2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım dönem dönem oluyor erkeklere bi haller.Benimki de sersemlemişti bi ara.Sarstım baya kendine geldi.Açıkça tüm duygularımı söyledim.Sert de konuştum.Şimdi iyiyiz şükür.Eşin durumun farkında bile değil belki.Anlat duygularını kırıldığını.

Kızlarrrrr son 3 gün Pazartesi doğuruyorum inanamıyorum çooook az kaldı Ipek kirpikler manikürler tamam Fiziksel ruhsal hazırlıklar yapıldı bekliyoruz

Evet bu güne kadar hiçbişey demeyen adam haftaya tarih verdi hemen, heyecanlandım pazartesi halılarım geliyor yıkamdan, mesaimi de tamamlar evi süpürür siler, manikür pedikür fön. Salı ameliyat
Canımmm hayırlı olsun sağlıkla gelsin Başak&Burçak hanımefendiler ❤❤
Bana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi' dumur oldum.
Eski halimi özledim
Oğullarınızın değerini bilin kızlar. Bana geçen gün arkadaşımın kocası, sumo güreşçisi gibi oturuyosun dedi öküz
Yaaa yerim o bıdığı ❤ Nasıl da kendince açıklama bulmaya çalışıyor çoook tatlı

Ben de eski halimi çok özledim Dün bi tanıdığın kafesine gittik. Doğurmadan gelme artık çok fena görünüyorsun dedi
Kız Meylen hadi bakalım büyük gün Bir avazda inşallah

Bugün karnimda defalarca kasılma oldu ve epey aşağıdan vurdu ve hiç göbek deliği üstünden darbe almadım...doktor 12temmuza gun verdi ama belli mi olurşimdi kuaföre gidicem ama korkuyorum evden çıkmaya altima hastabezi mi bağlasam acaba 36+6 heran herşey olabilir...

Aaa benden 2 gün önce.Ikiz olunca çok erken verdi gününü sanirim
Daha da taşıyamam zaten. Çok da erken değil 37 0 oluyorum
@Meylen Ay hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin nisa bebeğimiz
S Saryamarya canım çok sevindim gününü almana. Az kaldı kavuşuyorsun kızlarına
Sağol canım nasılsın nasıl gidiyor.
Oh maşallahhhhh. Güzelleştin de. Maşallahhh

Canım normalde aramızda 11 gün var ya ondan erken dedim.37+0 ikiz gebelik için çok iyi bi hafta.Saglikla kavuş kızlarına ❤

MEylen inşalllah ağalıkla kucağına alırsın... benim temmuz sonu erken geleceğini de pek sanmıyorum ilki sen 40 haftayı doldurmuştu nerdeyse Artık nöbet tutarız. Kuzum kocişkon bebiş doğunca düzelir burda bisürü kişi vardı kocasıyla arası kötü olan son zamanlarda ama Doğum olunca stres azaldığındanmıdır bilinmez düzeldiklerini yazmışlardı. Senin de yavrun çok daha güzel günlerine vesile olur inşallah. Erkekler değişik yaa çeşit çeşit napacaaan

Ay maşşallah çok iyi canım sık uyanmaya başladı artık güzelde emiyor keyifler yerinde:) alfamet ben tamamen kestim tansiyon normal çıkıyor .kan sulandırıcıya devam ediyorum bi 10 gün daha var.

İyiyim canım sende iyisindir umarım.pek bakamıyorum buraya.çocuklarla uğraşıyorum 2. çocukta insan tecrübeli olunca daha kolay geçiyor günler

bebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi
Bende de ayni durum var canım haftaya belli olacak benimde. Sen pzt yaz sonucu inşallah bize kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…