2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar bir sorum var size sezeyan olanlar ... ameliyat sonrasi odada mi giydiriyorlar bizi :) benim fotoğraflarda cikmak istedigim ekru takimim var bir de somon aldim ... ayy 5 yil gecti unutuyorum

Odaya geçince değiştiriyoruz canım.

Kızlarr lohusa,herseye duygulanmak midir? Herseye gözlerin dolmasi midir Az önce kara sevda dizinin final bölümdeki kemalin ölümü,nihanin feryatlarini izledim,2 gözüm 2 çeşme agladim

Canım yaaaa yerim seni.Evet çok duygusal olunuyor lohsaliktaLeocukla nasıl geçiyor gunleriniz?

Canım yaaaa yerim seni.Evet çok duygusal olunuyor lohsaliktaLeocukla nasıl geçiyor gunleriniz?
Kuzum iyi geçiyor çok şükür,birazcık uykusuz kalıyorum ama onun dışında ıyiyim idare ediyorum. 2 saat sonra doktor randevumuz var,oğlumla babası olmadan ilk defa dışarı çıkacam bebek arabasıyla

Evet ikiz diye beklemedi muhtemelen. Zaten beklemek istese de ben bekleyemem. Karnımın halini görsen acırsın bana

Oh harika çok sevindim ya. Demek ki ben de böyle diyebilirim. Kaçıncı güne toparlandın canım
İkizler zorlamazsa sende dersin canım daha bilinçli nerde ne yapacağını biliyor insan. Ben 3.gün iyileştim 7.günde eski halime döndüm çok rahat yürüyüp oturup kalkmaya başlamıştım.

Evet canım kendimden biliyorum Aç doğmuşum ve çok agliuormusum annemin de sütü gelmemiş hemen şekerli suyla doyurmuşlar beni

Güzel anneler meraba ben de konuşmalarınızı sürekli takip edip doğum korkumu atlatmaya çalışıyorum maasallah ne güzel pek korku yok heyecan var sizlerde. Ben neden bu kadar gerilip o günü düşününce stres basıyor acaba. Bu çocuk icimden nasıl çıkacak diye her dakka düşünmeden edemiyorum

Merhaba hayvansever arkadaşım ❤
Burada afet gibi sarışın tatli bi arkadaşımız var. lavitabellamk ❤ Ikiz gebelik yaşadı ve korkuları vardı. Genel anestezi ile sezeryan oldu ve kızlarının içinden nasıl çıktığını hiç bilmedi Şu an çok mutlu ve kızlarını büyütüyor. Hepimizin karakterleri farklı. Çok korkuyorsan, seni en az korkutacak seçeneklere yönel derim.
Herşey gönlünce olsun ❤❤❤

Helal olsun valla. Ben daha evde yalnız kalmaya korkuyorum bebisimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…