Sen kısa kollu giydiriyor musun canım. Eşim balkona çıkartmayı bırak pencereleri her tarafı kapattiriyor. Üşümezler değil miahaha bizde sabah balkona böyle çıkardık bizim tipsizi
biz kahvaltı yaparken oda etrafa bakındı
Bu caponisa kız fena yanaklıahaha bizde sabah balkona böyle çıkardık bizim tipsizi
Çok geçmiş olsun sizede inşallah darısı bana olur .Tamam olsun solda yani yukarıda olması gerektiği yerde değil solda plesenta totalis fln dememiş sonuçta benimde olması gerektiği yerde değildi 3 gün oldu bak doğum yapalı sadece muhtemel sezeryanla dogurursun o da dert değil sağlık olsun ki totalis de olsa plesenta onu da dert etme derdi de sifayida veren Allah int araştırma yapma sadece seni strese sokar bu doğum süreci öyle özel bişey ki herkes kendine göre yaşar içini ferah tut Dr güven
Çok geçmiş olsun sizede inşallah darısı bana olur .Tamam olsun solda yani yukarıda olması gerektiği yerde değil solda plesenta totalis fln dememiş sonuçta benimde olması gerektiği yerde değildi 3 gün oldu bak doğum yapalı sadece muhtemel sezeryanla dogurursun o da dert değil sağlık olsun ki totalis de olsa plesenta onu da dert etme derdi de sifayida veren Allah int araştırma yapma sadece seni strese sokar bu doğum süreci öyle özel bişey ki herkes kendine göre yaşar içini ferah tut Dr güven
Bende surekli ayni sekil kisa kol zıbin giydiriyorum canımSen kısa kollu giydiriyor musun canım. Eşim balkona çıkartmayı bırak pencereleri her tarafı kapattiriyor. Üşümezler değil mi
Adaletin kestiği parmak acımaz teyzesi yut bari de akillansinWaoww ne karizmatik erkek. Şimdiden arabası var ve evin içinde arabayla geziyor
Evin içinde hız yaptığından ağız burun yeme cezası veriyorum❤❤❤❤
Kız başak az kaldı yaaaSabah doğum yapacagim hastaneye gittim. Dünya kadar dosya doldurdular. 5 tüp kan aldılar. Anestezi doktoruyla falan da görüştüm. Ebeler çok tatlı, sabah sabah talk show yaptım onlara. Bitanesi ayy ne şapşal dedi gülerek, bas ebe bakışlarıyla öldürdü onuSevimlilik, yalakalik falan derken hastanenin en güzel odasını kaptım Ebeler bile ilk erkek mi dedi benim futbol topunu görünce Hastane çantamı yetersiz buldular. Emzik, biberon, mama yasak. Böl bol alt üst ince takım ve 4 tane battaniye dediler.
Amann tüm olanları anlatasim var. Karamela sepeti kahve servisine başlasın da öyle devam edeyim bari❤❤
Kuzum hep eldiven takıyormusunuzahaha bizde sabah balkona böyle çıkardık bizim tipsizi
İki gün hastanede taktım ben tırnakları uzun dogmustu. Eve gelince kestim sonra da hiç takmadim canım. Emzirirken sana dokunduğunda ya da ellerini tuttuğunda inanılmaz rahatliyorlar.Kuzum hep eldiven takıyormusunuz
Bebegim sen çok iyi dayandın❤ inşallah normal doğumla gelir Nisa kuşum ❤ Bence yarın sen benden önce doğuracaksın ❤Kız başak az kaldı yaaa
Hadi hayırlısıyla inşallah bahar kuşuna kavuş ❤ bende sezaryen olsun benim olsun kafasındayım artık yeminle
Hangi isler ?Bu işler hiç bitmiyo. Bebek doğunca nolcak
Üçüncü gün Kayınvalide bende nöbettedün görümcem ler kardeşim falanda geldi gece gittiler sabah geri geldiler arkadaşımda geldi evde bir sürü karı takılıyoruz gelsenize
Yeminle takıntı yaptım seni gece emzirmeye uyanınca filan acaba doğurdu mu diyerek giriyorum forumaÜçüncü gün Kayınvalide bende nöbettedün görümcem ler kardeşim falanda geldi gece gittiler sabah geri geldiler arkadaşımda geldi evde bir sürü karı takılıyoruz gelsenize
Hangi isler ?
Valla hepsi kalacak . İş mis yok
Pozisyon bu yerine yatırır yatirmaz uyanıyor. Açım.
Uykum da var .
Akşama yemek de yok.
Kucağa alistirmissin diyolar da zaten korktuğu için ihtiyacı olduğu için aldım kucağıma bunu anlayan yokKızım da böyleydi ya hep yanında birini isterdi
Iki dk yalnız bırakıp tuvalete bile gidemezdim bazen. Yasayan bilir
Inşallah oğlum öyle olmaz hayrlisyla :)
ben bi sade türk kahvesi alayım şekerimLatte mocha Türk kahvesi cappuccino macchiato ayrımı yapmadan, kahve servisimiz başlamıştır..
Sıcak soğuk farketmez, kahve içen affetmez
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Evet ben de ondan sordum canım senin tavsiyelerin önemli kuzumİki gün hastanede taktım ben tırnakları uzun dogmustu. Eve gelince kestim sonra da hiç takmadim canım. Emzirirken sana dokunduğunda ya da ellerini tuttuğunda inanılmaz rahatliyorlar.
evet ya çizicek diye korkumdan takıyorum@_karams
Canim eldivenleri yuzünü cızmesin diye takiyorsun muhtemelen benim.mayis bebegiydi oglum ona rağmen doktor takma cikar dedi ellerini kesfetsin hareketini kısıtlama deid ben de yuzunu ciziyor demistim kesince daha da sivriliyordu kağıt törpü bizim sorunumuzu çözdü bebekler icin kağıt törpüler var ... masallah simdiden buyümüs prensesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?