2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canımcım önemli olan ikinizin de sağlıklı çıkması hakkınızda hayırlısı olsun, bekliyoruz haberlerini

Ra Allah kolaylik versin Melegine bugun kavusuyosun ne guzel

Bebis ve senin icin hangisi hayirliysa oyle olsun canim ama suni cektigine de değsin umarim normal bi sekilde kolaylikla gelir nisa annesinin kucağına

Bende öyle istiyorum canım hazır bi belirtim yok riske atmaya gerek yok yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..
bu Cumartesi kontrolüm var 36+6 olacak haftaya Cumartesi 37+6 olur.. 38+0 da mı olur canım tahmini ?
Büyük ihtimalle oyle olur canim haftaya gun verir sanırım

Su niye azaldı sızıntı mı olmuştu? Allah kolaylık versin canım. Sağlıkla gelsin yavruşun..

Canım saryacım günaydın. Tarih verilmiş ☺ Neler hissediyorsun Başak&Burçak sağlıkla gelsin insallah
Merhaba canım evet günümüz belli artık. Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum heyecandan, kabıma sığamıyorum :):):) Sağol canım benim, Allah bekleyen herkesi kurtarsın inşallah :)
Hadi bakalım dualarımız seninle. sağlıkla gelsin Nisa hanım.

Ayrıca eşim doğuma girmek istemiyormuş.Yanımda ol elimi tut dedim.Korkuyorum dedi açıkça.Bi de beni o halde ameliyat masasında görmek ona ağır gelirmiş.Te Allam ya

Hiç ısrar etme. Benim eşim ilkinde girmemişti, ıkincisinde de girmek istemiyo .
Bir arkadaş kocasına küstü, adam da mecbur girdi. Ameliyathanede bayılmış, doktor kızmış dayanamayacaksa neden girdi diye. Halbuki eşi ısrarla istiyo diye girmişti

Bunlar güzeldi tabi ama ben hamileliğin bir saniyesini bile ozlemicem eminim

37. Haftadayım yengem kahvaltıya çağırdı. Iki lokma yedim, midem bulantı uzandım. Herkes içerde kakara kikiri ben diğer odada bulantiyla başetmeye çalışıyorum. Bu nedir ya

Dualarımız seninle hayırlısı ile al kucağına bebeğini

Merhaba ben sessiz okuyuculardanım meylen gibi normal doğuma çok istekli biri...meylen Gec oldu okurmusun bilmem bir kaçgün önce yeni doğum yapmış kuzenimden duydum. Doğum başladığında bebeği kanala girmemişti. Doktoru ona sancı geldiğinde ayakta kalçasını çevirmesini söylemişti. Bebeğin kanala girmesini sağlıyormuş. Gercekten de öyle oldu.kanala girdi bebek. Normal doğum yaptı. Allah yardımcın olsun ikinizde sağlıkla kurtulursunuz inş.

Aşırı katılıyorumm
Deliksiz uykular hariçç

Israr etmedim canım.Kapıda bekliyecek.

Allah yardımcın olsun tatlımm,hayırlısıyla kucağına al bebişini ,güzel haberlerini bekliyoruz

Büyük gün bugün, Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Kolay bir doğum olsun inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Oyy kuzum
Hayırlısı nasıl olcaksa öyle gelsin Nisacımm
Haberlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…