• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bebeleriniz kaç günde bir tuvaletini yapıyor benimki doğdu doğalı toplamda 4 kere falan yaptı bu günde 4. Gün hala yapmadı karnı sert değil rahatsızlık hissi yok napsam ya çok uzun değil mi 4 gün

Kızlar bebeleriniz kaç günde bir tuvaletini yapıyor benimki doğdu doğalı toplamda 4 kere falan yaptı bu günde 4. Gün hala yapmadı karnı sert değil rahatsızlık hissi yok napsam ya çok uzun değil mi 4 gün
Sadece anne sütü aliyorsa 9 güne kadar okey diyordu bir doktor adını unuttum şimdi

Yediklerinle alakalı olabilir mi acaba çok mi sıvı besleniyorsun, bende doğduğumda 10 günde bir kaka yaparmışım, belki normaldir yani bebeğin rahatsızlık da hissetmiyorsa, ama yine de doktor kontrolünde soyle doktora ne diyecek acaba

Yediklerinle alakalı olabilir mi acaba çok mi sıvı besleniyorsun, bende doğduğumda 10 günde bir kaka yaparmışım, belki normaldir yani bebeğin rahatsızlık da hissetmiyorsa, ama yine de doktor kontrolünde soyle doktora ne diyecek acaba
Su içmekten iflahım kesildi kendimi kuru çöl gibi hissediyorum. Yani damacanayı sırtlanıp serum şeklinde versem kendime anca .. iki ana öğün ve ara öğünler yiyebiliyorum zaten başka yok

Ben 11. Gün kullanmaya başladım. Doktorum 5. Gün kullanabilirsin demişti ama hazır değildim 😄 Ne zaman sağa sola yatabildim o gün taktım yani korseyle mi alakalı bilmiyorum ben rahat oluyorum gün içinde. O his oldu bende de 10. Gün gibi geçti idrarımı yaparken bile rahmim acıyordu ama 10. Gün her şey geçti. Korseyi de takmaya başlayınca 2-3 günde bile inanılmaz ödemim indi. Dikişim de acımadı şükür.
Bu sefer bende deneyim o zaman ben hep korktum bunalirmiyim vs diye 🙄bu sefer ilk defa yaza denk geliyor dayanir miyim bilemiyorum 🥴🤣

Hayır ilk gün vardı gazlı bez sonra üzerine bir sprey sıktı doktor öylece kaldı başka bir şey yapmadık yap demedi de. Sadece tuvalete kalkıyorum ve resmen dönüşte ağlıyorum. Bir anormallik var değil mi
yürüyüş yapınca daha hızlı toparlıyor her kalktığında yürüyüş yapıp öyle otur terletme dikkat et inş en zor 3 gün, sonrası kolay. Yrn daha iyi olursun inş.

Süt artırıcı besinler

Eklentiler

• 1000013314.webp
    1000013314.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 29
Gunde 3 kez falan yapıyor.laktoz ıntoleransı oldugunu dusunuyorum bebısın.lsktaz enzımı sıparos ettım bakalım eczaneden.fazlasıda zarar sureklı karnı agrıyor yazık bebısn.4 gun normsl doye bılıyorum poposuna zeytınyag surmeyı ayaklarına hareket yaptırmayı deneyebılırsınız.

Gunde 3 kez falan yapıyor.laktoz ıntoleransı oldugunu dusunuyorum bebısın.lsktaz enzımı sıparos ettım bakalım eczaneden.fazlasıda zarar sureklı karnı agrıyor yazık bebısn.4 gun normsl doye bılıyorum poposuna zeytınyag surmeyı ayaklarına hareket yaptırmayı deneyebılırsınız.
Benimkide gunde 3 yada 4 kez yapio. Nasl anladiniz laktoz intoleransi oldgnu

Senden esinlendim de geldim he hem mart anneleri daha aktifmis oyle duydum 😄
Hayat bizi buna mecbur bıraktı diyelim nsbdjsnjdj gerçi hamilelikte de aktifti baya burası genel olarak uyuyamiyorduk son aylarda 😂😂😂 doğumdan sonra bu bebelere hazirlikmis meğer bilemedik 😆😆😆

Back
X