2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktora kucuk mu dıye sordum hayır haftasıyla uyumlu dedi ama baska arkadaslara 6 mm e bile kucuk demiş doktorları kafam karıstı hepten bir kalp atısını duysaydık hayırlısıyla
Ben de küçük mü diye sordum bana da uyumlu dedi canım sonra düşündüm takmadım ben de, problem olsaydı söylerdi

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kalp atisi duymak icin doktora gittik. keseyi gördü ama embriyoyu göremedi. 3 gun sonra bir daha bakacak
benim gibi olan var mi ya da etrafında duyan eden?

bazen böyle olabiliyor sonrasında görülebiliyor. moralini bozma dedi. netten yorumlara baktim bir kısmı sonrasında görmüş ama bir kısmı da görememiş. bos gebelik deniyor sanırım
Allah korusun ben de dun gıttım 5+3tü sanırım benim de gorunmedi. Yani en azından 7 haftalık olsa gorunmese anlarım ama 6 haftalık bos gebelık demek için cok erken içinizi ferah tutun dua edin. Tabiki hiçbir şeyin garantisi yok ama Allah isterse her sey olur. Siz dua edin bekleyin inşallah gorursunuz yakında

Benimde görünmemişti canım
Hatta benim gittigim doktor korkutmuştu beni
ben sadece boş bir kese görüyorum

Boş gebelik olabilir
6 haftalık bi kese gibi görünmuyor dedi
Ağlamiştım hep (bide ben 7seneden sonta tüp bebekle hamile kaldım ) cok üzmuştu doktor beni

1hafta sonra başka 1 doktora gittim
7+2de bebişimide gördüm kalp atisinida duydum şükür

Sende endişelenme hiç canım 1 hafta sonra bidaha git inşallah sende görürsun bebeğini

cok teşekkür ederim arkadaşım, allah hepimize kucagimiza saglikla almayi nasip etsin

allah kucağına almayi nasip etsin arkadaşım. insallah benim de senin gibi olur

Gecmis olsun canim bu ne kizl butun felaketler ust uste gelmiş resmen

Canım sen keseyi ve bebişini gördün mü. Kesen kaç mm di. Şimdi kendi kesem kafama takıldı 18 mm içinde yolk sac var dedi ama bebişi göremedik.
Senin kesen gayet iyi canım ben 5+0da gördüm ve sadece 5mm di doktor tam beş haftayla uyumlu dedi başka bişey demedi iki hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…