2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
inan karnındakinden daha güzel kucağında olması
hele o kokusuuu

Oyyy Cumartesi sabah yanımda olacak canim. Yarın ablam kalacak yanımda.

Ne güzel canım ne mutlu sana güzel bir hamilelik geçirdin. Bu listeye bakınca eş ilgisi içimi burktu ne yalan soyliim...nerdeyse bütün hamileligim ondan ayrı geçti, bu halimle ev toplama ev taşıma ev yerleştirme yaptım uçarak yanına geldim ama her şey o kadar sıradan ki. Ne bir heves görebiliyorum ne de ilgi alaka...her zamanki gibi kendince haklı sebepleri var tabi ki ama bu kadın belki de yarın doğuracak bilinci hiç yok. Sürekli bı mizildama, surat, memnuniyetsizlik...hiç böyle hayal etmemiştim inan. Ne mutlu sizlere maşallah

Şimdiii okudum sağlıkla inşallah canım

Belki tasinma telasi vs bundandir canim uzulme. Belki Dogurunca istedigin o ilgi alakayi gorursun.Surat yapinca da Kirildigini uzuldugunu ifade et bence.

Rabbim yardımcın olsun canım tez zamanda kurtul inşallah sağ salim al kucağına. ❤

Belki tasinma telasi vs bundandir canim uzulme. Belki Dogurunca istedigin o ilgi alakayi gorursun.Surat yapinca da Kirildigini uzuldugunu ifade et bence.
Birkaç defa söyledim ama neredeyse şımarık bir kız çocuğu ilan edildim. İnanir mısın doğurunca daha çok mizildanacagini düşünüyorum, yok uykumu alamadım yok yorgunum yok söyle yok boyle...mutsuzluga hep bi bahanesi var malesef hangimiz hamile belli değil. Uzülüyorum elimde degil, sağol canim

Yarımız doğurdu yarımız gün almış doğum için. Bi ben kalmis gibi hisettim bi an ben de doğurmak istiyorum
Doğurmayan, gün alma şansı ve ihtimali bile olmayan bir de ben varım
Yaradana sığınıp belirsiz bir zamanı beklemeye devam

Canım benim ❤
inan bazı erkeklerin heyecanı ve napacagini bilmemesi gerginlik yapar onda. Bu genelde daha otoriter ve ipleri elinde tutmaya alışkın erkek modellerinde oluyor. Eminim esin için inanılmaz kiymetlisin ve seni çok seviyor. Hamileligini ayrı gecirmemizin de etkisi bu. Alışamadı duruma yada içine kendini tam sokamadı diye düşünüyorum.
Umarım hep gülerek ve mutlulukla hatırlarsın bu dönemi. Yüzün hep gülsün ❤❤❤❤

@Meylen Sevaliiim ne durumdasın meraktayım?Allah yardımcın olsun.Hayırlı haberlerini bekliyorum tez vakitte ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…