2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaaa senin canını yirimmm
Herkeslere de moral verir
Doğuramayınca psikolog oldu

Eki Görüntüle 2285325
Teyzeler doğduk biz süreci anlatcam çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz ❤❤❤

Yeminle sabahtan beridir bu mesajı bekliyorum.Çok şükürrrrrrrrr.Ikinizde iyiyseniz daha ne isteriz.Masallah subhanallah bal kızına.Allah analı babalı büyütsün.Bol sutlerin olsun.Duygulandim yahu kız kardeşim doğurmuş gibi ❤

Normal doğuma uygun olduğum ve en sağlıklisinin o oldugunu bildiğim icin mecburi olmadıkça sezeryan olmayayim diye de düşünüyorum bir yandan. Bak sizinle doğum yapacağımız günler de epey yakınmış en fazla bir haftası var bizim miniklerin doktor bana haftaya gelir dedi size birsey dedi mi

Helal olsun valla. Ben daha evde yalnız kalmaya korkuyorum bebisimle
Niye korkuyorsun kuzum? Ben son 5 gündür oğlumla baş başayim. Eskiden düşünürken nasıl evde tek kalırım diye,panik yapardım. Annemgil de bile 3 gün kaldım yapamam burda kendi evime geçicem dedim,sezaryen yerim çok agriyordu,ama bir yerden başlamam lazim dedim. Sakin korkma,korkunun üstüne git,el kadar bebek ihtiyaçlarını hallet uyur zaten. Banyosu için de ailenin gelmesini bekle. Başına geleni okudum gerçekten üzüldüm geçmiş olsun. Olabilir böyle şeyler bidahakine çok sakin davranın bebeğe yavaş yavaş ıslatın

Canım bende başından beri normal istiyordum ama bebegim biraz iri ve henüz tam aşağı inmediginden yarın planlı sezeryana giriyorum Israrcı olmamak lazimmis onu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…