Bende uyku arkadaşı böyle bisey aldım yumusacik umarım benim minnakim da sever.Ay hakikaten bedava olsa almam sevimsiz bişi
Bizim uyku arkadaşını ekliyim bak, çook uzun zaman dolandı bizle, şimdi kardeşine miras ☺
Oyş teşekkür ederim.. Pembe doğdu esmer oldu şimdi karbeyaz
Bizimkinin fermuarı yok canım ☺ “Dream big” yazısı vardı sanırım. Boots’tan almıştık..
Tulum candır yaa
Allahım yaaa ne heyecanlandırıyonnDoğurdum dermişim
Atlas canımcım.
Napiim ben de önceden doğurduğumu çıkarıp çıkarıp seviom
Benim sancilarim arkadan kasiklara vuruyordu. Nst ye git istersen canım.Kızlar sanırım benim sancılarım başlıyorşimdi nasıl olacak, sancı nasıl girince gerçek doğum sancısı olacak, konuştuk burda ama ben şuan sıfır bilgi
Bak ilk oğlum da internetten ne okuduysam hepsini yaşadım ki çok kolay bı gebelik yaşamıştım bu bebegimde kendimi bütün olumsuzluklara kapattım ne olursa yaşamam gerekiyor ki yaşıyorum diye zor bir gebelik ilkine göre daha rahat bir doğum yaşadım belki de bebeğimin kuvezde olmasından ve hastaneye gitmekten kendimi dinlemiyorum daha rahatım sen de rahat ol zman yaklaştıkça sabır azalıyor az kaldı öyle düşünÇok geçmiş olsun sizede inşallah darısı bana olur .
Nasıl geçti ameliyatınız
Çok geçmiş olsun sizede inşallah darısı bana olur .
Nasıl geçti ameliyatınız rica etsem bilgi verir misiniz banada yarın son kontrolume gidicem bende ? Dediğin gibi çok araştırdım o yüzden korktum bu plesanta previa 'dan
Hiç tek emmedi. Hep böyle iki parmak ağızdaydı. Cins evladımBende uyku arkadaşı böyle bisey aldım yumusacik umarım benim minnakim da sever.
O iki parmak ne ya yerim çok tatlı
Yaa çok güzel. En favori doğum tipim.. Önce su sonra sancıDün doktordan gün aldik bi tanıdık vardı o da aşağı yukarı benle aynı haftalardaydı ikimize de aynı günü verdi dr.
Ama hatunun dün akşam suyu gelmiş gece doğurmuşheyecan yaptım benim de gelsin artik yaaa
O çıkmaya çalıştıkça içeri itermişsinBu bebe çok fena vuruyo dönüyo aşağıya bastırıyo
Herşeye 8 temmuz yazdırdım kargoda geliyo vallahi doğuramam kusura bakmasın
Kızlar sanırım benim sancılarım başlıyorşimdi nasıl olacak, sancı nasıl girince gerçek doğum sancısı olacak, konuştuk burda ama ben şuan sıfır bilgi
Belimden vuruyor canım, tahmini 30 dk bir falan sanırımBenim sancilarim arkadan kasiklara vuruyordu. Nst ye git istersen canım.
Sağ ol alonyacımAllah yardımcın olsun canım.Simdi nasıl devam ediyor mu?
Yaa ben kızımın etini kestim ilk aylardaselam kızlar tırnak kesmeden konuşmuşsunuz geçen internette büyüteçli tırnak kesme makası gördüm gerçekten kapitalizm oyunları fenahepinize dua ediyorum. Özellikle meylen bsckl bu hafta doğuracak çok heyecanlı. Bir de minnoş minnoş bebeklerin fotosunu paylaşıyosunuz hepsi birbirinden tatlı maşallah diyelim de nazar değmesin
Hadi kız biz beceremedik inşallah sen becerirsinKızlar sanırım benim sancılarım başlıyorşimdi nasıl olacak, sancı nasıl girince gerçek doğum sancısı olacak, konuştuk burda ama ben şuan sıfır bilgi
Hadi kız biz beceremedik inşallah sen becerirsin
Devamı gelsin hayırlısıyla ❤
Hafifledi gibi sanki, aralığı arttıkafkasyaninozkizi demek ki aybala hanım gelmeye niyetlendi sancılarını takip et ve kaydet artık 10 dakikaya düştüğünde yavaştan hastanenin yolunu tutun. Sancıların düzenli ise şu andan itibaren doktoruna söyle, ona göre program yapın. Eşin şimdiden hastane çantanı indirsin arabaya. Bol bol squat yap. Aklıma bunlar geliyor. Duş almışsın zaten am yine alabilirsin.
Kız kandırıyor mu seni napıyor haha. Sıklaşsın kuzu takipte ol. Doğurmak için güzel bir gün bence.Hafifledi gibi sanki, aralığı arttıdoktorum devlet hastanesinde olduğu için haber verecek biri yok kuzum, kim icapta ise artık. Çantalar hazır, Squat yapıyorum, takipteyim inşallah kandırıkçı olmaz bu kız
Takipteyim kuzummKız kandırıyor mu seni napıyor haha. Sıklaşsın kuzu takipte ol. Doğurmak için güzel bir gün bence.
çok şükür erken doğmasına rağmen kilosu gelişimi çok iyiBir de senin kizçen ne çirkin şey ya. Tombik tombik maşallah. Tam isirmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?