O zaman sorun yok gerisi sorun değil canım içini ferah tut :)9.89mm miş evet gayet iyi uyumlu dedi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sorun yok gerisi sorun değil canım içini ferah tut :)9.89mm miş evet gayet iyi uyumlu dedi canım
Canım dün benim de kahve lekelenmelerim oldu doktor normal dediği için bişey yapmadım. Gece progestanı vajinal olarak alıp yattım. Sonra 2,5ta lavaboya kalktım. Peçeteye sildiğimde akıntım kırmızıya dönmüştü. Gece hemen kadın doğum acile gittik. Doktor baktı ama net bişey demedi. Kalp atışı var mı diye sordum var dedi. Düşük riskin var dedi serumdu iğneydi tahlildi derken sabah çıktık hastaneden koşa koşa kendi doktoruma gittim. Ultrasondan baktı kalp atışını dinletti kanama alanı yokmuş. Neden oluyor diye sordum sebebini bilemiyoruz dedi. Lavabo harici kalkmadan yatıyorum evde. Gerçekten çok sinir bozucu. Forumu alt üst ettim bu şekilde kanaması lekenlenmesi olan çok. Kendimi sakin tutuyorum o yüzden rabbim korusun bebişlerimizi ona emanetMerhaba hanımlar ben bugün 7+2deyim ve bu sabah tuvalete gittiğimde kahverengi lekelnmem olduğunu gördüm bu normal mi yaşayanınız var mı?
Evet çok haklısın. Tabi kabullenmek zorudalar zorundayız hem isterse istemeden plansiz olsun yine de yakınlara sadece kabul edip sevinmek düşer başka bir şey değil. Ne güzel bu yaşta kardeşiniz olmuş koşullar önemli değil o çocuğun doğacağı varmış doğmuş onun ne suçu var ki da ablasını hak ediyor iyi etmişsiniz ona sahip çıkın. Ayrıca 36 yaş geç değil annelik için, zaten bunu geçi olmaz Allah nasip etmiş bu yaşta olmuş. inanın başka bir çocuğunuz olsaydı ve tekrar hamile olsaydınız kimse aa 36 yaşındasın demezdi normal karşılanırdı. 36 yaşına kadar siz de hayat tecrübesi edindiniz belki eşinizle doya doya vakit geçirdiniz mutlu oldunuz ne güzel kimi ne ilgilendirir.Ay millete ne ya. Gıcık oluyorum. İster çocuk yaparsın, ister hiç yapmazsın, bu sadece anne ve babayı ilgilendirir.ben 36 yaşındayım, bana da sürekli ne zaman çocuk yapcaksınız,yok geç kaldınız vs diolardı. Sanki onlar bakıcaklar bebeğime, sanane yani. Daha beterini de söliyim, benim bir de abim var ve geçen ay yeni bir kardeşim oldu babamın yeni karısından, şuan onu da kabullendim. Babam mutluysa kabullenmekten başka yapacak birşeyim yok dedim. Kısaca sen kimseyi takma, siz mutluysanız kime ne? Kıskanç insan da çok, kim neyi iyi niyetle söylüyor, onu da bilemezsin ki...
Göğüslerde hassasiyt ve Ağrı, sık idrara çıkma ,iştah artışı adet sancısı gibi ağrılar9 haftalık olanlar en belirgin belirtileriniz neler kızlar benim mide bulantısı ve sık idrar
Bakim lcw ye canım, ben de bildiğin şimdiden hamile gibiyim bence:)
Canım dün benim de kahve lekelenmelerim oldu doktor normal dediği için bişey yapmadım. Gece progestanı vajinal olarak alıp yattım. Sonra 2,5ta lavaboya kalktım. Peçeteye sildiğimde akıntım kırmızıya dönmüştü. Gece hemen kadın doğum acile gittik. Doktor baktı ama net bişey demedi. Kalp atışı var mı diye sordum var dedi. Düşük riskin var dedi serumdu iğneydi tahlildi derken sabah çıktık hastaneden koşa koşa kendi doktoruma gittim. Ultrasondan baktı kalp atışını dinletti kanama alanı yokmuş. Neden oluyor diye sordum sebebini bilemiyoruz dedi. Lavabo harici kalkmadan yatıyorum evde. Gerçekten çok sinir bozucu. Forumu alt üst ettim bu şekilde kanaması lekenlenmesi olan çok. Kendimi sakin tutuyorum o yüzden rabbim korusun bebişlerimizi ona emanet
Adet sancisi ağrıları süreklimi oluyor canim ara ara mi gelip gidiyorGöğüslerde hassasiyt ve Ağrı, sık idrara çıkma ,iştah artışı adet sancısı gibi ağrılar
İyi akşamlar Kızlar bugün adet ağrıları gibi ağrılarım var 5.haftada böyle ağrılarım vardi 3.4 günde geçmişti
Şimdi tekrar başladı endişelenmelimiyim
Bilemedim
(Bu arada adet tarihimdeyim şuan )
Cevabın için teşekkürler canım :*Canım 2.adet döneminde de oluyor ağrılar.Oglumda adet dönemlerinde bi 5.aya kadar olmuştu hatırladığım.
Benimde hep var ağrılarım doktora gitmeyi iple çekiyorum endişeleniyorum sol kasigimda özellikle hep ağrı var.İyi akşamlar Kızlar bugün adet ağrıları gibi ağrılarım var 5.haftada böyle ağrılarım vardi 3.4 günde geçmişti
Şimdi tekrar başladı endişelenmelimiyim
Bilemedim
(Bu arada adet tarihimdeyim şuan )
Yaaaaa gittin mi canım sen doktora?Benimde 20 ekim
Hadi inşallah canım sesinide duyarsin pıt pıt :)6+1 de gittim kalbinin attığı görüldü ama ses duyamadık perşembe günü gideceğim bakalım
Dediklerine kelime kelime katılıyorum canım :)Evet çok haklısın. Tabi kabullenmek zorudalar zorundayız hem isterse istemeden plansiz olsun yine de yakınlara sadece kabul edip sevinmek düşer başka bir şey değil. Ne güzel bu yaşta kardeşiniz olmuş koşullar önemli değil o çocuğun doğacağı varmış doğmuş onun ne suçu var ki da ablasını hak ediyor iyi etmişsiniz ona sahip çıkın. Ayrıca 36 yaş geç değil annelik için, zaten bunu geçi olmaz Allah nasip etmiş bu yaşta olmuş. inanın başka bir çocuğunuz olsaydı ve tekrar hamile olsaydınız kimse aa 36 yaşındasın demezdi normal karşılanırdı. 36 yaşına kadar siz de hayat tecrübesi edindiniz belki eşinizle doya doya vakit geçirdiniz mutlu oldunuz ne güzel kimi ne ilgilendirir.
Ara ara oluyor canım ama azaldı sabahları oluyorAdet sancisi ağrıları süreklimi oluyor canim ara ara mi gelip gidiyor
Pazar günü lekelenme şikayeti ile gittim ama değer hala küçük kese yada kalp atışı yoktur görünmez 2 günde bir kan değerinn Yükselmesini takip et dedi doktor pazartesi tekrar kan verdim 723 olmuş betaYaaaaa gittin mi canım sen doktora?
Hadi inşallah canım sesinide duyarsin pıt pıt :)