2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah kizlar bugun tam 1 hafta oldu ben sadece 5 kg verebildim
bende 1 hafta 6 kilo verdim
annem bizde kalıyo
yaptırmıyo hiçbi iş ondan hareketsizlikten veremiyom galiba ya
dün akşam 45 dk yürüyüş yaptım eşimle
bu akşamda gelen olmazsa çıkıcam bundan sonra hep

Birde çocuk dru seçimi var şimdi canım bizim için
ben kadın doğumcuma çok güvendiğim için ona sordum bu hastanede tanıdığınız çocuk doktoru varmı diye
kendi kızınıda getirdiği çocuk doktorunu tavsiye etti bize
3 sefer götürdük çok şükür çok ilgili çok tatlı bi bayan memnunuz şimdilik inşallah böyle gider

Birde çocuk dru seçimi var şimdi canım bizim için
Canım normalde benim aile hekimi çocuklarıma bakıyor çokta memnunum ama ikizlere Doğum yaptığım hastaneden çocuk doktoru bulduk ilk yıl ona götüreyim diyorum sonra asıl doktorumuza gitmeye başlayacağız.. inş sende gönlünce bir dr bulursun kuzulara

En güzel fincanımı sana sakladım.. Yanına da küp küp bitter çikolata koydum, yorulmuştur iki gözümün çiçeği..
Anlat anlat dinliyorumm

Ay benim minnoşum içinde hep erkek mi diye soruyolar demek ki söylenilen gibi sivriyle, yayvan karınla falan alakası yok bu cinsiyet işinin

bende 1 hafta 6 kilo verdim
annem bizde kalıyo
yaptırmıyo hiçbi iş ondan hareketsizlikten veremiyom galiba ya
dün akşam 45 dk yürüyüş yaptım eşimle
bu akşamda gelen olmazsa çıkıcam bundan sonra hep

Çok takılma kiloya.. Hiçbir çaban olmasa da gidecekler.. Ben istisnasız her gün sütlü tatlı, abur cubur yedim, ek gıdaya geçti birlikte yedik vs derken doğumda 5, toplamda 1 senede 25 kilo kendi kendine gitti..
Hiçbir şey yapmadığım için..
Etrafımda eş dost akraba vs insan da olmadığından yedik içtik yattık Atlasla, hep keyifteydik.
Sen hareket ediyorsun zamanla heeepsi gidicek..

Bi de ben 2. bebeği de düşündüğümden hepsini verip forma girmek istememiştim.. yanlışlıkla vücudumu çok beğenirim bozmak istemem falan

Selam kizlar karnin burnunda oglunu yüzme dersine getiren bir anne ve uykusu gelmis sekilde bakiniyordu.... 9 temmuz yeni donem.basliyor devam.edicem diyor bizim yakisikli abi ... dogum sonrasi hangisine yeticem dusunmeye baslaidm iki cocuklu hayat biraz zor olucak gibi

@_karams
ahaha bizde sabah balkona böyle çıkardık bizim tipsizi
biz kahvaltı yaparken oda etrafa bakındı
Canim eldivenleri yuzünü cızmesin diye takiyorsun muhtemelen benim.mayis bebegiydi oglum ona rağmen doktor takma cikar dedi ellerini kesfetsin hareketini kısıtlama deid ben de yuzunu ciziyor demistim kesince daha da sivriliyordu kağıt törpü bizim sorunumuzu çözdü bebekler icin kağıt törpüler var ... masallah simdiden buyümüs prensesin

37.haftadayım canım plesantaprevia sağda dediğini duydum doktorun
Tamam olsun solda yani yukarıda olması gerektiği yerde değil solda plesenta totalis fln dememiş sonuçta benimde olması gerektiği yerde değildi 3 gün oldu bak doğum yapalı sadece muhtemel sezeryanla dogurursun o da dert değil sağlık olsun ki totalis de olsa plesenta onu da dert etme derdi de sifayida veren Allah int araştırma yapma sadece seni strese sokar bu doğum süreci öyle özel bişey ki herkes kendine göre yaşar içini ferah tut Dr güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…