• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşırı duygusallık ve öfke nöbetleri yaşadım. Aşırı duygusallık hamileliğimde de çok yaşadım lohusalıkta devam etti. Öfke nöbeti yaşamazdım belki ama doğuma yakın plansız ev taşıma sürecine girdik, evi toparlamamın 3.gününün sabahı bebeğin suyu geldi hastaneye yatış yapıldı hastaneden çıkana kadar ev taşındı taburcu olunca memleketten gelen annemle mecbur kv evine gittim kv baskısı yaşadım bebek çok ağlayınca, ağlama sebebi idrarını yapamıyordu acildeki doktor sünnet edilmesi gerek dedi, evimden çıkıp evime tekrar gidememenin stresi ve kv baskısı "sütün gelmiyor sütün yetmiyor bu çocuk aç mama verelim" söylemlerinin üzerine krizlerim başladı sabahı da eşimle annemle doktor kontrolünden dönerken kapıda kv evden kovdu eşyalarınızı alın gidin diye. Darmadağınık yiyecek içecek bişey olmayan buz gibi eve geldik 3 günlük bebeğimle. 22 gün oldu zihnen toparlanmaya çalışıyorum. Annemde memlekete döndü bebeğimle tek kaldık.
Doğumdan önce size iyi gelmeyeceğine inandığınız bildiğiniz insanları yanınızda istemeyin bu belki zor olacak ama sonuçları daha ağır oluyor travma kalıyor.
Aman ya çok üzüldüm ev taşıma günü çok kötü denk gelmiş son haftalar yorgunluk ev işi vs dogumu tetikliyor malesef :( Kv kişisi de nasıl bir vicdansızmış ya nasıl kovdu öyle ayıp gerçekten 3 günlük bebeyle hiçbir şeye faydası yok bari ev taşımaya düzenlemeye yardım etseydi evinde kalınmasını istemiyorsa da :( Vicdansız gerçekten şimdiden sonra daha iyi olursun canım zor günleri atlatmışsın bundan sonrası senin için ferah ve güzel olsun inşallah 🙏🏻

Kızlar sezaryen olalı 12 gün oldu böyle karnıma hafif bastıırnca atlarim ağrıyor dikiş değil karnımın ortası bende bir anormallik mi var acaba. Bir de hala bazen sankı bebek tekme atıyor gibi bir his var. Çok korkuyorum yanlış bişey mi oldu diye

Yani evet benim de çok ağrım oldu da ama dikiş yerlerim ağrımadı karnım ağrıyordu organlarım yerinden çıkacak gibi oluyordu. Pamuklu bir bez kapatabilirsin, benim doktorum terlememesine çok dikkat et demişti

Bende de pansuman mi deyim artık ne derseniz Dr vermesi gerekir onu yapıp üzerini kapatin su geçirmeyen yarabandlarida oluyor boyutlarida var duş alirken falanda rahat edersiniz

yürüyüş yapınca daha hızlı toparlıyor her kalktığında yürüyüş yapıp öyle otur terletme dikkat et inş en zor 3 gün, sonrası kolay. Yrn daha iyi olursun inş.
Sezaryenden ertesi gün eve geldim geldiğin gibi banyo yapabilirsin demişti ama ben cesaret edemedim ertesi gün yaptım bir de sprey sıkmıştı o da geri katlandığı için birbirine yapılmıştı yad abem öyle hissettim bilmiyorum 😃 hastanede damardan verdiler antibiyotik ekstra yazmadı. Hemşire arkadaşıma da gösterdim dikişler de çok güzel enfeksiyon da yok dedi. Lohusalıktanmıdır nedir fiziksel de çok hassas oldum sanırım. Teşekkür ederim bilgiler içinde. Herkes ağrısız acısız bebişleriyle mutlu mutlu günlerin tadını çıkarsın umarım 🤗🤗

Aşırı duygusallık ve öfke nöbetleri yaşadım. Aşırı duygusallık hamileliğimde de çok yaşadım lohusalıkta devam etti. Öfke nöbeti yaşamazdım belki ama doğuma yakın plansız ev taşıma sürecine girdik, evi toparlamamın 3.gününün sabahı bebeğin suyu geldi hastaneye yatış yapıldı hastaneden çıkana kadar ev taşındı taburcu olunca memleketten gelen annemle mecbur kv evine gittim kv baskısı yaşadım bebek çok ağlayınca, ağlama sebebi idrarını yapamıyordu acildeki doktor sünnet edilmesi gerek dedi, evimden çıkıp evime tekrar gidememenin stresi ve kv baskısı "sütün gelmiyor sütün yetmiyor bu çocuk aç mama verelim" söylemlerinin üzerine krizlerim başladı sabahı da eşimle annemle doktor kontrolünden dönerken kapıda kv evden kovdu eşyalarınızı alın gidin diye. Darmadağınık yiyecek içecek bişey olmayan buz gibi eve geldik 3 günlük bebeğimle. 22 gün oldu zihnen toparlanmaya çalışıyorum. Annemde memlekete döndü bebeğimle tek kaldık.
Doğumdan önce size iyi gelmeyeceğine inandığınız bildiğiniz insanları yanınızda istemeyin bu belki zor olacak ama sonuçları daha ağır oluyor travma kalıyor.
Gercekten zor bir durum yasamissin cok uzuldum ya bilmiyorum esim sanki degisti gibi cok ilgilenmiyor gibi geliyor bilmiyorun

Siz de sarısiniz nedir ya sjxbsjnxjd hayır bir dk bile sürmüyor kulaktan ateş ölçer gibi olcuyorsun zaten bak yani nolacak yenidoğan sonuçta ilk ay kontrolünde de bakılmalı bence sacmalamislar... Bizim de 5. Gün 11 ölçüldü inşallah baya inmiştir şuan sarı da durmuyor çok bakalım 28 inde ogrenicem artık 🥹

Aynen baktım sayfaya da güzelmiş beni tek rahatsız eden bütün olduğu için wc giderken falan çok zorlanir miyim kısmı oldu onu da yorumları okurum bol bol belki hamilelik sonrasi alanlar yorum atmıştır ndbdbdbd ben 161 57(en son 13 Mart'ta tartıldım daha da düşmüştür umuyorum) bence m olur gibi ama işte biraz fikir alırım yorumlardan vs,,, ah be ben bedensiz xs giyen insandim gerçekten ana olmak için çok fedakarlık yapıyoruz he pişman mıyım asla ama insan bi düşününce şok oluyor bu nasıl bir sevgi diye 😂😂 canımı veririm
Rutin kontrolde sosyal pediatriden randevu alıyoruz ya, sarılık ölçen cihazda yenidoğan kısmındaymış. Oradaki doktora gidip rica ettim de öyle bakıldı. Madem bu kıytırık cihaz bu kadar az hastanede bari numune alma bölümünde falan olsun da hemşireler baksın tansiyon ateş ölçer gibi. Gerçekten saçmalık.
Sen 1.61 boyda 57 kiloda mısın 🧿 Ay ben hiç yazmayayım boyumu kilomu 🙈

Evet maalesef ben cok iyi anliyorum o ilk uykusuzluk zamanlarinii ve suan tekrar yasayacagimm. Henuz bebem 2 yasinda ve daha kendime gelemeden ikinciyi dogurmak uzereyim 😄
Deliksiz uyumaya alışıp tekrar uykular bölününce de zor. Her uyandığımda bunu düşünüyorum ben de. Ne güzel uyuyordum artık geceleri. Sizin de küçükmüş yavru, Allah yardımcınız olsun. Benim büyük de 3,5 yaşında.
Tesekkur ederim 🥰 biz esimle bi turlu anlasamadik sonunda benim istedigim oldu cok sukur 😄
Tüm zorluğu analar çekiyor. Baba zaten soyadını veriyor, isim hakkı annede olmalı bence. Böyle bir mantıkla iki çocuğumunda ismini ben koydum 😊
O nasıl kv demeyeceğim, o nasıl vicdansız bir babaanne! Çok sinirlendim. Sen lohusasın, bebeğin 3 günlük ve taşınma olayın bile plansızken insan bunu nasıl yapar. Detayını bilmiyorum yaşadıklarınızın ama bu hayatta şunu öğrendim. Oğlunu, kızını seven gelinini, damadını, torunlarını da seviyor el üstünde tutuyor. Sırf kendi çocuğu mutlu olsun, üzülmesin diye her şeyi alttan alıyor. Üzülmeyin diyeceğim ama bu yaşanılan unutulacak gibi değil. Allah yardımcınız olsun.
Kızlar sezaryen olalı 12 gün oldu böyle karnıma hafif bastıırnca atlarim ağrıyor dikiş değil karnımın ortası bende bir anormallik mi var acaba. Bir de hala bazen sankı bebek tekme atıyor gibi bir his var. Çok korkuyorum yanlış bişey mi oldu diye
Bende de oluyordu sızı gibi. Acaba sezaryende kestikten sonra bir şeyle kıstırıyorlar ya o bölgeyi. O mu acıttı acaba diye düşündüm hep. Dikişlerim değil de üstü epey hassastı

ipeksi19 ipeksi19 nasılsın? Bebiş nasıl? Senin bazı rahatsızlıkların vardı, nasıl oldun? Seni görmüşken yazayım dedim 🥰
Oy canım benim sağol daha iyiyiz çok şükür ☺️ makattan gelen kanamam vardı tam sebebi belli değil ama fitil verdi doktor onun için çok şükür durdu 🙏🏻 Bir de benim kanamam erken durdu rahimde toplanmış kanama alanı ama gelmiyor onunda sökülmesi gerekiyormuş yoksa enfeksiyon yapıyormuş onun için de antibiyotik yazdı kullanıyoruz bakalım haftaya yine kontrolüm var ☺️ Bebiktoyla da alışıyoruz birbirimize cok uykusuzluk, gaz durumlarımız devam ediyor tabi bir de ablayı memnun etmeye çalışıyoruz 😀
Siz nasıl oldunuz siz de durumlar nasıl güzel kızçelerin napıyor ☺️🥰💖

Ben daha rahatladım kuzum 15 gün oldu yan dönebiliyorum artık 2 gün önceden itibaren falan cok şükür eğilip bir şey de alabiliyorum kendime geldim daha iyiyim şükür 🙏🏻 Merak etme sende bir kaç güne daha iyi olacaksın 🙏🏻 Bebiş nasıl alıştınız mı birbirinize Eymen napıyor sevdi mi kardeşini 🥰💙
Kuzum inşallah ya insan bir an önce eski haline dönmek istiyor gerçekten 🤲🏻 ama az kaldı sanırım inşallah ben de yakın zamanda daha da iyi duruma geleceğim inanıyorum. Yaaa alıştık çok şükür ama insan korkuyor bakmaya kıyamıyor bir şey olursa koruyamazsam hasta olursa şu olursa bu olursa Allah korusun tabi ama hep bir kaygılıyım hele o boğazına mama kaçtıktan sonra daha da bir kaygılı oldum. Eymen çok seviyor hiç yanından ayrılmak istemiyor biraz daha büyürse daha da güzel olacak o günlerini ilişkilerini iple çekiyorum ❤️🥰 senin nasıl gidiyor bebişle🥰

Back
X