- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Ayy en yakın zamanda mutlu haberlerinizi duyalim inşallah canım :)Darısı bize inşallah canım :)) maşallah sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy en yakın zamanda mutlu haberlerinizi duyalim inşallah canım :)Darısı bize inşallah canım :)) maşallah sana
Bende de oluyor canım da o kımıldama değildir diye düşünüyorum:)Arkadaşlar ben karnimda anlık seğirmeler hissediyorum 5_6 gündür sanırım erkek. Ya da bu bir hurafe bilmiyorum. Erken kimildarsa erkek derler hep ama. Var mı fikri olan ?:))
Kimildamaymis bugün doktorum dedi kimildiyor diye :)Bende de oluyor canım da o kımıldama değildir diye düşünüyorum:)
Olabilir canım ben oğlumu erken hissetmistim pıt pıt atardı ama doktor inandıramazdim bağırsak hareketi derdi daha sonra sadece aynı hareketleri daha sert olmaya başlamıştı guclenip büyüdugu için sanırımArkadaşlar ben karnimda anlık seğirmeler hissediyorum 5_6 gündür sanırım erkek. Ya da bu bir hurafe bilmiyorum. Erken kimildarsa erkek derler hep ama. Var mı fikri olan ?:))
Evet canım biz 5 kardeşiz. Benim kucuklerim hep erkek. Anneme söylediğimde de aynı şeyi söyledi. Ben kimildadigini gerçekten hissediyorum. Bu kiloyla da alakaliymis. Karnında yağ olmayan daha kolay hisseder diyor annem :))Olabilir canım ben oğlumu erken hissetmistim pıt pıt atardı ama doktor inandıramazdim bağırsak hareketi derdi daha sonra sadece aynı hareketleri daha sert olmaya başlamıştı guclenip büyüdugu için sanırım
Bu arada haftalarimiz aynı gibi sat 29 Eylül benim canım senin muhtelem beraber öğreniriz cinsiyetleri:)Evet canım biz 5 kardeşiz. Benim kucuklerim hep erkek. Anneme söylediğimde de aynı şeyi söyledi. Ben kimildadigini gerçekten hissediyorum. Bu kiloyla da alakaliymis. Karnında yağ olmayan daha kolay hisseder diyor annem :))
Evet kuzum hemseriyiz bı de galiba :)) benim de 27 Eylül erken döllenme :)Bu arada haftalarimiz aynı gibi sat 29 Eylül benim canım senin muhtelem beraber öğreniriz cinsiyetleri:)
Ay evet konyalimisin canım:)Evet kuzum hemseriyiz bı de galiba :)) benim de 27 Eylül erken döllenme :)
Eveeeeet:))Ay evet konyalimisin canım:)
Ben medikalpark gibi bir özel hastanede 6+1 ken bomboş kese gördüm. Dr. Endişelendirdi çokça kalktım çalıştığım araştırma hastanesine sn de bebeği ve kalp atışını gördü. Yani demem o ki ultrason cihazının kalitesi iyiyse görülüyor. Yoksa görülmüyor. Icinizi ferah tütün gerekirse başka kadin dogum hastanesine fln gidin.bazen böyle olabiliyor sonrasında görülebiliyor. moralini bozma dedi. netten yorumlara baktim bir kısmı sonrasında görmüş ama bir kısmı da görememiş. bos gebelik deniyor sanırım
Eveeeeet:))[/QUOT
Kimildamaymis bugün doktorum dedi kimildiyor diye :)
İyi aksamlar canımİyi aksamlar arkadaslar
Bugün ultrasondayken bile kimildadi canım yaa doktor demese bile de ben emindim gerçi :)) çünkü ilk haftalardan sonra çok şükür gaz problemim bitti :) ben hissediyorum yani. Tesadüf mü bilmiyorum bal gofret falan yediğimde denk geliyor hep :)) bı daha olacak mı diye akşam bi paket hosbes yedim yine oldu :))Ciddi misin canm ya günlerimizde yakın bende 3 kere belirli günlerde bebek hareketi gibi hissettim hatta ilkinde yok ya gaz dedim 2. Olurmu falan derken 3. De demin oldu hatta elimi sol kasigima koydum acaba gazni yoksa bebek mi die ne bileyim tam emin olamıyorum ama hamilelik biraz daha ilerleseydi kesin bebek derdim çünkü bu ikinci hamileligim bebek kıpırdamasini biliyorum ama bu çok erken die konduramıyorum nedense
Vitamin falan içemiyorum canım zaten... folik asit var sadece içmem gereken... oda ayrı bir vicdan yaptırıyor icemedigim için
Kızlar çok istifra ettiğim için bugün akşam zofer içtim bi tane saat 7 civarı... Bu ilaca rağmen istifra ettim ama az daha boguluyordum... midem çıkarmak istiyor ama boğazıma geliyor takılıyor... okadar kötü oldum ki... ilaç içtiğim için mi çıkmadı boğazımdan? İlaç içsemde bu istifralar devam mı edecek? İçmesem daha mı iyi ki
Bu bende de oluyor ama yok daha erken başka bişeydir diyorum kendi kendimeCiddi misin canm ya günlerimizde yakın bende 3 kere belirli günlerde bebek hareketi gibi hissettim hatta ilkinde yok ya gaz dedim 2. Olurmu falan derken 3. De demin oldu hatta elimi sol kasigima koydum acaba gazni yoksa bebek mi die ne bileyim tam emin olamıyorum ama hamilelik biraz daha ilerleseydi kesin bebek derdim çünkü bu ikinci hamileligim bebek kıpırdamasini biliyorum ama bu çok erken die konduramıyorum nedense