Canımcım önemli olan ikinizin de sağlıklı çıkmasıEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun ❤❤❤
Allah kolaylik versin Melegine bugun kavusuyosun ne guzelEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun
Bebis ve senin icin hangisi hayirliysa oyle olsun canim ama suni cektigine de değsin umarim normal bi sekilde kolaylikla gelir nisa annesinin kucağınaEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun ❤❤❤
Büyük ihtimalle oyle olur canim haftaya gun verir sanırımBende öyle istiyorum canım hazır bi belirtim yok riske atmaya gerek yok yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..
bu Cumartesi kontrolüm var 36+6 olacak haftaya Cumartesi 37+6 olur.. 38+0 da mı olur canım tahmini ?
Su niye azaldı sızıntı mı olmuştu? Allah kolaylık versin canım. Sağlıkla gelsin yavruşun..Evet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Merhaba canım evet günümüz belli artık. Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum heyecandan, kabıma sığamıyorum :):):) Sağol canım benim, Allah bekleyen herkesi kurtarsın inşallah :)Canım saryacım günaydın. Tarih verilmiş ☺ Neler hissediyorsun Başak&Burçak sağlıkla gelsin insallah
Hadi bakalım dualarımız seninle. sağlıkla gelsin Nisa hanım.Evet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Ayrıca eşim doğuma girmek istemiyormuş.Yanımda ol elimi tut dedim.Korkuyorum dedi açıkça.Bi de beni o halde ameliyat masasında görmek ona ağır gelirmiş.Te Allam ya
Hamileligimin son gününde özleyeceğim şeylerin listesini yazıyorum. Hazirmiyiiizzzzz
* Tirnaklarimin sertliği
* Saçlarımın dokulmemesini ve yaglanmamasini
* Cildimin parlaklığı
* Kıllarımın neredeyse çıkmaması
* Nereye gidersem gideyim insanların "masallah" demesi
* Canım ne zaman ve ne isterse kıtlıktan çıkmış gibi yemek yemek
* Eşimin ilgisi ❤
* Arkadaşlarımın ekstra poncikligi
* Her hastaneye giderken yaşanan heyecan
* Karnımı delecek gibi vurması
* Kime benzeyecek diye hayaller
* Yapılan planlar
* Deliksiz uykular
* Kızıma duyduğum özlem ❤❤❤
Heyecanım ceneme vurdu da
Dualarımız seninle hayırlısı ile al kucağına bebeğiniEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Merhaba ben sessiz okuyuculardanımEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Açılmam çok olmamış 1 cm daha artmış kanala girmemiş bebişin suyu azalmış suni başladık 1 saattir yiyorum kanala girecek mi açılma olcak mı diye 3e kadar beklicez olmazsa sezaryene alacaklar bugün doğuruyorum yani dualarınızı bekliyorumkızımla foti atmak nasip olsun
Aşırı katılıyorummHamileligimin son gününde özleyeceğim şeylerin listesini yazıyorum. Hazirmiyiiizzzzz
* Tirnaklarimin sertliği
* Saçlarımın dokulmemesini ve yaglanmamasini
* Cildimin parlaklığı
* Kıllarımın neredeyse çıkmaması
* Nereye gidersem gideyim insanların "masallah" demesi
* Canım ne zaman ve ne isterse kıtlıktan çıkmış gibi yemek yemek
* Eşimin ilgisi ❤
* Arkadaşlarımın ekstra poncikligi
* Her hastaneye giderken yaşanan heyecan
* Karnımı delecek gibi vurması
* Kime benzeyecek diye hayaller
* Yapılan planlar
* Deliksiz uykular
* Kızıma duyduğum özlem ❤❤❤
Heyecanım ceneme vurdu da
Hiç ısrar etme. Benim eşim ilkinde girmemişti, ıkincisinde de girmek istemiyo .
Bir arkadaş kocasına küstü, adam da mecbur girdi. Ameliyathanede bayılmış, doktor kızmış dayanamayacaksa neden girdi diye. Halbuki eşi ısrarla istiyo diye girmişti
Bunlar güzeldi tabi ama ben hamileliğin bir saniyesini bile ozlemicem eminim
37. Haftadayım yengem kahvaltıya çağırdı. Iki lokma yedim, midem bulantı uzandım. Herkes içerde kakara kikiri ben diğer odada bulantiyla başetmeye çalışıyorum. Bu nedir ya
Evet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Büyük gün bugün, Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Kolay bir doğum olsun inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruzEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Kuaför randevularım tamam :):) Hafta sonuna halılarım da gelirse, son rötuşları yaparız ve tataaa doğuma hazır oluruz :):) Allahım bu heyecanı unutmuşum 4 yıl sonra yeniden yaşamak çok güzel
Oyy kuzumEvet bu sinsiler gibi doğurdum yazmamak için haber edeyim dedim
Minnoşumun panosu geldi
Bu en büyük boy mu? Benimki çok minnakmış yaMinnoşumun panosu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?