- 27 Ekim 2023
- 2.831
- 4.414
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #10.341
Sık sık değiştir nem pek iyi gelmiyor, doktora gidince de sorarsın tedbirenYok. Canım normal renksiz akıntı geliyor bende değişiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sık sık değiştir nem pek iyi gelmiyor, doktora gidince de sorarsın tedbirenYok. Canım normal renksiz akıntı geliyor bende değişiyorum
Sanki bazen saçlarda da olan durumu anımsattı, sebepsiz saç dipleri şiddetli ağrır, saçlar keskin bir şekilde yanlış yöne yatırılmış gibi, onun gibi bir şey mi acaba? Banyo yapınca ya da nemlendirince geçer umarım. Yoksa doktora danışın istersenizkızlar koltuk altında batma yaşayan yada daha önce başına gelen var mı. Kolumu neredeyse kapatamıyorum. Sanki kocamaaan bir sivilce çıkmış gibi batıyor ama hiçbirşey yok
Aynen öyle bir ağrı ama yani sezeryan dikişlerim böyle ağrımamıştı anlam veremedim gerçekten. Doktoruma yazdım bakalım hamilelikle ilgili birşey midir ne yapmam gerekkirSanki bazen saçlarda da olan durumu anımsattı, sebepsiz saç dipleri şiddetli ağrır, saçlar keskin bir şekilde yanlış yöne yatırılmış gibi, onun gibi bir şey mi acaba? Banyo yapınca ya da nemlendirince geçer umarım. Yoksa doktora danışın isterseniz
Teşekür ederim canım bilgilendirdiğin içinCanım referans aralığı olmadığı için normal yazıyor büyük ihtimalle. 75 gr OGTT'de
Açlık kş>=92, 1.saat kan sekeri>=180 ve 2.saat kan şekeri>= 153 kriterlerinden 1 tanesinin kriteri tutturması gestasyonel diyabet tanısı koyduruyor. Önce diyet yürüyüş yaşam tarzı değişikliği ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor eğer kontrol altına alınmazsa insulin başlanıyor
Kız bebiş kıyafetleri çok tatlı oluyor yaCidden bı karış yiycem yayıkanıp utulenmedi daha paketten yeni çıktı kızlar öyle bakın yani
Eki Görüntüle 3563880
Başından beri dökülüyor benim yeni baslamadiKızlar sizinde saçlarda dökülmeler başladı mı benim bir hafta öncesinde azdı şuan daha fazla dökülmeye başlıyor
Ooo çok erken başlamış benim kızımda da hemen hemen bu aylarda başlamıştı şimdi oğluşumda da yeni başladı dökülmelerBaşından beri dökülüyor benim yeni baslamadi
Benim başında stresten diye düşündüm ama sonra hiç durmadi tutam tutam gidiyor, acayipte kepekleniyor, normalde böyle olmaz ama sürekli dipleri hasta gibi oldu son iki aydır falanOoo çok erken başlamış benim kızımda da hemen hemen bu aylarda başlamıştı şimdi oğluşumda da yeni başladı dökülmeler
Sizlerinkini merak ettim
Bende seboreik dermatit var. Mevsim geçişlerinde kepeklenme yaşıyorum. Şu an öyle bi dönemdeyim. Ama saç dökülmem az-çok her zaman old için bi şey diyemicem..Benim başında stresten diye düşündüm ama sonra hiç durmadi tutam tutam gidiyor, acayipte kepekleniyor, normalde böyle olmaz ama sürekli dipleri hasta gibi oldu son iki aydır falan
Geçmiş olsunDün detaylıya gittik, çok şükür her şey normal. Sadece bir hafta önden gidiyor bizim oğlan. Dünden beri e-nabız bakıyorum radyolojik görüntülere ama bir şey yok, özelde olunca yüklenmiyor mu kiCD verdi doktor çıkarken ama CD yeri olan bilgisayar mı kaldı
![]()
Çok erken başlayanlarda var saç dökülmesin de ama kepeklenme hamilelikte hiç rastlamadım göster istersen bi farklı sebeplerden olabilirBenim başında stresten diye düşündüm ama sonra hiç durmadi tutam tutam gidiyor, acayipte kepekleniyor, normalde böyle olmaz ama sürekli dipleri hasta gibi oldu son iki aydır falan
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim. Özeldekiler yüklenmiyor aynen benim de yok. CD var bende de.Dün detaylıya gittik, çok şükür her şey normal. Sadece bir hafta önden gidiyor bizim oğlan. Dünden beri e-nabız bakıyorum radyolojik görüntülere ama bir şey yok, özelde olunca yüklenmiyor mu kiCD verdi doktor çıkarken ama CD yeri olan bilgisayar mı kaldı
![]()
Benim dökülme yok hatta gebelikten önce çoktu vitamin eksikliğindenmis meğer multivitamin falan kullanmaya başlayınca hiç dökülmez oldu. Tek tük olması gerektiği kadar. Ama arada kepek gibi deri döküntüsü oluyor geciyor neden bilmiyorum.Benim başında stresten diye düşündüm ama sonra hiç durmadi tutam tutam gidiyor, acayipte kepekleniyor, normalde böyle olmaz ama sürekli dipleri hasta gibi oldu son iki aydır falan
Geçmiş olsun
Özeldeki görüntüleme e nabıza düşmez sanıyorum. Özel görüntüleme merkezinde çekilen Mr gibi düşün.
Şu dediğin çok doğru, artık CD girişi olan pc kalmadı. Bu durumda CD vermeleri de saçma. Belki o cd içeriğini bi yerde belleğe aktarabiliriz.
Bak şimdi nikah CD m geldi aklıma.Onun da aktarılması gerek. Yaşlandık be yaa
![]()
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim. Özeldekiler yüklenmiyor aynen benim de yok. CD var bende de.
Maşallah maşalllahKızlar bugün kontrolüm vardi 23+5 plesenta yukarı çıkmaya başlamış doktorum 28. Haftaya kadar yerini bulur tamamen dedibebiş 660gr olmuş
böbrek 3.4 yine detaylidakiyle ayni çıktı sinirin altinda ilerlememişte erkek bebeklerde normal görüyoruz bu durumu dedi. Çok hareketliydi usg çekerken bile tekmeler durmadi ama yüzünü saklamayı da ihmal etmedi tabi yine net göremedik
Yarın sabah şeker yüklemesi için gidicem dikkat etmem gereken bisey var mı? Ac gidicem ama su icmemde sakınca yoktur herhalde dimi
Ayyy çok şükür çok sevindim darısı bana inş benimde aşağıda plesenta bende bayramdan sonra gidicem kontrole bakalım ne diyecek doktorKızlar bugün kontrolüm vardi 23+5 plesenta yukarı çıkmaya başlamış doktorum 28. Haftaya kadar yerini bulur tamamen dedibebiş 660gr olmuş
böbrek 3.4 yine detaylidakiyle ayni çıktı sinirin altinda ilerlememişte erkek bebeklerde normal görüyoruz bu durumu dedi. Çok hareketliydi usg çekerken bile tekmeler durmadi ama yüzünü saklamayı da ihmal etmedi tabi yine net göremedik
Yarın sabah şeker yüklemesi için gidicem dikkat etmem gereken bisey var mı? Ac gidicem ama su icmemde sakınca yoktur herhalde dimi
Hay masallah 2 3 saat orda sıkıntıdan patlamam inşallahMaşallah maşalllahgüzel haberlerle gelmene sevindim :))
Su öncesinde ben içtim ama o gazoz gibi şeyi içtikten sonra su içmeyin, hareket etmeyin yürümeyin falan dediler
İnşallah sende çooook güzel haberlerle gelirsinAyyy çok şükür çok sevindim darısı bana inş benimde aşağıda plesenta bende bayramdan sonra gidicem kontrole bakalım ne diyecek doktor