelen. Zaten beklemek istese de ben bekleyemem. Karnımın halini görsen acırsın bana :deli:
İyiyim canım sende iyisindir umarım.pek bakamıyorum buraya.çocuklarla uğraşıyorum 😊 2. çocukta insan tecrübeli olunca daha kolay geçiyor günler 😁
Oh harika çok sevindim ya. Demek ki ben de böyle diyebilirim. Kaçıncı güne toparlandın canım

@Meylen canım sağlıkla sıhhatle kavuş yavruna. Belki şu an yavrunlasındır❤️❤️❤️ İnşallah sıkıntısız atlatırsın kuzum bizi haberdar et ❤️

Bu Arada birde ben varım Doğuma dair hiç bir şeyi belli olmayan Allah’a emanet yuvarlanan 😂 geçen kuaföre gittim göyaaaa ağda için hiç o bölgeye ağda yapmamışım ki lazer hep. Kasılırım Doğumu başlatırım diye korktum vazgeçtim. Jiletlicem kendimi😂😂 Dr um haftaya kontrol edicez(parmak) seni dedi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Başak gibi bende çok özleyeceğim hamileliği. Yani birkaç şey dışında (sigara alkol vs)
Kendimi çok özel hissettiğim ve hissettirildiydiğim bir dönemdi. ❤️

Canım benim ❤
inan bazı erkeklerin heyecanı ve napacagini bilmemesi gerginlik yapar onda. Bu genelde daha otoriter ve ipleri elinde tutmaya alışkın erkek modellerinde oluyor. Eminim esin için inanılmaz kiymetlisin ve seni çok seviyor. Hamileligini ayrı gecirmemizin de etkisi bu. Alışamadı duruma yada içine kendini tam sokamadı diye düşünüyorum.
Umarım hep gülerek ve mutlulukla hatırlarsın bu dönemi. Yüzün hep gülsün ❤❤❤❤
Ne güzel bı insansın ya...hepimizin yüzü gülsün inşallah teşekkür ederim ❤

Canım dönem dönem oluyor erkeklere bi haller.Benimki de sersemlemişti bi ara.Sarstım baya kendine geldi.Açıkça tüm duygularımı söyledim.Sert de konuştum.Şimdi iyiyiz şükür.Eşin durumun farkında bile değil belki.Anlat duygularını kırıldığını.
Valla konuşmaktan da surekli uyarmaktan da yoruldum galiba..bu durum beni doğum sonrasi için dusunduruyo ve geriyo, çocuklu hayatta napicaz nasıl olacak bilemiyorum. İnsallah ne yaşadığımızın bilincine varır bı an önce

MEylen inşalllah ağalıkla kucağına alırsın... benim temmuz sonu erken geleceğini de pek sanmıyorum ilki sen 40 haftayı doldurmuştu nerdeyse🤷🏽‍♀️ Artık nöbet tutarız. Kuzum kocişkon bebiş doğunca düzelir burda bisürü kişi vardı kocasıyla arası kötü olan son zamanlarda ama Doğum olunca stres azaldığındanmıdır bilinmez düzeldiklerini yazmışlardı. Senin de yavrun çok daha güzel günlerine vesile olur inşallah. Erkekler değişik yaa çeşit çeşit napacaaan

Stresleri hiç bitmiyo ki canım, sanki bizim hiç yok bı onların sıkıntısı var. Yarın ola hayrola diyelim bakalım

Bu Arada birde ben varım Doğuma dair hiç bir şeyi belli olmayan Allah’a emanet yuvarlanan 😂 geçen kuaföre gittim göyaaaa ağda için hiç o bölgeye ağda yapmamışım ki lazer hep. Kasılırım Doğumu başlatırım diye korktum vazgeçtim. Jiletlicem kendimi😂😂 Dr um haftaya kontrol edicez(parmak) seni dedi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Benden tavsiye yaptırın ağdanızı bende daha zaman var diye bi kaç gün daha bekleyeyim de giderim derken doğum oldu hazırlıksız yakalandım 🤦🏼‍♀️ Ve jilet yapsak da Doğumdan sonra çok zor oldu o yüzden ağda candır diyorum

Back
X