• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bi arkadas var onunla ne zaman bir araya gelsek dogum hikayemizi konusup duruyoruz😂😂 cidden erkeklerin askerlik anisi gibi

Öyle oluyor vallahi canım :D bende erken doğuracağım deyip doğuramayanlardanım :D eski doktor 14-15 Temmuza gün vermişti bu doktor 39+1 de alıyorum yazmış İnstagramda soru cevap kısmında sormuşlardı 2. Sezaryen için..
Annem gelecek süslemeler yapmış hastane odası için bakalım :)

canımm sen ve bebeğin nasılsınız :) 2. Sezaryen nasıl geçti paylaş bizimle toparlanabildin mi ?
Kilo verilir canım sanırım sen çok almamıştın değil mi ?
11kg aldim canim bebegim iyi sukur emerken bogazjna kaçıyor bazen korkutuyo beni gobegimiz düştü ama benden dolayi mi dustu kendiliginden mi anlayamadim göbeğin ortasinda kuru bi parca var o ne zaman duser acaba bende iyiyim canim tansiyon sorunum normale donmedi sondadan dolayi da enfeksiyon kaptim galiba ☹️ benim sezeryan spinal oldu genel olup uyumak istemiyorum derken bu seferde sakinlestiriciyle uyutuldum biraz sikintiliydi ama uyumasam gecmezdi heralde zaman

Öyle oluyor vallahi canım :KK70: bende erken doğuracağım deyip doğuramayanlardanım :KK70: eski doktor 14-15 Temmuza gün vermişti bu doktor 39+1 de alıyorum yazmış İnstagramda soru cevap kısmında sormuşlardı 2. Sezaryen için..
Annem gelecek süslemeler yapmış hastane odası için bakalım :)
Seni belkj daha erken alabilir canim hazirliklar baslasin öyleyse inşallah cok rahat gecer dogum sonrasi cok az agriyla hemen toparlarsin bebiste sende saglikli olunda hepsi gelip geciyo

Canlar 11 temmuz perşembe günü doğum nasipse.Bi heyecan bi korku bi stres yaşıyorum.Yeni doktorum Afyon'da tanınmış sevilen başarılı bi Dr.Gayet ilgiliydi.Daha önce niye gelmedim ki dedim içimden.Bebis iyi herşey yolunda çok şükür.3400 gr olmuş 51-52cm civarı.Abisi gibi aynı 😍Nst ye girecem biraz sonra.Bizden haberler böyle.😘😘😘

Bir günaydın da benden gelsin, yarı uyur yarı uyanık uyudu mu uyumadı mı anlamayanlar kulübü üyesi 🤪😄

Saye- Saye- bizim de kalça filmi randevusu var canım ay sonuna, 1 aylık pediatr kontrol randevusu da alındı bekliyoruz bakalım 😊

@Saryamarya güzel haberler al minnoşlardan canım tut tutabildiğince karnında daha hızlı büyüyorlar 😊
Birde çocuk dru seçimi var şimdi canım bizim için 🤷‍♀️

Canlar 11 temmuz perşembe günü doğum nasipse.Bi heyecan bi korku bi stres yaşıyorum.Yeni doktorum Afyon'da tanınmış sevilen başarılı bi Dr.Gayet ilgiliydi.Daha önce niye gelmedim ki dedim içimden.Bebis iyi herşey yolunda çok şükür.3400 gr olmuş 51-52cm civarı.Abisi gibi aynı 😍Nst ye girecem biraz sonra.Bizden haberler böyle.😘😘😘
Ay benim doğumgünümde mi geliyor Kerem 😍😍 sağlıkla gelsin inşallah

11kg aldim canim bebegim iyi sukur emerken bogazjna kaçıyor bazen korkutuyo beni gobegimiz düştü ama benden dolayi mi dustu kendiliginden mi anlayamadim göbeğin ortasinda kuru bi parca var o ne zaman duser acaba bende iyiyim canim tansiyon sorunum normale donmedi sondadan dolayi da enfeksiyon kaptim galiba ☹ benim sezeryan spinal oldu genel olup uyumak istemiyorum derken bu seferde sakinlestiriciyle uyutuldum biraz sikintiliydi ama uyumasam gecmezdi heralde zaman
Bol su iç canımm enfeksiyonu temizler eğer ağrın varsa doktorunla paylaş.. tansiyonu da kırkın çıkınca bi doktorla görüş ya da çok rahatsız ediyorsa bekleme o kadar bi git görün.. tekrardan geçmiş olsun bol emzirmeli gazsız sağlıklı günleriniz olsun :)

Seni belkj daha erken alabilir canim hazirliklar baslasin öyleyse inşallah cok rahat gecer dogum sonrasi cok az agriyla hemen toparlarsin bebiste sende saglikli olunda hepsi gelip geciyo
İnsallah canım geçen gün akşam bi şişti ayaklar eyvah dedim malum biliyorsun konuyu :D
Sonra idrara bakıldı temiz çıktı tansiyon problemi de yaşamadım.. ama idrar yanıltıcı olabilir çünkü sabah ilk idrarı evde yapıp çıkıyorum hastaneye kadar tutmam mümkün değil.. orda da bi küçük şişe su içip sallana sallana anca idrara çıkıyorum :D bu sabah ellerim ve yüzüm hafif şiş uyandım gergin :) doktora diyeyim hocam fanteziye gerek yok siz beni haftaya alın zaten haftaya 38 doluyor.. senin kaç haftalıktı kuZum haftası günü nasıldı ?

Sabah doğum yapacagim hastaneye gittim. Dünya kadar dosya doldurdular. 5 tüp kan aldılar. Anestezi doktoruyla falan da görüştüm. Ebeler çok tatlı, sabah sabah talk show yaptım onlara. Bitanesi ayy ne şapşal dedi gülerek, bas ebe bakışlarıyla öldürdü onu 😂 Sevimlilik, yalakalik falan derken hastanenin en güzel odasını kaptım 😎😎 Ebeler bile ilk erkek mi dedi benim futbol topunu görünce 🤦‍♀️ Hastane çantamı yetersiz buldular. Emzik, biberon, mama yasak. Böl bol alt üst ince takım ve 4 tane battaniye dediler.
Amann tüm olanları anlatasim var. Karamela sepeti kahve servisine başlasın da öyle devam edeyim bari 🙄❤❤

Sabah doğum yapacagim hastaneye gittim. Dünya kadar dosya doldurdular. 5 tüp kan aldılar. Anestezi doktoruyla falan da görüştüm. Ebeler çok tatlı, sabah sabah talk show yaptım onlara. Bitanesi ayy ne şapşal dedi gülerek, bas ebe bakışlarıyla öldürdü onu 😂 Sevimlilik, yalakalik falan derken hastanenin en güzel odasını kaptım 😎😎 Ebeler bile ilk erkek mi dedi benim futbol topunu görünce 🤦‍♀️ Hastane çantamı yetersiz buldular. Emzik, biberon, mama yasak. Böl bol alt üst ince takım ve 4 tane battaniye dediler.
Amann tüm olanları anlatasim var. Karamela sepeti kahve servisine başlasın da öyle devam edeyim bari 🙄❤❤

Bebisim sezaryen kesinleşti o zaman hakkında hayırlısı.Saglikla gelsin Bahar minnoş❤5 temmuzdaydi Di mi

Internette her zaman en kötü hikayeler yazar. Çünkü internette sadece problem yaşayanlar tecrübesini paylaşır, çare arar.

Sen herkesi her şeyi boşver. Doktorun ne diyorsa onu doğru kabul et hiç kafanı bulandırma
37. Haftaya gelmişsin zaten çok şükür. Dert edecek bir durum yok. 10 gün içinde bebeğini kucağına alırsın muhtemelen. Allah sağlık versin
Aminnn inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin

O kadar çok araştırıp kafanı bulandırma derim bu konuda senin yapabileceğin birşey yok anladığım kadarıyla. Doktor çok riskli bir durum olsa bebeği apar topar alırdı. Çünkü sezeryan olabilecek dönemdesin sonuçta. Son zamanalarını mutlu geçirmeye bak bebişler herşeyi hissediyor. Kendini strese sokup minnoşunu kasma akışından bırak😘
Çok teşekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyin :KK200::dua:

Bebisim sezaryen kesinleşti o zaman hakkında hayırlısı.Saglikla gelsin Bahar minnoş❤5 temmuzdaydi Di mi
Evet canım kesin. Aklımı bulandirmak istemiyorum artık. Hayırlısı ve sağlıklı olsun yeter ❤❤ 5 temmuz sabah 9 da ingaa bağrışlarıyla annelik sıfatına erişeceğim inşallah. Bu kız utanmadan beni anne yapacak❤ Aklıma geldikçe çıldırıyorum 😁😁

AmA en ufak biseyde nasıl acıyor dikiş yerleri öksürük tuttu mahfoldum
Ona dikkat et su iç hemen ben genzime bişey kacırmamak için yavas yavas içtim baktım öksürük hapsırık geliyo tedbir almaya calıstım kendimce .kac gün oldu doğum yapalı .acı normal 1haftaya geciyor. Benım 15günlükken bitti hersey normal hayatıma döndğm şükür

Canım onu emzirirken çıkardım hep hiç onunla emzirmedim. O sebeple hiç öyle bir alışkanlık kazanmadı minnoşalar

Alışır canım sen hiç üzülme su akıp yolunu bulur 🤗

Çok şükür canım iyiyiz çiş kaka meme üçgeni 😅 bu şekilde hayat

Ben varım canım. Parmağımla bastırınca içeri göçüyordu resmen. Ebe doğumdan sonra 15 güne iner demişti yeni yeni gidiyor. Ben bebeğin kafası sanmıştım ama değilmiş ödemmiş

İnşallah canım. Dün bakıldı bizimkiler baya düşmüş.
Artık 40 çıkınca görüşelim dr kalça usg vs için

Canım bende ben ağrı ne kasılma yoktu gittim açıklığım vardı drum başlattı doğumu. Zorlanmadım sezeryana da dönmedi iki oğlumu da sağlıkla kucakladım çok şükür. Bence druna güven birde çok araştırıp okuma insan daha çok karışıyor

Geçmiş olsun canım ya bu dönem zor geçti senin icin
İnşallah canım ya

Artık kahvaltılar bu şekilde oluyor 😆😆 instosa da atcam 😆😆

Eklentiler

• IMG_20190703_110515.webp
    IMG_20190703_110515.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 138
Back
X