yine benim içime sinen uht ler bakteri çok çok tehlikeli çünkü bebek için mesela sirkeli suda bekletmeden salata yapmıyorum dışarda çiğ sebze meyve yemiyorum az pişmiş et yemiyorum ki çok severimsütlerle ilgili bende kararsızım UHT sütler zararlı deniyor kapı sütleri bakterili. hangi sütleri içmeli bilmiyorum şimdilik kapı sütü içiyorum kahvaltı olarak birde tuzsuz çerezim var. günde en az 1 yumurta yemeğe özen gösteriyorum ama kahvaltı düzenini kurmam zaman alıcak sanırım.
aynen bende artık çok pişmiş yemeği tercih etmeye başladım bile. uht ben hiç tüketmedim uzun süredir. süt olmaktan çıktığını düşünüyorum onların zararlarının olduğunu düşünüyorum o yüzden nasıl süt tüketimi yapıcam bilmiyorum. yine firmaların günlük sütleri var onları araştırıyorum şimdilerde.yine benim içime sinen uht ler bakteri çok çok tehlikeli çünkü bebek için mesela sirkeli suda bekletmeden salata yapmıyorum dışarda çiğ sebze meyve yemiyorum az pişmiş et yemiyorum ki çok severim
aynen bende artık çok pişmiş yemeği tercih etmeye başladım bile. uht ben hiç tüketmedim uzun süredir. süt olmaktan çıktığını düşünüyorum onların zararlarının olduğunu düşünüyorum o yüzden nasıl süt tüketimi yapıcam bilmiyorum. yine firmaların günlük sütleri var onları araştırıyorum şimdilerde.
evet orası öyle güvendiğimiz bi yerden alıyoruz aslında ama yine de şişede satılan günlük sütlere geçiş yapıcam sanırım.O zaman çok çok uzun süre kaynatarak tüketmekte fayda var kapı sütünü
evet orası öyle güvendiğimiz bi yerden alıyoruz aslında ama yine de şişede satılan günlük sütlere geçiş yapıcam sanırım.
Çok teşekkür ederim canım rahatlafımrcanım öyle düşünme oluşum zamanı ile ilgili tahlil değerin sen çok başında farketmişsin sadece onu ifade eder. benim adeten 8 gün geçtiğinde 194 tü. benimki baya geç döllenmiş yani. içini ferah tut
Bakalim artik nasil kurucaz bi düzen. Benim evde yemek yapma aliskanligim da yoktu pek aslında şimdi onda da bi düzen kurmalı. Işim cok yani :)yoğurdu onla yapabilirsin ama kaynanama yaptırmayı düşünüyorum bende
4+5 TE 892 cikmisti bende canım, bence gayet normal :)Mrb arkadaşlar
yarını bekleyemedim bugün gittim doktora.
henüz kese görünmedi fakat kan tahlilinde değer 580 çıktı.
sizce 4+6 için bu değer yüksek değilmi
bence değerin iyi problem etme salı günü gibi kese de görünebilecek duruma gelir. sat a göre hafta belirleme çok doğru birşey değil sanırım. erken veya geç olmuş olabilir bunu dert etme.Mrb arkadaşlar
hayır değil canım normal haftaya görürsün keseyi inşallahMrb arkadaşlar
folic asid benimkinide ödemedi ödediği var mı bilmiyorum. şu an OMEPA VM kullanıyorum. başka vitaminler de var içinde memnunumFolic asit olarak FEMAMED yazdı ama devlet ödemiyormuş
bu ilacı kullanan var mı yada sizler hangisini kullanıyorsunuz
O dollenmeye gore degisir o sebepten kimseyle kiyaslayip strese girme benim adetten 10 gün sonra 180lerdeydi meselaKızlar sizin değerleriniz nasıldı adete 3gün kala bhcg 36çıktı yumurtlamadan da 11. Gün oluyor sizce düşük mü
5+3 şuan senin ne kadar
Benim 5+1
Pregno benimkisi cocuk dusunmeye baslar baslamaz icmeye baslamistim ben gunde 1 tane yalniz ben tok karnina iciyorum kimisi ac karnina icilecek diyor ne dusunuyorsunuz bu konudaFolic asit olarak FEMAMED yazdı ama devlet ödemiyormuş
bu ilacı kullanan var mı yada sizler hangisini kullanıyorsunuz
Canim ben folio kullaniyorum suanlik kahvaltidan snra iciyorum coraspirinle birlikte recetesinde yazmiylr muPregno benimkisi cocuk dusunmeye baslar baslamaz icmeye baslamistim ben gunde 1 tane yalniz ben tok karnina iciyorum kimisi ac karnina icilecek diyor ne dusunuyorsunuz bu konuda
Benimde anlil bas donmelerim oluyor beynim ugulduyor resmen 15 20 saniye sonra geciyor evet su cok onemliymis 2 dusuk yapan bir anne adayi olarak doktor bile sen benden dha deneyimlisin diyor tabi bu deneyim ilk 8 hafta icin olabldi bu zamana kadar bende insallah keseyi görürsün canimKızlar benim de sabah hafif bulantım oluyor. Bazen baş ağrısı akşamları.sürekli açım ama abartmamaya çalışıyorum, su çok içiyorum. Bugün keseyi görmek umuduyla gidicem doktora
Bana doktorum tok dedi sadece cevremdekilerin hepsi ac karnina alınan bir ilac diye tutturuyolarCanim ben folio kullaniyorum suanlik kahvaltidan snra iciyorum coraspirinle birlikte recetesinde yazmiylr mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?