Seninle beklenen dogum tarihlerimiz ayni normal.mi brkliyorsun sezeryan ise gün verdi miGünaydın millet, tasinali 2 hafta oldu ama hâlâ evin ufak tefek işleri bitmedi. Bugün inşallah bebisin çantasını hazirlicam. Malesef pupp hastalığına yakalandim, Dr top sende dayanabildigin yere kadar dayan tek caremiz doğum dedi. Bı elimde merhemler bı elimde ıslak bezlerle kasinmamaya calisiyorum... Kimler doğurdu bakalım temmuzda:)
Bende öyle istiyorum canım hazır bi belirtim yok riske atmaya gerek yok yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..Riskli gebelikleri bekletmiyorlar sanirim canim 39a kadar ki riski olmayan cogu kisiyede 38de gun veriyorlar iyi bi hafta dogum icin bence benim devlette ozelde ayni haftayi soyledi dogum için
Evlat başka dimivalla o kadar uykusuz oluyosunki
ben normalde telefonu vidiklemeden uyumazdım şimdi yastığı görür görmez horlamaya başlıyom
bide ne kadar derin uyursan uyu bebiş hık dese zıplıyosun yataktan
eşim hatta güldü geçen gece kız öksürdü tükürüğünü yutamamış heralde öyle bi zıplamışımki yataktan hani dikişlerin ağrıyodu senin diyo
ağrı mı gelir aklıma dedim kız boğuluyo sandım
Eğer açıkça istemediğini söylüyorsa ısrarcı olmamanda fayda var.Ayrıca eşim doğuma girmek istemiyormuş.Yanımda ol elimi tut dedim.Korkuyorum dedi açıkça.Bi de beni o halde ameliyat masasında görmek ona ağır gelirmiş.Te Allam ya
Ya bizimki 2 yaşında ya çok anlamıyo. Babanın karnında yemek var.. Annenin karnında Alper var diyo. Alper ne? Bi fikri yok benceBana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi'dumur oldum.
Eski halimi özledim
İnşallah canımm hayırlısıyla, ikizlerde hep Salı’ya denk geliyor sanki Merve’nin ikizler benimkiler seninkiler SalıEvet bu güne kadar hiçbişey demeyen adam haftaya tarih verdi hemen, heyecanlandımpazartesi halılarım geliyor yıkamdan, mesaimi de tamamlar evi süpürür siler, manikür pedikür fön. Salı ameliyat
Kahveyi içince kendime geldim.Buyuk oğlus anne yediğin kahvaltılar kardeşimin de karnına gidip onu büyütüyor di mi?Karnın da davul gibi oldu dedi.Artık çocukta daha ne kadar büyüyebilir ki diyor sanırım
Kızlar çocuklarınız gayet kibar davranmış şükredin, benim küçük kızım ‘anne fil kadar büyüdüüün’ diyordu gözlerini koca koca açarak şimdi geçti şükürler olsunBana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi'dumur oldum.
Eski halimi özledim
Cumartesi günü çatı muayenesi olacak, ona göre belirlenir muhtemelen ama bu pupp Allah korusun ilerlerse doğum öne çekilecek mecburSeninle beklenen dogum tarihlerimiz ayni normal.mi brkliyorsun sezeryan ise gün verdi mi
Bana 18 temmuza gjn verdi doktorum gun sayiyorumCumartesi günü çatı muayenesi olacak, ona göre belirlenir muhtemelen ama bu pupp Allah korusun ilerlerse doğum öne çekilecek mecbur
Ayy valla mi bı şey kalmamış çok heyecanlı:) bakalım bize ne dicek? Bebek önde mi canım niye erken tarih verdiBana 18 temmuza gjn verdi doktorum gun sayiyorum
Allah yardımcınız olsun meylencim sağlıkla hayırlısıyla kavuşum birbirinize inşallah vallahi heyecanlandım, bugün siteye girerken aklımda sen vardin acaba doğurdu mu diye:) güzel haberlerini bekliyoruz sağlıcakla kolaylıkla bı avazda inşallahEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun ❤❤❤
Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına kızını inşaallahEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun ❤❤❤
Ayy Seval kankim Allah kolaylık versin ❤ Hadi Nisa kuşumu al kucağına da anne pozu gönder bize. Sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun ❤❤ güzel haberlerini bekliyoruzEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Ayyy Aman Allah’ımEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Eğer açıkça istemediğini söylüyorsa ısrarcı olmamanda fayda var.
Burda bi ark çok zorladı eşini tripler falan.. (polonyalı kız tribi de başka oluyo) çocuk doğuma girdi ama taçlanmayı görünce kötü olmuş, uzun bi süre kadını kadın olarak görmekte zorlanmıştı. Aynı gözle bakamıyorum ona demişti..
Odaya girerken ve çıktığında sımsıcak tutar elini telafi eder bence eşin ☺
Ya bizimki 2 yaşında ya çok anlamıyo. Babanın karnında yemek var.. Annenin karnında Alper var diyo. Alper ne? Bi fikri yok bence
Eski halimi ben de özledim ama sırf hareket özgürlüğü açısından. Eğil kalk yat vs yapamamak çok sıkıyo.. Yine de şükür az daha sabır..
Evet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
38+4 de alacak ... benim ikinci gebeligim ilki sezeryandi dogum kanalina girmeden almak istiyor ilk dikişlerim zarar gorm3sin diye kilosu da iyi gecen hafta cumartesi 3180 gramdiAyy valla mi bı şey kalmamış çok heyecanlı:) bakalım bize ne dicek? Bebek önde mi canım niye erken tarih verdi
bende nişanım geldi yazdım 2 saat sonra doğurdum sinsi sinsi doğurdum yazmadımEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun
Oyy maşallah bebise tosuncuk hayırlısıyla gelsin inşallah annesi :)38+4 de alacak ... benim ikinci gebeligim ilki sezeryandi dogum kanalina girmeden almak istiyor ilk dikişlerim zarar gorm3sin diye kilosu da iyi gecen hafta cumartesi 3180 gramdi
Allah kolaylık versin sağlıkla al kucağına inşallahEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?