2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hamileligimin son gününde özleyeceğim şeylerin listesini yazıyorum. Hazirmiyiiizzzzz
* Tirnaklarimin sertliği
* Saçlarımın dokulmemesini ve yaglanmamasini
* Cildimin parlaklığı
* Kıllarımın neredeyse çıkmaması
* Nereye gidersem gideyim insanların "masallah" demesi
* Canım ne zaman ve ne isterse kıtlıktan çıkmış gibi yemek yemek
* Eşimin ilgisi ❤
* Arkadaşlarımın ekstra poncikligi
* Her hastaneye giderken yaşanan heyecan
* Karnımı delecek gibi vurması
* Kime benzeyecek diye hayaller
* Yapılan planlar
* Deliksiz uykular
* Kızıma duyduğum özlem ❤❤❤

Heyecanım ceneme vurdu da

Seninle beklenen dogum tarihlerimiz ayni normal.mi brkliyorsun sezeryan ise gün verdi mi

Riskli gebelikleri bekletmiyorlar sanirim canim 39a kadar ki riski olmayan cogu kisiyede 38de gun veriyorlar iyi bi hafta dogum icin bence benim devlette ozelde ayni haftayi soyledi dogum için
Bende öyle istiyorum canım hazır bi belirtim yok riske atmaya gerek yok yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..
bu Cumartesi kontrolüm var 36+6 olacak haftaya Cumartesi 37+6 olur.. 38+0 da mı olur canım tahmini ?

Evlat başka dimi Ben de öyle olurum sanırım :))

Ayrıca eşim doğuma girmek istemiyormuş.Yanımda ol elimi tut dedim.Korkuyorum dedi açıkça.Bi de beni o halde ameliyat masasında görmek ona ağır gelirmiş.Te Allam ya
Eğer açıkça istemediğini söylüyorsa ısrarcı olmamanda fayda var.
Burda bi ark çok zorladı eşini tripler falan.. (polonyalı kız tribi de başka oluyo) çocuk doğuma girdi ama taçlanmayı görünce kötü olmuş, uzun bi süre kadını kadın olarak görmekte zorlanmıştı. Aynı gözle bakamıyorum ona demişti..
Odaya girerken ve çıktığında sımsıcak tutar elini telafi eder bence eşin

Bana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi' dumur oldum.
Eski halimi özledim
Ya bizimki 2 yaşında ya çok anlamıyo. Babanın karnında yemek var.. Annenin karnında Alper var diyo. Alper ne? Bi fikri yok bence
Eski halimi ben de özledim ama sırf hareket özgürlüğü açısından. Eğil kalk yat vs yapamamak çok sıkıyo.. Yine de şükür az daha sabır..

Evet bu güne kadar hiçbişey demeyen adam haftaya tarih verdi hemen, heyecanlandım pazartesi halılarım geliyor yıkamdan, mesaimi de tamamlar evi süpürür siler, manikür pedikür fön. Salı ameliyat
İnşallah canımm hayırlısıyla, ikizlerde hep Salı’ya denk geliyor sanki Merve’nin ikizler benimkiler seninkiler Salı
Bana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi' dumur oldum.
Eski halimi özledim
Kızlar çocuklarınız gayet kibar davranmış şükredin, benim küçük kızım ‘anne fil kadar büyüdüüün’ diyordu gözlerini koca koca açarak şimdi geçti şükürler olsun

Seninle beklenen dogum tarihlerimiz ayni normal.mi brkliyorsun sezeryan ise gün verdi mi
Cumartesi günü çatı muayenesi olacak, ona göre belirlenir muhtemelen ama bu pupp Allah korusun ilerlerse doğum öne çekilecek mecbur

Evet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorum kızımla foti atmak nasip olsun

Allah yardımcınız olsun meylencim sağlıkla hayırlısıyla kavuşum birbirinize inşallah vallahi heyecanlandım, bugün siteye girerken aklımda sen vardin acaba doğurdu mu diye:) güzel haberlerini bekliyoruz sağlıcakla kolaylıkla bı avazda inşallah

Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına kızını inşaallah

Ayy Seval kankim Allah kolaylık versin ❤ Hadi Nisa kuşumu al kucağına da anne pozu gönder bize. Sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun ❤❤ güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyy Aman Allah’ım Rabbim sağlık güç kuvvet versin ikinizede @Meylen. Sağlıkla kucağına al inşallah kızını

İlk doğumda bekledi ameliyathanenin kapısı önünde.Cikinca tuttu elimi odaya beraber gittik.Yine çıkışta beklerim seni diyor.Israr etmedim zaten de başucumda otursa elimi tutsa hiç bi yere bakmadan mutlu olurdum

Allah yardımcın olsun.Dualarım seninle Sevalcim.Allah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde versin.Sağlıkla kavuş Nisa prensese

Ayy valla mi bı şey kalmamış çok heyecanlı:) bakalım bize ne dicek? Bebek önde mi canım niye erken tarih verdi
38+4 de alacak ... benim ikinci gebeligim ilki sezeryandi dogum kanalina girmeden almak istiyor ilk dikişlerim zarar gorm3sin diye kilosu da iyi gecen hafta cumartesi 3180 gramdi

bende nişanım geldi yazdım 2 saat sonra doğurdum sinsi sinsi doğurdum yazmadım eşim diyo napıyon kızlara haber veriyom demiştim hatta hey allahım doğuruyon hala mesaj yazma derdindesin diye kızmıştı
hayırlısı olsun meylenim
doğum şekli hiç önemli değil allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
sağlıkla gelsin nisa kuş

38+4 de alacak ... benim ikinci gebeligim ilki sezeryandi dogum kanalina girmeden almak istiyor ilk dikişlerim zarar gorm3sin diye kilosu da iyi gecen hafta cumartesi 3180 gramdi
Oyy maşallah bebise tosuncuk hayırlısıyla gelsin inşallah annesi :)

Allah kolaylık versin sağlıkla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…