2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ahaha bizde sabah balkona böyle çıkardık bizim tipsizi
biz kahvaltı yaparken oda etrafa bakındı
Bu caponisa kız fena yanaklı anası boşuna kilo almamış demek. Kuzucan kaç gr, kaç cm doğmuştu senin kız? Artık ben dogurmayanlar ilgimi çekmiyor. Hep sizinle bebek konuşasım var ❤❤

Çok geçmiş olsun sizede inşallah darısı bana olur .
Nasıl geçti ameliyatınız
Çok geçmiş olsun sizede inşallah darısı bana olur .
Nasıl geçti ameliyatınız rica etsem bilgi verir misiniz banada yarın son kontrolume gidicem bende ? Dediğin gibi çok araştırdım o yüzden korktum bu plesanta previa 'dan

Sen kısa kollu giydiriyor musun canım. Eşim balkona çıkartmayı bırak pencereleri her tarafı kapattiriyor. Üşümezler değil mi
Bende surekli ayni sekil kisa kol zıbin giydiriyorum canım

Banyodan sonra belki usür diye üstüne 1kere uzun kol giydirdim

2 saat sonra hemen isilik oldu boynu yavrumun

Istanbul gayet sıcak üşümezler diye düşünuyorum

Kız başak az kaldı yaaa
Hadi hayırlısıyla inşallah bahar kuşuna kavuş bende sezaryen olsun benim olsun kafasındayım artık yeminle

Kız başak az kaldı yaaa
Hadi hayırlısıyla inşallah bahar kuşuna kavuş ❤ bende sezaryen olsun benim olsun kafasındayım artık yeminle
Bebegim sen çok iyi dayandın❤ inşallah normal doğumla gelir Nisa kuşum ❤ Bence yarın sen benden önce doğuracaksın ❤
Ayy sana cook kalp yapasım var ❤❤❤❤

Üçüncü gün Kayınvalide bende nöbette dün görümcem ler kardeşim falanda geldi gece gittiler sabah geri geldiler arkadaşımda geldi evde bir sürü karı takılıyoruz gelsenize

Hahaha
Bos durmayin evrene mesaj gönderin topluca
Gel Nisa gel, Nisa dünyaya gel

Üçüncü gün Kayınvalide bende nöbette dün görümcem ler kardeşim falanda geldi gece gittiler sabah geri geldiler arkadaşımda geldi evde bir sürü karı takılıyoruz gelsenize
Yeminle takıntı yaptım seni gece emzirmeye uyanınca filan acaba doğurdu mu diyerek giriyorum foruma

Hangi isler ?
Valla hepsi kalacak . İş mis yok
Pozisyon bu yerine yatırır yatirmaz uyanıyor. Açım.
Uykum da var .
Akşama yemek de yok.

Kızım da böyleydi ya hep yanında birini isterdi
Iki dk yalnız bırakıp tuvalete bile gidemezdim bazen. Yasayan bilir

Inşallah oğlum öyle olmaz hayrlisyla :)

Kızım da böyleydi ya hep yanında birini isterdi
Iki dk yalnız bırakıp tuvalete bile gidemezdim bazen. Yasayan bilir

Inşallah oğlum öyle olmaz hayrlisyla :)
Kucağa alistirmissin diyolar da zaten korktuğu için ihtiyacı olduğu için aldım kucağıma bunu anlayan yok Senin kızın kaç aylık olana kadar ihtiyaç duydu birine ? akşama kadar koyun koyuna böyle olacak demek ki yapacak bişey yok. Eşim gelince yaptım dün bı kaç parça ütü . Bugün de temizlik yapmayı düşünüyorum o gelince. Zaten gece kalmaya annem gelicek yarın sabahtan dişçiye gidicez hamilelikten beri rezil eden su diş agrisindan bi kurtulayım artık.

evet ya çizicek diye korkumdan takıyorum
doktorumuz bize hiç takma falan demedi bidahaki kontrolde sorayım
tırnağını kesmeye daha cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…