2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ilk gebeligim bu konuyu araştırınca bir çok kötü sonuçla karşılaşani gördüm o yüzden danışmak istedim ister istemez bir korku ve endişe var inşallah hayirli sonuçlarla karsilasirim
O kadar çok araştırıp kafanı bulandırma derim bu konuda senin yapabileceğin birşey yok anladığım kadarıyla. Doktor çok riskli bir durum olsa bebeği apar topar alırdı. Çünkü sezeryan olabilecek dönemdesin sonuçta. Son zamanalarını mutlu geçirmeye bak bebişler herşeyi hissediyor. Kendini strese sokup minnoşunu kasma akışından bırak

Devlet mi özel mi derken devletteki doktorum acil bi nedenden dolayı 6 ay izne ayrılmış.Bu bir işaret dedim ve ilk oğlumu doğum yaptığım özel hastaneye geldim.Arkadaşimin tavsiyesi ile bi doktor seçtim bekliyorum biraz sonra giricem.Insallah hayırlısı böyledir.

@Meylen canımm öncelikle sağlıklı keyifli kolay bi Doğum nasip etsin Rabbim :)
Suyunun gelmemesi önemli değil önemli olan açılmanın olması.. bazılarının suyu geliyor açılma olmuyor o zaman normal Doğum için sıkıntılı süreç başlıyor.. senin açılman yeterli olsa doktorun bi hareketine bakar keseyi patlatmak :)
İnşallah tam açıklığa yakın hastaneye gitmiş olursun ve çok kolaylıkla Doğumun gerçekleşir :)
Bu maçta benim gibi 2. Sezaryen olacak annelere de başarılar diliyorum

Canım o göğüs koruyucuyu hala kullanıyor musun?Bi arkadaşım da kullandı.Gogsu iyileşince bebek onsuz almadı memeyi.6 ay kullanmak zorunda kaldı.Guc bela cikarabildi
Canım onu emzirirken çıkardım hep hiç onunla emzirmedim. O sebeple hiç öyle bir alışkanlık kazanmadı minnoşalar
Aynen bende öyle yapmaya calısıyorum gece mama verıyorum memeye alısmaya calısıyoruz daha .Allah kolaylık versın biz annelere :)
Alışır canım sen hiç üzülme su akıp yolunu bulur
Çok şükür canım iyiyiz çiş kaka meme üçgeni bu şekilde hayat
Kızlar karnımın en alt kısmında ödem var bildiğiniz portakal büyükküğünde. Yaşayan oldu mu benden başka
Ben varım canım. Parmağımla bastırınca içeri göçüyordu resmen. Ebe doğumdan sonra 15 güne iner demişti yeni yeni gidiyor. Ben bebeğin kafası sanmıştım ama değilmiş ödemmiş
İnşallah canım. Dün bakıldı bizimkiler baya düşmüş.
Artık 40 çıkınca görüşelim dr kalça usg vs için
Canım bende ben ağrı ne kasılma yoktu gittim açıklığım vardı drum başlattı doğumu. Zorlanmadım sezeryana da dönmedi iki oğlumu da sağlıkla kucakladım çok şükür. Bence druna güven birde çok araştırıp okuma insan daha çok karışıyor
Hiç hemde
KıZımı bıraktım hastanedeyım
Sağol canım
Geçmiş olsun canım ya bu dönem zor geçti senin icin

Senoşum doktor bile dedi ki bugün yarın suyun gelir hazır ol ama gelmedi yarın gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun herşeyden önce banada öyle geliyor yicez suniyi

Çok teşekkür ederim canım
İşte açılma için Kasılma sancı lazım oda yok bende benide kestirecek bu kız kabul ettim ben artıkın
Hakkımızda Rabbim güzel yazılar yazsın tek isteğim kızıma kavuşmak gerisi hiç sorun değil inan ki insan günü dolmaya yakın daha çok korkuyormuş

Bende bende 11 kilo verdim :)))

Ya yok valla ben doğurmadan katil olucam az kaldı karnın nerde aşkım diye uyandırıldım bu sabah kocaman göbeğimi görmeyip korkan sersem Bi kocam var
Günaydınlıııııkk
Kız ben dedimmm sın haftalara kalıcan diye çok aktiftin çünkü hamileliğinde çok aktif hareketli olan dikkat ettim son haftalara kalıyor

Bir günaydın da benden gelsin, yarı uyur yarı uyanık uyudu mu uyumadı mı anlamayanlar kulübü üyesi

Saye- bizim de kalça filmi randevusu var canım ay sonuna, 1 aylık pediatr kontrol randevusu da alındı bekliyoruz bakalım

S Saryamarya güzel haberler al minnoşlardan canım tut tutabildiğince karnında daha hızlı büyüyorlar

Doğum şekli bebeklere kavuşmak için bi araç.. önemli olan sağlıkla kavuşmak :)
ZAten Doğum anıları askerlik anısı gibi anlat anlat bitmez :) bi şekilde gelip geçiyor :) Rabbim hepimizi sağ Salim kurtarsın..

Bi arkadas var onunla ne zaman bir araya gelsek dogum hikayemizi konusup duruyoruz cidden erkeklerin askerlik anisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…