Hiç ısrar etme. Benim eşim ilkinde girmemişti, ıkincisinde de girmek istemiyo .
Bir arkadaş kocasına küstü, adam da mecbur girdi. Ameliyathanede bayılmış, doktor kızmış dayanamayacaksa neden girdi diye. Halbuki eşi ısrarla istiyo diye girmişti
Bunlar güzeldi tabi ama ben hamileliğin bir saniyesini bile ozlemicem eminim
37. Haftadayım yengem kahvaltıya çağırdı. Iki lokma yedim, midem bulantı uzandım. Herkes içerde kakara kikiri ben diğer odada bulantiyla başetmeye çalışıyorum. Bu nedir ya
Sukocigimm yalan yok ilk aylar hariç ben baya rahat team hamilelik yaşadım. Içim bi buruk bugün Sanki bebegimle arama birileri girecek diye duygusallastim. Kocama anlattım. O ne la öyle dedi keko Azıcık ona güldüm de geldim kendime
Benim de 11 temmuz dedi canım ama bu hafta tekrar kontrole cagırdı. Gittiğimde ne kadar durabilirse o kadar dursun suyum gelir nişan gelir veya sancım olursa vb. durumlara kadar bekleyelim dicem. Bakalım ne diyecek.
Benim de 11 temmuz dedi canım ama bu hafta tekrar kontrole cagırdı. Gittiğimde ne kadar durabilirse o kadar dursun suyum gelir nişan gelir veya sancım olursa vb. durumlara kadar bekleyelim dicem. Bakalım ne diyecek.
Hadi hayırlısı canım.İnsallah sağlıkla gününü bekler oğluşun.Bizim herşey yolunda şükür.Dogum kanalına yerleşmiş baya o nedenle 39+ ları beklemek istemedik.38+5 olucam 11 temmuzda
Sukocigimm yalan yok ilk aylar hariç ben baya rahat team hamilelik yaşadım. Içim bi buruk bugün Sanki bebegimle arama birileri girecek diye duygusallastim. Kocama anlattım. O ne la öyle dedi keko Azıcık ona güldüm de geldim kendime
Herşey çok güzel olacak canım.Sadece kızına kavuşmaya odaklan.Mis gibi kokusu ile göğsünde uyuduğunu hayal et.Ağlarken göğsüne koydukları anda susmasını bi görsen dünyayı unutacaksın.İlk buluşmayı anlatamam.Yarin yaşayınca hak vereceksin bana.Teyzoşun geldi mi yanına?
Hadi hayırlısı canım.İnsallah sağlıkla gününü bekler oğluşun.Bizim herşey yolunda şükür.Dogum kanalına yerleşmiş baya o nedenle 39+ ları beklemek istemedik.38+5 olucam 11 temmuzda
Benim yerleşmiş mi sormadım aslında doktor bu hafta almak istedi iki sezeryan arası az oldugun için risk almayalım dedi. Kabul etmedim o zaman normal sezeryan günü verelim dedi 11 temmuza yazdı. Agrın sancın hareketsızlık nişan su vb olursa hemen gel.Ayım 5 i 6 sı gibi tekrar bakalım dedi. Sonra dusununce eger rısk yoksa 11 ı de erken gibi geldi bana. Bir de mudahale etmek istemiyorum dogum zamanına sanki anne karnında kalmasına engel olmus hakkını almısım gibi geliyor
Benim nişandan en fazla 1 dakika sonra fosur fosur su gelmişti. Belki meylenin az az gelmiştir farketmemiştir. Onun dısında hamileliğin sonlarına dogru su zaten normal döngü olarak da azalmaya plasenta yaslanmaya baslıyor. O da olabilir
Benim yerleşmiş mi sormadım aslında doktor bu hafta almak istedi iki sezeryan arası az oldugun için risk almayalım dedi. Kabul etmedim o zaman normal sezeryan günü verelim dedi 11 temmuza yazdı. Agrın sancın hareketsızlık nişan su vb olursa hemen gel.Ayım 5 i 6 sı gibi tekrar bakalım dedi. Sonra dusununce eger rısk yoksa 11 ı de erken gibi geldi bana. Bir de mudahale etmek istemiyorum dogum zamanına sanki anne karnında kalmasına engel olmus hakkını almısım gibi geliyor
Aynı düşüncedeyim canım.Ama sezaryen olduğu için çokta riske atmamak lazım sanki.Zaten biz ne plan yaparsak yapalım nasipte olan günde gelecek kuzularimiz.Yeter ki sağlıkla gelsinler.
Aynı düşüncedeyim canım.Ama sezaryen olduğu için çokta riske atmamak lazım sanki.Zaten biz ne plan yaparsak yapalım nasipte olan günde gelecek kuzularimiz.Yeter ki sağlıkla gelsinler.
Son bir aya kadar bende uber rahatttım
Kaç şehir gezdik oğlumla 8. Aya kadar çalıştık haftada 6 uçuşlar
Karda kışta ankara karayolu ile
Hiç üzmedi beni bebişimm
Bana da üzünçlü geliyo bide muhtemelen tekrar hamilelik yaşamayacak olmakk
Son bir aya kadar bende uber rahatttım
Kaç şehir gezdik oğlumla 8. Aya kadar çalıştık haftada 6 uçuşlar
Karda kışta ankara karayolu ile
Hiç üzmedi beni bebişimm
Bana da üzünçlü geliyo bide muhtemelen tekrar hamilelik yaşamayacak olmakk
Bende çok yol kastettim uçuşlar geziler 36. Haftaya kadar çalıştım. Şuan kucağımda şükür ama bir daha hamilelik yaşamayacak olmak üzüyor insanı değişik birşeymiş hamilelik
Bende çok yol kastettim uçuşlar geziler 36. Haftaya kadar çalıştım. Şuan kucağımda şükür ama bir daha hamilelik yaşamayacak olmak üzüyor insanı değişik birşeymiş hamilelik