• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
MEylencik kendini strese sokma. Yıllar yıllar önce ilk doğumumu medikalde yaptım aynı şekilde. Doğumhanenin içinde sancı odaları vardı 2 kişilik odalar zaten başka kattaydı. Normalde erkek almıyolardı ama ilk eşimi girdi kimse yoktu çünkü sonra başka biri gelince eşimi çıkardılar annemle kayınvalidem sıralı girdi. Rahat bir ortam ilk lavman filan yapıyolar. Nst cihazları her türlü müdahale araçları var. Orası da özel oda gibi yani bol bol yürüyorsun. Bi de erkek olmaması da iyi aslında çünkü o giydirdikleri önlükle çıplak gibisin zaten sen de başka bi erkek olsa rahat edemezsin
Odada sıkıntı yok canım zaten ben sadece kendi odamda olurum herkes yanımda olur o sancı sürecini öyle geçiririm diye hayal etmiştim 😑😑😑
Bugün tekrar görüşü em bakalım hayırlısı hakkımızda belki gerek kalmadan direk doğuma girerim belki sezaryene döner doktorumdan cidden memnunum çünkü

Merhaba bebeklerimmm🤗 nasilsiniz yavrularım?

Kızlar oğlumun doyduğunu nasıl anlarım emzirdikten sonra? Emzirirken bazen sütüm ağzından taşıyor hatta bazen boğazina kaçıp öksürüyor.
Emzirdikten sonra rahat 3 saat uyuyor. Bazen 35 dakika emiyor bazen 20 dakika.
Kaka yapiyor ama her emzirmeden sonra değil,bazen sadece cis yapmış oluyor.
Emzirme bittikten sonra parmağımı yanağına hafifçe değdirip bakıyorum hala istiyor mu diye ama istemiyor.

Evet deneyimli anneler bu yazdıklarım bebeğimin tam doyduğunu mu gösterir?

Evet bence rahat doyuyor canım 😊
Bi de haftalık kilo alımı düzenli bir şekilde çıkıyorsa maşallah diyelim, böyle devam etsin inşallah. ❤️

Doyuyor canım emin ol rahat olsun icin. afiyet olsun sifa olsun ogluna

Her emmeden sonra kaka yapmasını bekleme. Hatta bazi günler hic yapmayabilir. Gunde en az bes kez Bezini tamamen islatıyorsa, yutkunma sesi duyuyorsan, hele ağzından süt akiyorsa kesin doyuyor Allahin izniyle
Çişli bez sayısına bakıyoduk biz de..
Çünkü Atlas’ta geciken kaka sendromu vardı..
1 ayda sadece 1 kere kaka yapıyodu. Şaka gibi di mi? 😄
Tam 15 günde 1.. Bi dahaki kaka yine 15 gün sonra.
Ek gıdaya kadar böyle sürdü. Hüç kabızlık çekmedi gazı yoktu. Bebek sıkıntı yaşamıyo die normal dediler. Biz de hiç zorlamadık içini boşaltalım die. Kilosu da gelişimi de gayet iyiydi..
Çişli bez + kilo alımı takibi yeter 🙃

Günaydııınnn ☕💆🏻‍♀️

Günaydııın bol yürüyüşler keyifli bekleyişler şekerim..

@Meylen bu gün erken mi gideceksin kontrole? Bu arada o kadar hareketli olmama ve Bol su içmeme rağmen sabahları elim ayağım davul gibi uyanıyorum dayak yemiş gibi oluyorum, cidden sıkıldım artık 😢
+1
Parmaklarımı kapatınca ayaklarım sızlıyo.
Geçicek ama püf yani..

Günaydın kızlar.Kahve dağıtan yok mudur?4 defa uyandım gece.Agrilar rüyalar korkular...Yatakta dönmek işkence oldu iyice.Eller ayaklar davul gibi.Ya sabır diyorum.Son 7❤
Yettim gari 🤪☕

Tansiyon normal canım ödem sorunu ufaktan başladı ama riske atmak istemiyorum biliyorsun tansiyon da protein kaçağı da bi anda bastırabiliyor.. Doğum Peşine tetikleyen de var.. sonuçta 24 saatlik idrarımdaki proteini bilmiyorum.. sabah mecbur evde tuvalete çıkıp gidiyorum hastanede hepi topu 1 saatlik idrar birikimine bakıyorlar.. Cumartesi kontrol var konuşacağım doktorla.. 38+0 normal Doğum vakti oluyor artık demi canım?
Riskli gebelikleri bekletmiyorlar sanirim canim 39a kadar ki riski olmayan cogu kisiyede 38de gun veriyorlar iyi bi hafta dogum icin bence benim devlette ozelde ayni haftayi soyledi dogum için

Merhaba, doyuyor annesi sen hiç merak etme, belli ki sütünün miktarı da iyi, her emzirdikten sonra kaka yapmasını bekleme zaten, bezinin ıslak olması yeterli :) Yine de 3 saat arayı geçirme sen. Afiyet olsun kuzuna.

Günaydın Compengciğim :):) İyiyim vallahi heyecan dorukta :):) İşteyim, güzel bir kahvaltı yaptık, şimdi takılmaca :)

Günaydın canım, sancıların kesildi mi???

Günaydın hadi bakalım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin :):):)
Canım saryacım günaydın. Tarih verilmiş ☺️ Neler hissediyorsun Başak&Burçak sağlıkla gelsin insallah 😍

Herkese gunaydin. Artik son gunler hepimizde bir bikkinlik oldu sanirim. Bir de son ay zormus gercekten. Egilip kalkamam bile yetiyo yoksa sirt agrim haric baska sikintim yok cok sukur. Benim de pazartesi tum tahlillerimi yapacaklar dogum sekli pazartesi artik belli olur dedi doktorum hem heyecan var hem kaygi bebek dogunca kolay adapte olabilecek miyim diye.
Doğum şekli nasıl belli olacak canım açılma vs yoksa sezaryene mi karar verecek? Sonuçta daha 2 haftan var Pazartesi’den sonra da durumlar değişebilir.

Günaydınnn peki emzirdikten sonra hemen uyuyabiliyor musun :) çıt çıksa uyanır oldum vucut hazırlanıyor sanırım:))
valla o kadar uykusuz oluyosunki
ben normalde telefonu vidiklemeden uyumazdım şimdi yastığı görür görmez horlamaya başlıyom 🤣
bide ne kadar derin uyursan uyu bebiş hık dese zıplıyosun yataktan
eşim hatta güldü geçen gece kız öksürdü tükürüğünü yutamamış heralde öyle bi zıplamışımki yataktan hani dikişlerin ağrıyodu senin diyo 🤣
ağrı mı gelir aklıma dedim kız boğuluyo sandım

Günaydın herkes 😇
Çikiletasını kurabiyesini lokumunu kapan gelsin. Kahve servisi başlııııyooooooaaaaarrrrr 🔊
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Kahveyi içince kendime geldim.Buyuk oğlus anne yediğin kahvaltılar kardeşimin de karnına gidip onu büyütüyor di mi?Karnın da davul gibi oldu dedi.😂 Artık çocukta daha ne kadar büyüyebilir ki diyor sanırım 😂😂

Kahveyi içince kendime geldim.Buyuk oğlus anne yediğin kahvaltılar kardeşimin de karnına gidip onu büyütüyor di mi?Karnın da davul gibi oldu dedi.😂 Artık çocukta daha ne kadar büyüyebilir ki diyor sanırım 😂😂

Bana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi' 🙈🙈 dumur oldum.
Eski halimi özledim 😩

Doğum şekli nasıl belli olacak canım açılma vs yoksa sezaryene mi karar verecek? Sonuçta daha 2 haftan var Pazartesi’den sonra da durumlar değişebilir.
bebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi

Ben de oglusunla aynı düşüncedeyim ama. Başka türlüsünü aklım almıyor 😂😂

bebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi
Hımm anladım canım hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah 😊

Günaydın millet, tasinali 2 hafta oldu ama hâlâ evin ufak tefek işleri bitmedi. Bugün inşallah bebisin çantasını hazirlicam. Malesef pupp hastalığına yakalandim, Dr top sende dayanabildigin yere kadar dayan tek caremiz doğum dedi. Bı elimde merhemler bı elimde ıslak bezlerle kasinmamaya calisiyorum... Kimler doğurdu bakalım temmuzda:)

Back
X