• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sizin konular artik degismis ama biz bugun isme karar verdik anca. Ilk kizim ece miray yeni bebise de Nilay diye karar verdik aylardir kapi susum hazir ama anca isimlenebildi 😄
Doğurup isim secemeyenler de oluyor geç olduğunu düşünmüyorum 😂 kapı süsü güzelmiş adıyla güzel yaşasın nilay 🥰❤️

Hayat bizi buna mecbur bıraktı diyelim nsbdjsnjdj gerçi hamilelikte de aktifti baya burası genel olarak uyuyamiyorduk son aylarda 😂😂😂 doğumdan sonra bu bebelere hazirlikmis meğer bilemedik 😆😆😆
Evet maalesef ben cok iyi anliyorum o ilk uykusuzluk zamanlarinii ve suan tekrar yasayacagimm. Henuz bebem 2 yasinda ve daha kendime gelemeden ikinciyi dogurmak uzereyim 😄

Evet maalesef ben cok iyi anliyorum o ilk uykusuzluk zamanlarinii ve suan tekrar yasayacagimm. Henuz bebem 2 yasinda ve daha kendime gelemeden ikinciyi dogurmak uzereyim 😄
Senin işin daha zor benim yine ilk ama ilk olmasının da zorluğu başka sudan çıkmış balığa döndük, ikinci vs olanlar da ilkine yetememe kaygısı vs baya zorluyor. ana olmak genel olarak zor, gerçekten akıl işi de değil 🥹🥹🥹 gazı var burda guldugume bakma zor uyuttum uykusunda mırıl mırıl kıyamıyorum :( cadı saati mi diyolar acaba ondan mi oldu sütüm mü yetmedi bin ton sey düşünüyorum......

Ama bir ana olarak yıkılmadım ayaktayım 😂uyanmasini bekliyorum düzeldi mi diye belki emzirirsem bu sefer yapar güzelce diye 😆😆

Senin işin daha zor benim yine ilk ama ilk olmasının da zorluğu başka sudan çıkmış balığa döndük, ikinci vs olanlar da ilkine yetememe kaygısı vs baya zorluyor. ana olmak genel olarak zor, gerçekten akıl işi de değil 🥹🥹🥹 gazı var burda guldugume bakma zor uyuttum uykusunda mırıl mırıl kıyamıyorum :( cadı saati mi diyolar acaba ondan mi oldu sütüm mü yetmedi bin ton sey düşünüyorum......

Ama bir ana olarak yıkılmadım ayaktayım 😂uyanmasini bekliyorum düzeldi mi diye belki emzirirsem bu sefer yapar güzelce diye 😆😆
Ah aah gercekten analik esittir delilik. Allah cozumsuz dert vermesin saglik versin de bakalim yetelim insallah yavrularimiza. Gercekten cok guzel ama cok da zor hele ilk zamanlar derdini de anlayamiyorsun bazen onla beraber ben de aglardim. Imkani olan baba olsun. Aman takma acikinca yer, aman takma illa pırtını yapcak bla bla bla ... onlardaki rahatliktan istiyorum ben de

Benimkide gunde 3 yada 4 kez yapio. Nasl anladiniz laktoz intoleransi oldgnu
Canım daha sütü yada mamayı ıcerken karnı agrımaya baslıyor.hemen gurul gurul oluyor karnı.doktoruna soyledım bı deneyelım dedı.yazık ya uzuluyorum cocuga sabaha kadar ayaktayız
Zehir oluyor geceleeer inan uyuyamiyorum...... Sabahlar ışık saçmıyorrrr.....

Bu parça biz analara yazıldı bence
Valla kuzum bız ne zaman uyucaz ya🥹🥹🐰mınık tavsanlarımız gecelerı 3-4 saat uyusa yeter benımkı yarım saatte bı ayakta karnı agrıdıgı ıcın

Hayat bizi buna mecbur bıraktı diyelim nsbdjsnjdj gerçi hamilelikte de aktifti baya burası genel olarak uyuyamiyorduk son aylarda 😂😂😂 doğumdan sonra bu bebelere hazirlikmis meğer bilemedik 😆😆😆
Mide yanmaları çiş molaları derken😀yaa aslında ben uyanıp emzırıp uyutabılsem hıc sıkayetlenmıcem gerı uyurum bebısle,amaa bu karın agrısııı bızı bıtırdı bebek şuanda üzerimde uyuyor.ancak boyle dalıyor sojra karnı agrıyor uyanıyor.ve ıkındı bak sımdı.bı pırtlasa yavrum ıyı uyucakta işte pırtlatamadım az once ugrastım olmadı yok

Ah aah gercekten analik esittir delilik. Allah cozumsuz dert vermesin saglik versin de bakalim yetelim insallah yavrularimiza. Gercekten cok guzel ama cok da zor hele ilk zamanlar derdini de anlayamiyorsun bazen onla beraber ben de aglardim. Imkani olan baba olsun. Aman takma acikinca yer, aman takma illa pırtını yapcak bla bla bla ... onlardaki rahatliktan istiyorum ben de
Öyle gerçekten her şey o kadar kolay olmuyor, evet yapacak ama çok ikinip çığlık attığı için catlak olusabilir vs vs bir sürü şey var sadece huzursuz olması bile içimi yakıyor stresimi hissetmesin diye bebişleyken sakin kalıp tekken aglamayi tercih ediyorum yoksa daha kötü oluyor huysuzlugu vs :( her şeyi bu kadar detaylı düşünüyoruz babalara hepsi kolay xjnxjn at sokağa büyüsün der gibiler 😆

Mide yanmaları çiş molaları derken😀yaa aslında ben uyanıp emzırıp uyutabılsem hıc sıkayetlenmıcem gerı uyurum bebısle,amaa bu karın agrısııı bızı bıtırdı bebek şuanda üzerimde uyuyor.ancak boyle dalıyor sojra karnı agrıyor uyanıyor.ve ıkındı bak sımdı.bı pırtlasa yavrum ıyı uyucakta işte pırtlatamadım az once ugrastım olmadı yok
Mide yanması en azından sabaha doğru vuruyordu bana yine uyuyodum iki üç saat deliksiz, veya gündüz falan sjdhdjjdjd

Kız aynısını anlattin he kucağımda falan zorla uykuya dalıyor ama dalana kadar çığlık vs devam en son dayanamayip bayiliyo bence bilmiyorum... 12 den beri uyuyor ama öyle uyku mu olur ikiniyor sürekli, ikindigi için midesi ağzına çıkıyor biraz kusuyor biraz tavuk gibi sesler falan.. oturduk onu dinliyoruz kendi uyanmasini bekliyorum 🥹 bu güncelleme bize biraz geç geldi ama umarım kalıcı değildir sizinki de en kısa sürede geçer inşallah ❤️ gerçekten çok zor bacim ya

Canım daha sütü yada mamayı ıcerken karnı agrımaya baslıyor.hemen gurul gurul oluyor karnı.doktoruna soyledım bı deneyelım dedı.yazık ya uzuluyorum cocuga sabaha kadar ayaktayız

Valla kuzum bız ne zaman uyucaz ya🥹🥹🐰mınık tavsanlarımız gecelerı 3-4 saat uyusa yeter benımkı yarım saatte bı ayakta karnı agrıdıgı ıcın
Karın ağrısına iyi gelen bit şey yok mu ya gaz damlası falan rahatlatıyor mu ? Eşim aldı ilk gece gaz sandık da hic kullanmadim duruyor kutusunda dnbdbdnd

Karın ağrısına iyi gelen bit şey yok mu ya gaz damlası falan rahatlatıyor mu ? Eşim aldı ilk gece gaz sandık da hic kullanmadim duruyor kutusunda dnbdbdnd
Varda sevmedım metsıl dıye bı damla, dahada ıkındırdı sankı o gun sabaha kadar ıkındı cocuk.valla napıcamı sasırdım bebısm yaa

Mide yanması en azından sabaha doğru vuruyordu bana yine uyuyodum iki üç saat deliksiz, veya gündüz falan sjdhdjjdjd

Kız aynısını anlattin he kucağımda falan zorla uykuya dalıyor ama dalana kadar çığlık vs devam en son dayanamayip bayiliyo bence bilmiyorum... 12 den beri uyuyor ama öyle uyku mu olur ikiniyor sürekli, ikindigi için midesi ağzına çıkıyor biraz kusuyor biraz tavuk gibi sesler falan.. oturduk onu dinliyoruz kendi uyanmasini bekliyorum 🥹 bu güncelleme bize biraz geç geldi ama umarım kalıcı değildir sizinki de en kısa sürede geçer inşallah ❤️ gerçekten çok zor bacim ya
Maşallah dıyelım hemen büşracım.12 den berı uyuyosa mukemmel.sende uyu o uyudugunda ıkınsın onemlı degıl uykusu bolunmuyorsa super.emzırınce yat uyu bebekle mis gibi❤️

Ben de ilaç sonuçta diye veresim gelmedi valla :( 2-3 ay böyle geçer mi jsbdjxjhx
Şarkı yazarım ben bu 3 ayda😀ben dogdugunda ılk 48 saat hıc uyumamıstım gece bısey falan olurmu dıye☺️😂gececek gececek,biran once sevme moduna gelmek ıstıyorum azıcık buyusunlerde🥹

Maşallah dıyelım hemen büşracım.12 den berı uyuyosa mukemmel.sende uyu o uyudugunda ıkınsın onemlı degıl uykusu bolunmuyorsa super.emzırınce yat uyu bebekle mis gibi❤️
Bacim maşallah da akşam 7 den beri uyumadi emdi emdi ağladı bibde normal bir ağlama değil bir şey de yapamiyorum 5 dk mola sonra çığlık 12 ye kadar böyleydi en son yoruldu ds uyudu bence başka açıklaması yok 😂 her uyuttugumda geri uyandı çığlıklarla o yüzden ben de uyumadim uyanır diye bu sefer de uyudu işte 😆 uyandiricam birazdan onu bekliyorum uyusaydim mal olurdum iyice uykulu falan diye bekledim işte nsndjdndjd
Şarkı yazarım ben bu 3 ayda😀ben dogdugunda ılk 48 saat hıc uyumamıstım gece bısey falan olurmu dıye☺️😂gececek gececek,biran once sevme moduna gelmek ıstıyorum azıcık buyusunlerde🥹
Ben de uyumamıştım artık dogurduk diye mi ağrı sizidan mi heyecan mi bilmiyorum gram uykuya giremedim hastahanede eve geldik evde falan anca ikinci gün sonuna uyudum jxbxjbxjxnd vücut da şaşırdı bence doğum yapınca 😂😂 ben en çok anneyi tanıdığı zamani bekliyorum. İlk beni tanıyacak çünkü her şeyi net gormuyorken bile beni görünce gülmeye başladığı anları 🥹🥹🥹🥹 yeğenim öyleydi 2 aylıkken falan anası pist yapiyodu onu görünce gülmeye basliyodu falan 🥰🥰🥰🥰

Kizlar lohusalik depresyonu yasayan var mi ? Ben asiri duygusal oldum ya
Aşırı duygusallık ve öfke nöbetleri yaşadım. Aşırı duygusallık hamileliğimde de çok yaşadım lohusalıkta devam etti. Öfke nöbeti yaşamazdım belki ama doğuma yakın plansız ev taşıma sürecine girdik, evi toparlamamın 3.gününün sabahı bebeğin suyu geldi hastaneye yatış yapıldı hastaneden çıkana kadar ev taşındı taburcu olunca memleketten gelen annemle mecbur kv evine gittim kv baskısı yaşadım bebek çok ağlayınca, ağlama sebebi idrarını yapamıyordu acildeki doktor sünnet edilmesi gerek dedi, evimden çıkıp evime tekrar gidememenin stresi ve kv baskısı "sütün gelmiyor sütün yetmiyor bu çocuk aç mama verelim" söylemlerinin üzerine krizlerim başladı sabahı da eşimle annemle doktor kontrolünden dönerken kapıda kv evden kovdu eşyalarınızı alın gidin diye. Darmadağınık yiyecek içecek bişey olmayan buz gibi eve geldik 3 günlük bebeğimle. 22 gün oldu zihnen toparlanmaya çalışıyorum. Annemde memlekete döndü bebeğimle tek kaldık.
Doğumdan önce size iyi gelmeyeceğine inandığınız bildiğiniz insanları yanınızda istemeyin bu belki zor olacak ama sonuçları daha ağır oluyor travma kalıyor.

Kızlar sezaryenden kaç gün sonra tam anlamıyla eskisi gibi rahat hareket etmeye başladınız hareketleriniz ne zaman eskisi gibi hızlandı eski moda ne zaman döndüniz yani merak ediyorum. Günden güne daha iyiye gidiyorum ama mesela hala yan yatmaya cesaret edemiyorum ya da yere eğilip yerden bir şey alamıyorum. Bugün 10 gün oldu bana.
Ben daha rahatladım kuzum 15 gün oldu yan dönebiliyorum artık 2 gün önceden itibaren falan cok şükür eğilip bir şey de alabiliyorum kendime geldim daha iyiyim şükür 🙏🏻 Merak etme sende bir kaç güne daha iyi olacaksın 🙏🏻 Bebiş nasıl alıştınız mı birbirinize Eymen napıyor sevdi mi kardeşini 🥰💙

Ay on defa sormusumdur ama kaydettiysem de bulamadim galerimde... korse etkili tayt yarım tayt veya ic çamaşırı şeklinde bir şeyler ariyorum. Korse çok kullanışlı gelmiyo ama o etkiyi verse sıkı tutsun iyi olur, iyice kilolar gittikçe sarksn kısım da kendine gelsin istiyorum, artık giyeyim diye düşünüyorum tam geçmedi sızılar ama dikişleri düştü çoktan akıntı da yok kadar az lekelenme şeklinde olduğu için giyebilirim diye düşündüm . Önceden kullanan ve memnun olan varsa önerileri alabilir miyim sipariş vericem çünkü 🥹🥹🥹🥹
Ben normal korse aldım kuzum ama hala takmadım üşendim galiba 🤣 Ayşe’m diye bir marka trendyolda da var #reklamdeğil senin bahsettiğin şekilde olanları da var bir bak istersen yorumlarında gardır mutlaka 😄

Back
X