Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın 37.haftaya giriyoruz kızlar son kontrolüm olacak muhtemelen inşallah plesanta previa sorununu sıkıntısız atlatırım duanızı eksik etmeyin
Aminnn inşallah canimm Allah razı olsunAllah yardımcın olsun.Bebeğine sağlıkla kavuş insallah
Kız bu kimmnHer bebek elde çorap keyfini tadacak![]()
Doğurdum dermişimKız bu kimmn
Ne kadar cirkinmis bedava olsa evime.sokmam
Ama cok guzelmis pembis pembis yaaaDoğurdum dermişim
Atlas canımcım.
Napiim ben de önceden doğurduğumu çıkarıp çıkarıp seviom![]()
Evet ya bu ne neymiş uyku arkadaşıymışNe kadar cirkinmis bedava olsa evime.sokmam![]()
Canım benzetmediysem aynı tulumdan bizdede varHer bebek elde çorap keyfini tadacak![]()
Hakkaten çirkin haEvet ya bu ne neymiş uyku arkadaşıymış☺
Çok saçma ve komik
evet canım baya ele avuca geliyo bizim tospik kucağa almaya korkmuyosunOyy benim kız da seninkine benzeyecek desene o zaman ❤❤ Baya ele avuca geliyor gibi yanağını yuttugum ❤❤❤
hiç yalnız kalmadık dahaAsıl tempo herkes gittikten sonra başlıyor![]()
kız ısırarak kısaltmak ne amaannBurda yenidoğanların tırnaklarını ısırarak kısaltıyolar biliyo musun
İlk geldiğim sene sağda solda bebeğinin elini ağzına sokmuş tırnak kemiren anneler görüyodum. Ne acaip gelmişti bana..
Sonra anlattı bi tanesi.. Çok yumuşaklar henüz makasla kesmeye gerek yok vs die
Ya derin soyulursa vs yapamam ben demiştim..
Atlas 2 aylıkken makas başka odadaydı ve bi kere ben de yapmıştım. Çok acaip.
Şimdi kuzucum makasını alır gelir oturur yamacıma “anne kıt kıt yap evet”
Kesmeye çekiniyosan kağıt törpülerle köşelerini yuvarlat kafi olur canım, eldivene hiç gerek yok inan. Dokunmak gibisi var mı![]()
o sıcakta uzun kolluyla mı durduruyonBen de akçaydayim. Burası da sıcak.
Ay hakikaten bedava olsa almam sevimsiz bişi
Oyş teşekkür ederim.. Pembe doğdu esmer oldu şimdi karbeyazAma cok guzelmis pembis pembis yaaa![]()
Bizimkinin fermuarı yok canımCanım benzetmediysem aynı tulumdan bizdede var
Ama fermuar yeri boynumuza tahriş yaptı bizim 1kere giyebildik sadece
Bir de senin kizçen ne çirkin şey ya. Tombik tombik maşallah. Tam isirmaliko sıcakta uzun kolluyla mı durduruyon
bide camlar kapalı
iyi isilik pişik falan olmuyo çocuk
ben valla donla durdurcam nerdeyse o kadar sıcak![]()
Hiç sana böyle cool tavırlar yakışıyor mu annem? Senin, yaa kızlar bundan alan var mi? kullanışlı mi? kaç para? nereden aldınız? demen lazim. ❤❤