2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım normalde aramızda 11 gün var ya ondan erken dedim.37+0 ikiz gebelik için çok iyi bi hafta.Saglikla kavuş kızlarına ❤
Evet ikiz diye beklemedi muhtemelen. Zaten beklemek istese de ben bekleyemem. Karnımın halini görsen acırsın bana
İyiyim canım sende iyisindir umarım.pek bakamıyorum buraya.çocuklarla uğraşıyorum 2. çocukta insan tecrübeli olunca daha kolay geçiyor günler
Oh harika çok sevindim ya. Demek ki ben de böyle diyebilirim. Kaçıncı güne toparlandın canım

@Meylen canım sağlıkla sıhhatle kavuş yavruna. Belki şu an yavrunlasındır İnşallah sıkıntısız atlatırsın kuzum bizi haberdar et

Bu Arada birde ben varım Doğuma dair hiç bir şeyi belli olmayan Allah’a emanet yuvarlanan geçen kuaföre gittim göyaaaa ağda için hiç o bölgeye ağda yapmamışım ki lazer hep. Kasılırım Doğumu başlatırım diye korktum vazgeçtim. Jiletlicem kendimi Dr um haftaya kontrol edicez(parmak) seni dedi

Başak gibi bende çok özleyeceğim hamileliği. Yani birkaç şey dışında (sigara alkol vs)
Kendimi çok özel hissettiğim ve hissettirildiydiğim bir dönemdi.

Ne güzel bı insansın ya...hepimizin yüzü gülsün inşallah teşekkür ederim ❤

Valla konuşmaktan da surekli uyarmaktan da yoruldum galiba..bu durum beni doğum sonrasi için dusunduruyo ve geriyo, çocuklu hayatta napicaz nasıl olacak bilemiyorum. İnsallah ne yaşadığımızın bilincine varır bı an önce

Stresleri hiç bitmiyo ki canım, sanki bizim hiç yok bı onların sıkıntısı var. Yarın ola hayrola diyelim bakalım

Benden tavsiye yaptırın ağdanızı bende daha zaman var diye bi kaç gün daha bekleyeyim de giderim derken doğum oldu hazırlıksız yakalandım Ve jilet yapsak da Doğumdan sonra çok zor oldu o yüzden ağda candır diyorum

Yaa ben bebek görmeye gittim gene
Sabah doğdu nasıll güzel bir bebek nasıl içim gitti ağladım
Acıbadem fulyada doğdu ve şekerli su vermişler bebeğe çok şaşırdım duydunuz mu böyle bişey hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…