Ne güzel canım ne mutlu sana güzel bir hamilelik geçirdin. Bu listeye bakınca eş ilgisi içimi burktu ne yalan soyliim...nerdeyse bütün hamileligim ondan ayrı geçti, bu halimle ev toplama ev taşıma ev yerleştirme yaptım uçarak yanına geldim ama her şey o kadar sıradan ki. Ne bir heves görebiliyorum ne de ilgi alaka...her zamanki gibi kendince haklı sebepleri var tabi ki ama bu kadın belki de yarın doğuracak bilinci hiç yok. Sürekli bı mizildama, surat, memnuniyetsizlik...hiç böyle hayal etmemiştim inan. Ne mutlu sizlere maşallah
Canımmm hayırlı olsun sağlıkla gelsin Başak&Burçak hanımefendiler ❤❤Evet bu güne kadar hiçbişey demeyen adam haftaya tarih verdi hemen, heyecanlandımpazartesi halılarım geliyor yıkamdan, mesaimi de tamamlar evi süpürür siler, manikür pedikür fön. Salı ameliyat
Kahveyi içince kendime geldim.Buyuk oğlus anne yediğin kahvaltılar kardeşimin de karnına gidip onu büyütüyor di mi?Karnın da davul gibi oldu dedi.Artık çocukta daha ne kadar büyüyebilir ki diyor sanırım
Oğullarınızın değerini bilin kızlar. Bana geçen gün arkadaşımın kocası, sumo güreşçisi gibi oturuyosun dedi öküzBana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi'dumur oldum.
Eski halimi özledim
Yaaa yerim o bıdığı ❤ Nasıl da kendince açıklama bulmaya çalışıyor çoook tatlıYa bizimki 2 yaşında ya çok anlamıyo. Babanın karnında yemek var.. Annenin karnında Alper var diyo. Alper ne? Bi fikri yok bence
Eski halimi ben de özledim ama sırf hareket özgürlüğü açısından. Eğil kalk yat vs yapamamak çok sıkıyo.. Yine de şükür az daha sabır..
Kız Meylen hadi bakalım büyük günEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun ❤❤❤
Daha da taşıyamam zaten. Çok da erken değil 37 0 oluyorumAaa benden 2 gün önce.Ikiz olunca çok erken verdi gününü sanirim
Sağol canım@Meylen Ay hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin nisa bebeğimiz
S Saryamarya canım çok sevindim gününü almana. Az kaldı kavuşuyorsun kızlarına
Oh maşallahhhhh. Güzelleştin de. MaşallahhhKızlarrrrr son 3 günPazartesi doğuruyorum inanamıyorum çooook az kaldı Ipek kirpikler manikürler tamam Fiziksel ruhsal hazırlıklar yapıldı bekliyoruz
Canımmm hayırlı olsun sağlıkla gelsin Başak&Burçak hanımefendiler ❤❤
Oğullarınızın değerini bilin kızlar. Bana geçen gün arkadaşımın kocası, sumo güreşçisi gibi oturuyosun dedi öküz
Yaaa yerim o bıdığı ❤ Nasıl da kendince açıklama bulmaya çalışıyor çoook tatlı
Ben de eski halimi çok özledimDün bi tanıdığın kafesine gittik. Doğurmadan gelme artık çok fena görünüyorsun dedi
Kız Meylen hadi bakalım büyük günBir avazda inşallah ❤
Bugün doğum yapan üyemiz var mı ?
Daha da taşıyamam zaten. Çok da erken değil 37 0 oluyorum
Sağol canımnasılsın nasıl gidiyor.
Oh maşallahhhhh. Güzelleştin de. Maşallahhh
evet şükocum ilkSenin ilk çocuğun mu gülay
Ay maşşallah çok iyi canım sık uyanmaya başladı artık güzelde emiyor keyifler yerinde:) alfamet ben tamamen kestim tansiyon normal çıkıyor .kan sulandırıcıya devam ediyorum bi 10 gün daha var.
İyiyim canım sende iyisindir umarım.pek bakamıyorum buraya.çocuklarla uğraşıyorumDaha da taşıyamam zaten. Çok da erken değil 37 0 oluyorum
Sağol canımnasılsın nasıl gidiyor.
Oh maşallahhhhh. Güzelleştin de. Maşallahhh
Ilk hediyesini biz verelim o halde...@Meylen şu an doğumda admin beycigim
Bende de ayni durum var canım haftaya belli olacak benimde. Sen pzt yaz sonucu inşallah bize kuzumbebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi
Bende varımDoğurmayan, gün alma şansı ve ihtimali bile olmayan bir de ben varım
Yaradana sığınıp belirsiz bir zamanı beklemeye devam
Bu kız çok şanslı:))Ilk hediyesini biz verelim o halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?