• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet ya da tatilde bir bebek bulduk deriz :KK70:

Sormayın biz de istedik denedik Allah nasip etti oldu.. ilk bebek 4 aylıkken hamile kaldım yani aralarında 13 ay var.. Simdi 2. ve 3. arasında da 28 ay olacak nasipse. Yani doğumdan sonra çocuklarım 3.5, nerdeyse 2.5 ve yenidoğan olacak kısmetse.

Beni yanlış anlamayın gerçekten merakımdan soruyorum.
Bu kadar pes peşe yapmanızın bir sebebi var mi?

Büyük cesaret. Allah sağlık versin her birinize :)

IMG-20181127-WA0005.jpeg selam kızlar bugün gittik doktora. Rahim yatıklığı olduğundan vajinal baktık keseye .bebiş göremedik ama yolk kesesi gördük içinde. Haftaya bugün gel yine bakalım bebek gözükür Haftaya dedi. Kese de 18 mm

Canım seni çok iyi anlıyorum zofran diye bi ilaç içmiştim az da olsa etkisi olmuştu. Doktoruna sor lütfen. Şimdi oğlum sağlıklı çok akıllı masallah
Yanı kötü bi etkisi olmadı çok sukur
Canım doktorum demişti zaten en son olmadı onu içersin diye... eczacima sordum zofran yokmus piyasada zofer 4 mg getirtti... eşim işten dönerken aldı geldi yeni içtim... İnşallah faydası olur artık bittim yani... ruhen bedenen çökmüş durumdayım :KK42::KK42::KK42:

Canım doktorum demişti zaten en son olmadı onu içersin diye... eczacima sordum zofran yokmus piyasada zofer 4 mg getirtti... eşim işten dönerken aldı geldi yeni içtim... İnşallah faydası olur artık bittim yani... ruhen bedenen çökmüş durumdayım :KK42::KK42::KK42:
Canım zofer/zofran aynı şey. Memnun kalanlar var. Ben de işe yarıyo mu bilmiyorum, her sabah alıyorum ama hiç kusma raddesine gelmedim. Bir de düzenli kullanımda etkisini gösteren bir ilaç.

Arkadaşlar büyüklük sağ altta yazan 13.83 mm değil mi ? Alltaki tarih beklenen Doğum tarihi mi ? Benim 20 Ekim son adete göre hesaplayınca 27 Temmuz çıkıyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 39
Canım zofer/zofran aynı şey. Memnun kalanlar var. Ben de işe yarıyo mu bilmiyorum, her sabah alıyorum ama hiç kusma raddesine gelmedim. Bir de düzenli kullanımda etkisini gösteren bir ilaç.
Ozaman bekleyip görücez canım inşallah etki eder... dün gece 10 gibi uyudum inşallah sabaha kadar uyurum diyerek... nerde gece 12 gibi uyandım... 3e kadar ne var yok çıkardım durdum... çok yoruldum gerçekten :mad::mad:

Ozaman bekleyip görücez canım inşallah etki eder... dün gece 10 gibi uyudum inşallah sabaha kadar uyurum diyerek... nerde gece 12 gibi uyandım... 3e kadar ne var yok çıkardım durdum... çok yoruldum gerçekten :mad::mad:
Kıyamam ya haklısın canım işkence. İnşallah sende işe yarar, arkadaşım yeni doğum yaptı o hatta günde 16 mg alıyordu:) ben de çok kötü olursam 8 mg alıyorum sabah/akşam ama 4 le yetinmeye çalışıyorum. 14. Haftadan sonra kalmaması umuduyla :)

Canım dün benim de kahve lekelenmelerim oldu doktor normal dediği için bişey yapmadım. Gece progestanı vajinal olarak alıp yattım. Sonra 2,5ta lavaboya kalktım. Peçeteye sildiğimde akıntım kırmızıya dönmüştü. Gece hemen kadın doğum acile gittik. Doktor baktı ama net bişey demedi. Kalp atışı var mı diye sordum var dedi. Düşük riskin var dedi:110: serumdu iğneydi tahlildi derken sabah çıktık hastaneden koşa koşa kendi doktoruma gittim. Ultrasondan baktı kalp atışını dinletti kanama alanı yokmuş. Neden oluyor diye sordum sebebini bilemiyoruz dedi. Lavabo harici kalkmadan yatıyorum evde. Gerçekten çok sinir bozucu. Forumu alt üst ettim bu şekilde kanaması lekenlenmesi olan çok. Kendimi sakin tutuyorum o yüzden rabbim korusun bebişlerimizi ona emanet
Amin inşaallah. Progestan da kanama yapıyormuş ben vajinal kullanmıyorum onu bi arkadaşımda vajinal başlamıştı kanaması arttı sonra normal kullandı çok şükür bebeğini sağ salim aldı kucağına ilacı kullanım yöntemini tekrar doktoruna sor bence... Ben de yarın gideceğim doktora inşaallah iyidir bebeğim

Seni çok iyi anlıyorum. Benim ilk hamileliğim öyleydi. O mide bulantıları yine gelecek diye ödüm kopuyo

Kızımda zofer zofran dramamine metpamit ne varsa hepsinden içtim. En çok tesir eden dramamine oluyordu bayağı rahatliyordum. Sen de dene bakalım hangisi iyi gelecek. Bunların hepsini doktor vermişti bu arada. Sen de doktoruna danışabilirsin

9 ay boyunca ilaçlarla ayakta kaldım. Kızım gayet sağlıklı bir çocuk. Hamdolsun zihinsel gelişimi de hep önde oldu

Ilaç içtiğinde kendini rahat hissediyorsan düşünmeden iç. Başka türlü olunca mutsuz ve sağlıksız ruh halimiz bebeğe daha zarar veriyo bence

Amin inşaallah. Progestan da kanama yapıyormuş ben vajinal kullanmıyorum onu bi arkadaşımda vajinal başlamıştı kanaması arttı sonra normal kullandı çok şükür bebeğini sağ salim aldı kucağına ilacı kullanım yöntemini tekrar doktoruna sor bence... Ben de yarın gideceğim doktora inşaallah iyidir bebeğim
Yaa bilmiyordum canım kanama yaptığını. Zaten ağızdan veya vajinal al dedi. Ben yan etkisi az olsun diye hep vajinal aldım. Ağızdan deneyeyim artık. Çok teşekkür ediyorum

Kıyamam ya haklısın canım işkence. İnşallah sende işe yarar, arkadaşım yeni doğum yaptı o hatta günde 16 mg alıyordu:) ben de çok kötü olursam 8 mg alıyorum sabah/akşam ama 4 le yetinmeye çalışıyorum. 14. Haftadan sonra kalmaması umuduyla :)
İnşallah kalmaz canım bu halelerimden ikizlerimle ilgilenememek de psikolojimi alt üst ediyor :110::110:

Seni çok iyi anlıyorum. Benim ilk hamileliğim öyleydi. O mide bulantıları yine gelecek diye ödüm kopuyo

Kızımda zofer zofran dramamine metpamit ne varsa hepsinden içtim. En çok tesir eden dramamine oluyordu bayağı rahatliyordum. Sen de dene bakalım hangisi iyi gelecek. Bunların hepsini doktor vermişti bu arada. Sen de doktoruna danışabilirsin

9 ay boyunca ilaçlarla ayakta kaldım. Kızım gayet sağlıklı bir çocuk. Hamdolsun zihinsel gelişimi de hep önde oldu

Ilaç içtiğinde kendini rahat hissediyorsan düşünmeden iç. Başka türlü olunca mutsuz ve sağlıksız ruh halimiz bebeğe daha zarar veriyo bence
Ayy aklımdan neler neler geçiyor canım anlatamam gitti yani psikoloji falan kalmadı aşırı mutsuzum :KK61::KK61:

Beni yanlış anlamayın gerçekten merakımdan soruyorum.
Bu kadar pes peşe yapmanızın bir sebebi var mi?

Büyük cesaret. Allah sağlık versin her birinize :)
Çocuk 'yapmak' demem de isteyip sahip olmak diyelim :) Benim 4 kardeşim var hepimiz beraber büyüdük bunun değerini de büyüdükten sonra iyice anladım. Bir kardeşimi maalesef kaybettim bu bana çok şey öğretti. Çok çocuk sahibi olmak istemem kendim için değil ilk başta onlar için, birbirlerine arkadaş olsunlar destek olsunlar. Evin içi dolu olsun bayramlarlarda fln böyle kalabalık olsun ne bilim öyle hayallerim var işte hayırlısı ile Allah yaşatsın bize. Evet ilk seneler çok zor ama ilerde kolaylaşır diye düşünüyorum. Çok şükür hamileliklerim doğumlarım zor değildi bu yüzden de tabi bu cesaret :) Çok zor geçirenler de var 1 çocuktan sonra korkup istemeyeni de anlarım yani. Herkes için hayırlısı neyse o olsun.
Ha bu arada sağol teşekkür ederim cümlemize:)

Merhaba kizlar bu gün kesem gözüktü 4+6 dedi doktor burdan biri kese hangi taraftaysa ona göre cinsiyet tahmin ediyordu kimdi o
Ben o tezi çürüttüm bı arkadaşın 2 oğlu var birinin kesesi sagdaymis birinin solda ama benim içimden erkek geviyor

Ayy aklımdan neler neler geçiyor canım anlatamam gitti yani psikoloji falan kalmadı aşırı mutsuzum :KK61::KK61:

Haklisin. Insani hayattan soğutan bir durum. Hele yirmi dört saat geçmemesi hiç çekilir degil. Inşaallah rahatlarsın uzun sürmez

Folik asit ve demir ilacı beni çok fena kusturuyodu . Bi dikkat et sende de öyle olabilir. Ben bu vitaminleri almadım bu yüzden ilk hamileligimde

Çocuk 'yapmak' demem de isteyip sahip olmak diyelim :) Benim 4 kardeşim var hepimiz beraber büyüdük bunun değerini de büyüdükten sonra iyice anladım. Bir kardeşimi maalesef kaybettim bu bana çok şey öğretti. Çok çocuk sahibi olmak istemem kendim için değil ilk başta onlar için, birbirlerine arkadaş olsunlar destek olsunlar. Evin içi dolu olsun bayramlarlarda fln böyle kalabalık olsun ne bilim öyle hayallerim var işte hayırlısı ile Allah yaşatsın bize. Evet ilk seneler çok zor ama ilerde kolaylaşır diye düşünüyorum. Çok şükür hamileliklerim doğumlarım zor değildi bu yüzden de tabi bu cesaret :) Çok zor geçirenler de var 1 çocuktan sonra korkup istemeyeni de anlarım yani. Herkes için hayırlısı neyse o olsun.
Ha bu arada sağol teşekkür ederim cümlemize:)

Hayirlisyla doğup sağlıklı güzel evlatlar olurlar insallah.

Mide bulantılarımdan korkup altı sene hamile kalmak istemeyen ve sonunda supriz şekilde hamile kalan biriyim
Kızımın bebekliği de zordu
O yüzden sizler gibi kadınlar bana superwomen gibi geliyo:))

Haklisin. Insani hayattan soğutan bir durum. Hele yirmi dört saat geçmemesi hiç çekilir degil. Inşaallah rahatlarsın uzun sürmez

Folik asit ve demir ilacı beni çok fena kusturuyodu . Bi dikkat et sende de öyle olabilir. Ben bu vitaminleri almadım bu yüzden ilk hamileligimde

Mide bulantılarımdan korkup altı sene hamile kalmak istemeyen ve sonunda supriz şekilde hamile kalan biriyim
Vitamin falan içemiyorum canım zaten... folik asit var sadece içmem gereken... oda ayrı bir vicdan yaptırıyor icemedigim için

Sağol teşekkür ederim inşallah. Allah tüm bebekleri bağışlasın.
Estağfirullah ne superwoman'ı cnm. Hamilelik zor geçmedi bu benim kendi başarım değildi ki. Seni de anlıyorum her gebelik farklıdır. Inşallah bu sefer daha kolay geçirirsin.

Kızlar neden bazı keseler tam yuvarlakta bazılari ince uzun sekilde oluyor

Haftalar aynı olsada keseler çok farklı oluyor çok ilginç geliyor bu bana

Back