Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun ben de dun gıttım 5+3tü sanırım benim de gorunmedi. Ya
Bana da moral oldu yazdiklariniz dün gittim benimde gözükmedi 6+6 da 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi çok endişeliyim üzgünüm hayırlısı artikBenimde görünmemişti canım
Hatta benim gittigim doktor korkutmuştu beni
ben sadece boş bir kese görüyorum
Boş gebelik olabilir
6 haftalık bi kese gibi görünmuyor dedi
Ağlamiştım hep (bide ben 7seneden sonta tüp bebekle hamile kaldım ) cok üzmuştu doktor beni
1hafta sonra başka 1 doktora gittim
7+2de bebişimide gördüm kalp atisinida duydum şükür
Sende endişelenme hiç canım 1 hafta sonra bidaha git inşallah sende görürsun bebeğini
Darısı bize inşallah canım :)) maşallah sanaKızlar iyi akşamlar :)) Aya bir olan kontrole dayanamayıp bugün gittim yani 15. Günde :))) kolları ve bacakları oluşmaya başlamış gördüğümde de inanılmaz mutlu oldum ve hatta doktor bak kimildadi gördün mü deyince :)) ne yürüyüş ne cinsel ilişki ne yediğim meyveler hiç biri yasak ve tehlikeli değilmiş çok şükür ve bebeğim 2.5 cm artık :)) iki gündür evhamdan hasta gibiydim şimdi kendimi çok enerjik hissediyorum :))
cnm ben 2 hafta önce gittim o zaman 4+4 teymişim kese göründü garanti olsun 2 hafta sonra gel dedi....simdi 6+4 bebegimi gördümKaç haftalıksınız
Geçmiş olsun canim umarim en kisa surede atlatırsın bu süreciKizlar dunden bero giremiyorum siteye cok fazla bulantim var ne yemek yiyebliyorum ne su icebiliyorum aklımdan biseyler geciriyorum ama onlari bile canim cekmiyor aksine tiskiniyorum fenalardayim bacilar
Evet aserme oluyor ama bn aklimdan yiyecekleri canim ceksin de belki yerim doe geciriyorum ama onu bile cekmiyor :)Aklımızdan geçirdiğimiz canımızın istedği aşerme mi olıyor ayyy :))))
Sagol canim insallah tez zamanda hepimiz normale doneriz suan grup olarak heoimiz nerdeyse ayni durimdayizGeçmiş olsun canim umarim en kisa surede atlatırsın bu süreci
Gecer canim zamanlar merak etme 3. Aydan snra su gibi geciyor diyolar zamanBebeğin doğacağı tarih temmuz başı olanlara özeniyorum. Biz hala kese ve kalp atışı stresini atamadık, keselerin mm lerini konuşuyoruz hala :)
Geçmiş olsun cnm allah yine Yüzüne bakmışvalla canım Allah beterinden korusun zordu evet yorucuydu yapanda Allahından bulsun çok çok sağol
İnşallah :)Gecer canim zamanlar merak etme 3. Aydan snra su gibi geciyor diyolar zaman
İnşallah yükselir canım daha daha çok ben daha gitmedim..Pazar günü lekelenme şikayeti ile gittim ama değer hala küçük kese yada kalp atışı yoktur görünmez 2 günde bir kan değerinn Yükselmesini takip et dedi doktor pazartesi tekrar kan verdim 723 olmuş beta
Gerçekten öyle batlarımızı beklerdik şimdi bebeğimizi görmeyi bekliyoruz çok şükürİnşallah canım :) bekle bekle zaman geçmiyor
Hayır henüz gitmedim 1 hafta sonra gidicem gitmelimiyim bilmiyorum ama kese görünmez diye korkuyorum oyuzden beklemek istiyorum sizin durumunuz nedir?AA öyle mi siz ne aşamadasınız gittiniz mi muayeneye ? kalp atışları için me dedi doktorunuz
Yokk yaaaa o zaman iştahım açık oldugu için her şey canım çekiuor aklıma yemekler geliyor offfEvet aserme oluyor ama bn aklimdan yiyecekleri canim ceksin de belki yerim doe geciriyorum ama onu bile cekmiyor :)
ben dün gittim kese göründü heyecandan cok birşey soramadım zaten 15 güne yeniden çağırdıHayır henüz gitmedim 1 hafta sonra gidicem gitmelimiyim bilmiyorum ama kese görünmez diye korkuyorum oyuzden beklemek istiyorum sizin durumunuz nedir?
Mrb kızlar
yarın kalp atışı için doktora gideceğim inş. 8+5 olduk
en son 5+5 te gitmiştim yani neredeyse 3 hafta oldu.kesem 10mm di
İnş bi sorun çıkmaz.rabbim evlatlarımuzı bizlere bağışlasın