- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Bende hic bilemedimKarın ağrısı ile uyandım.Gaz sıkışması yaşıyorum sanki.Sanci nasıl birşey bilmiyorum ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hic bilemedimKarın ağrısı ile uyandım.Gaz sıkışması yaşıyorum sanki.Sanci nasıl birşey bilmiyorum ki![]()
Bi arkadas var onunla ne zaman bir araya gelsek dogum hikayemizi konusup duruyoruzcidden erkeklerin askerlik anisi gibi
11kg aldim canim bebegim iyi sukur emerken bogazjna kaçıyor bazen korkutuyo beni gobegimiz düştü ama benden dolayi mi dustu kendiliginden mi anlayamadim göbeğin ortasinda kuru bi parca var o ne zaman duser acaba bende iyiyim canim tansiyon sorunum normale donmedi sondadan dolayi da enfeksiyon kaptim galibacanımm sen ve bebeğin nasılsınız :) 2. Sezaryen nasıl geçti paylaş bizimle toparlanabildin mi ?
Kilo verilir canım sanırım sen çok almamıştın değil mi ?
Seni belkj daha erken alabilir canim hazirliklar baslasin öyleyse inşallah cok rahat gecer dogum sonrasi cok az agriyla hemen toparlarsin bebiste sende saglikli olunda hepsi gelip geciyoÖyle oluyor vallahi canımbende erken doğuracağım deyip doğuramayanlardanım
eski doktor 14-15 Temmuza gün vermişti bu doktor 39+1 de alıyorum yazmış İnstagramda soru cevap kısmında sormuşlardı 2. Sezaryen için..
Annem gelecek süslemeler yapmış hastane odası için bakalım :)
Birde çocuk dru seçimi var şimdi canım bizim içinBir günaydın da benden gelsin, yarı uyur yarı uyanık uyudu mu uyumadı mı anlamayanlar kulübü üyesi
Saye- bizim de kalça filmi randevusu var canım ay sonuna, 1 aylık pediatr kontrol randevusu da alındı bekliyoruz bakalım
@Saryamarya güzel haberler al minnoşlardan canım tut tutabildiğince karnında daha hızlı büyüyorlar![]()
Ay benim doğumgünümde mi geliyor KeremCanlar 11 temmuz perşembe günü doğum nasipse.Bi heyecan bi korku bi stres yaşıyorum.Yeni doktorum Afyon'da tanınmış sevilen başarılı bi Dr.Gayet ilgiliydi.Daha önce niye gelmedim ki dedim içimden.Bebis iyi herşey yolunda çok şükür.3400 gr olmuş 51-52cm civarı.Abisi gibi aynıNst ye girecem biraz sonra.Bizden haberler böyle.
![]()
Bol su iç canımm enfeksiyonu temizler eğer ağrın varsa doktorunla paylaş.. tansiyonu da kırkın çıkınca bi doktorla görüş ya da çok rahatsız ediyorsa bekleme o kadar bi git görün.. tekrardan geçmiş olsun bol emzirmeli gazsız sağlıklı günleriniz olsun :)11kg aldim canim bebegim iyi sukur emerken bogazjna kaçıyor bazen korkutuyo beni gobegimiz düştü ama benden dolayi mi dustu kendiliginden mi anlayamadim göbeğin ortasinda kuru bi parca var o ne zaman duser acaba bende iyiyim canim tansiyon sorunum normale donmedi sondadan dolayi da enfeksiyon kaptim galiba ☹ benim sezeryan spinal oldu genel olup uyumak istemiyorum derken bu seferde sakinlestiriciyle uyutuldum biraz sikintiliydi ama uyumasam gecmezdi heralde zaman
İnsallah canım geçen gün akşam bi şişti ayaklar eyvah dedim malum biliyorsun konuyuSeni belkj daha erken alabilir canim hazirliklar baslasin öyleyse inşallah cok rahat gecer dogum sonrasi cok az agriyla hemen toparlarsin bebiste sende saglikli olunda hepsi gelip geciyo
Sabah doğum yapacagim hastaneye gittim. Dünya kadar dosya doldurdular. 5 tüp kan aldılar. Anestezi doktoruyla falan da görüştüm. Ebeler çok tatlı, sabah sabah talk show yaptım onlara. Bitanesi ayy ne şapşal dedi gülerek, bas ebe bakışlarıyla öldürdü onuSevimlilik, yalakalik falan derken hastanenin en güzel odasını kaptım
Ebeler bile ilk erkek mi dedi benim futbol topunu görünce
Hastane çantamı yetersiz buldular. Emzik, biberon, mama yasak. Böl bol alt üst ince takım ve 4 tane battaniye dediler.
Amann tüm olanları anlatasim var. Karamela sepeti kahve servisine başlasın da öyle devam edeyim bari❤❤
CNım sen Mersin’de şehir hastanesinde sezeryan olmuşsun sanırım değil mikafayı yicek bişey yok canım
normal doğuramazsın sadece sezeryan olursun o kadar büyütme
bizde sezeryan olduk korkma
Aminnn inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinInternette her zaman en kötü hikayeler yazar. Çünkü internette sadece problem yaşayanlar tecrübesini paylaşır, çare arar.
Sen herkesi her şeyi boşver. Doktorun ne diyorsa onu doğru kabul et hiç kafanı bulandırma
37. Haftaya gelmişsin zaten çok şükür. Dert edecek bir durum yok. 10 gün içinde bebeğini kucağına alırsın muhtemelen. Allah sağlık versin
Çok teşekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyinO kadar çok araştırıp kafanı bulandırma derim bu konuda senin yapabileceğin birşey yok anladığım kadarıyla. Doktor çok riskli bir durum olsa bebeği apar topar alırdı. Çünkü sezeryan olabilecek dönemdesin sonuçta. Son zamanalarını mutlu geçirmeye bak bebişler herşeyi hissediyor. Kendini strese sokup minnoşunu kasma akışından bırak![]()
Evet canım kesin. Aklımı bulandirmak istemiyorum artık. Hayırlısı ve sağlıklı olsun yeter ❤❤ 5 temmuz sabah 9 da ingaa bağrışlarıyla annelik sıfatına erişeceğim inşallah. Bu kız utanmadan beni anne yapacak❤ Aklıma geldikçe çıldırıyorumBebisim sezaryen kesinleşti o zaman hakkında hayırlısı.Saglikla gelsin Bahar minnoş❤5 temmuzdaydi Di mi
Ona dikkat et su iç hemen ben genzime bişey kacırmamak için yavas yavas içtim baktım öksürük hapsırık geliyo tedbir almaya calıstım kendimce .kac gün oldu doğum yapalı .acı normal 1haftaya geciyor. Benım 15günlükken bitti hersey normal hayatıma döndğm şükürAmA en ufak biseyde nasıl acıyor dikiş yerleri öksürük tuttu mahfoldum
İnşallah canım yaCanım onu emzirirken çıkardım hep hiç onunla emzirmedim. O sebeple hiç öyle bir alışkanlık kazanmadı minnoşalar
Alışır canım sen hiç üzülme su akıp yolunu bulur
Çok şükür canım iyiyiz çiş kaka meme üçgenibu şekilde hayat
Ben varım canım. Parmağımla bastırınca içeri göçüyordu resmen. Ebe doğumdan sonra 15 güne iner demişti yeni yeni gidiyor. Ben bebeğin kafası sanmıştım ama değilmiş ödemmiş
İnşallah canım. Dün bakıldı bizimkiler baya düşmüş.
Artık 40 çıkınca görüşelim dr kalça usg vs için
Canım bende ben ağrı ne kasılma yoktu gittim açıklığım vardı drum başlattı doğumu. Zorlanmadım sezeryana da dönmedi iki oğlumu da sağlıkla kucakladım çok şükür. Bence druna güven birde çok araştırıp okuma insan daha çok karışıyor
Geçmiş olsun canım ya bu dönem zor geçti senin icin
Ben danalar gibi yattım da 37 haftayı ancak gördüm. Tuvalete zor gittim :))