2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende uyku arkadaşı böyle bisey aldım yumusacik umarım benim minnakim da sever.

O iki parmak ne ya yerim çok tatlı

Bak ilk oğlum da internetten ne okuduysam hepsini yaşadım ki çok kolay bı gebelik yaşamıştım bu bebegimde kendimi bütün olumsuzluklara kapattım ne olursa yaşamam gerekiyor ki yaşıyorum diye zor bir gebelik ilkine göre daha rahat bir doğum yaşadım belki de bebeğimin kuvezde olmasından ve hastaneye gitmekten kendimi dinlemiyorum daha rahatım sen de rahat ol zman yaklaştıkça sabır azalıyor az kaldı öyle düşün

Bende uyku arkadaşı böyle bisey aldım yumusacik umarım benim minnakim da sever.

O iki parmak ne ya yerim çok tatlı
Hiç tek emmedi. Hep böyle iki parmak ağızdaydı. Cins evladım

Yaa çok güzel. En favori doğum tipim.. Önce su sonra sancı
Darısı başımıza

Bu bebe çok fena vuruyo dönüyo aşağıya bastırıyo
Herşeye 8 temmuz yazdırdım kargoda geliyo vallahi doğuramam kusura bakmasın
O çıkmaya çalıştıkça içeri itermişsin

selam kızlar tırnak kesmeden konuşmuşsunuz geçen internette büyüteçli tırnak kesme makası gördüm gerçekten kapitalizm oyunları fena hepinize dua ediyorum. Özellikle meylen bsckl bu hafta doğuracak çok heyecanlı. Bir de minnoş minnoş bebeklerin fotosunu paylaşıyosunuz hepsi birbirinden tatlı maşallah diyelim de nazar değmesin

Benim sancilarim arkadan kasiklara vuruyordu. Nst ye git istersen canım.
Belimden vuruyor canım, tahmini 30 dk bir falan sanırım
Allah yardımcın olsun canım.Simdi nasıl devam ediyor mu?
Sağ ol alonyacım tam pazardan markete geçmiştik hemen evin altındaydık, eve çıktık, ben evi biraz toparladım kocaya süpürge yaptırdım, pilates yaptım biraz, şimdide duş aldım daha rahatım ama sanırım yarım saatte bir geliyor ağrı, 2 kere oldu

Yaa ben kızımın etini kestim ilk aylarda
Sonra elimi sürmedim babası kesti hep 11 yaşında hala
Ödüm kopuyoo tırnak olayında
O büyüteçliyi alırdım valla görsem

kafkasyaninozkizi demek ki aybala hanım gelmeye niyetlendi sancılarını takip et ve kaydet artık 10 dakikaya düştüğünde yavaştan hastanenin yolunu tutun. Sancıların düzenli ise şu andan itibaren doktoruna söyle, ona göre program yapın. Eşin şimdiden hastane çantanı indirsin arabaya. Bol bol squat yap. Aklıma bunlar geliyor. Duş almışsın zaten am yine alabilirsin.

Hadi kız biz beceremedik inşallah sen becerirsin
Devamı gelsin hayırlısıyla ❤
Hafifledi gibi sanki, aralığı arttı doktorum devlet hastanesinde olduğu için haber verecek biri yok kuzum, kim icapta ise artık. Çantalar hazır, Squat yapıyorum, takipteyim inşallah kandırıkçı olmaz bu kız

Selam kızlar. Ancak eve gelebildim gezmeden Kontrolum vardı, kuzular iyimiş ve ben de 9 temmuz salı günü inşallah doğum yapmışlar kervanına katılacağım. Bi heyecan sardı beni günü bilince. 36+6 oluyoruz o gün. Son çalışma günündü yasal olarak öyle olunca tam 18 hafta aktarmış olacağım. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.

Kız kandırıyor mu seni napıyor haha. Sıklaşsın kuzu takipte ol. Doğurmak için güzel bir gün bence.

Kızlar bu sancılar, kasılma olarak da devam edebilir mi? Ağrısız kasılma. Yani 2 - 3 kere düzenli sancı, sonra aynı düzende ağrısız kasılma şeklinde gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…