Acaba nedir nedir?Ilk hediyesini biz verelim o halde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba nedir nedir?Ilk hediyesini biz verelim o halde...
Doktorun ne diyor canım bu durumaBende varımama ben doğurmayan değil doğuramayanlardanım. Bugün 40+2 yiz ve hiçbir belirti yok...
Ayyy o gün verilmeyenler arasında bende varım canımYarımız doğurdu yarımız gün almış doğum için. Bi ben kalmis gibi hisettim bi an ben de doğurmak istiyorum![]()
Evet ikiz diye beklemedi muhtemelen. Zaten beklemek istese de ben bekleyemem. Karnımın halini görsen acırsın banaCanım normalde aramızda 11 gün var ya ondan erken dedim.37+0 ikiz gebelik için çok iyi bi hafta.Saglikla kavuş kızlarına ❤![]()
Oh harika çok sevindim ya. Demek ki ben de böyle diyebilirim. Kaçıncı güne toparlandın canımİyiyim canım sende iyisindir umarım.pek bakamıyorum buraya.çocuklarla uğraşıyorum2. çocukta insan tecrübeli olunca daha kolay geçiyor günler
![]()
Yaaa bu pro üyelik ne oluyor kız bi deyiverin bana artıkVaovvv @Meylen im kaptı PRO üyelik![]()
Ben de bilmiyorum ama havalı duruyorYaaa bu pro üyelik ne oluyor kız bi deyiverin bana artık![]()
Ne güzel bı insansın ya...hepimizin yüzü gülsün inşallah teşekkür ederim ❤Canım benim ❤
inan bazı erkeklerin heyecanı ve napacagini bilmemesi gerginlik yapar onda. Bu genelde daha otoriter ve ipleri elinde tutmaya alışkın erkek modellerinde oluyor. Eminim esin için inanılmaz kiymetlisin ve seni çok seviyor. Hamileligini ayrı gecirmemizin de etkisi bu. Alışamadı duruma yada içine kendini tam sokamadı diye düşünüyorum.
Umarım hep gülerek ve mutlulukla hatırlarsın bu dönemi. Yüzün hep gülsün ❤❤❤❤
Valla konuşmaktan da surekli uyarmaktan da yoruldum galiba..bu durum beni doğum sonrasi için dusunduruyo ve geriyo, çocuklu hayatta napicaz nasıl olacak bilemiyorum. İnsallah ne yaşadığımızın bilincine varır bı an önceCanım dönem dönem oluyor erkeklere bi haller.Benimki de sersemlemişti bi ara.Sarstım baya kendine geldi.Açıkça tüm duygularımı söyledim.Sert de konuştum.Şimdi iyiyiz şükür.Eşin durumun farkında bile değil belki.Anlat duygularını kırıldığını.
MEylen inşalllah ağalıkla kucağına alırsın... benim temmuz sonu erken geleceğini de pek sanmıyorum ilki sen 40 haftayı doldurmuştu nerdeyseArtık nöbet tutarız. Kuzum kocişkon bebiş doğunca düzelir burda bisürü kişi vardı kocasıyla arası kötü olan son zamanlarda ama Doğum olunca stres azaldığındanmıdır bilinmez düzeldiklerini yazmışlardı. Senin de yavrun çok daha güzel günlerine vesile olur inşallah. Erkekler değişik yaa çeşit çeşit napacaaan
Benden tavsiye yaptırın ağdanızı bende daha zaman var diye bi kaç gün daha bekleyeyim de giderim derken doğum oldu hazırlıksız yakalandımBu Arada birde ben varım Doğuma dair hiç bir şeyi belli olmayan Allah’a emanet yuvarlanangeçen kuaföre gittim göyaaaa ağda için hiç o bölgeye ağda yapmamışım ki lazer hep. Kasılırım Doğumu başlatırım diye korktum vazgeçtim. Jiletlicem kendimi
Dr um haftaya kontrol edicez(parmak) seni dedi
![]()
Cok sevindim canımAy maşşallah çok iyi canım sık uyanmaya başladı artık güzelde emiyor keyifler yerinde:) alfamet ben tamamen kestim tansiyon normal çıkıyor .kan sulandırıcıya devam ediyorum bi 10 gün daha var.
He işte ondanevet şükocum ilk
Parası neyse verelim alalımYaaa bu pro üyelik ne oluyor kız bi deyiverin bana artık![]()
büyük konuşmayayımda ilk ve sonHe işte ondan
Hamilelik bebeklikleri küçüklükkeri herşeyleri özleniyo vallahi