2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yine benim içime sinen uht ler bakteri çok çok tehlikeli çünkü bebek için mesela sirkeli suda bekletmeden salata yapmıyorum dışarda çiğ sebze meyve yemiyorum az pişmiş et yemiyorum ki çok severim

yine benim içime sinen uht ler bakteri çok çok tehlikeli çünkü bebek için mesela sirkeli suda bekletmeden salata yapmıyorum dışarda çiğ sebze meyve yemiyorum az pişmiş et yemiyorum ki çok severim
aynen bende artık çok pişmiş yemeği tercih etmeye başladım bile. uht ben hiç tüketmedim uzun süredir. süt olmaktan çıktığını düşünüyorum onların zararlarının olduğunu düşünüyorum o yüzden nasıl süt tüketimi yapıcam bilmiyorum. yine firmaların günlük sütleri var onları araştırıyorum şimdilerde.

O zaman çok çok uzun süre kaynatarak tüketmekte fayda var kapı sütünü

Mrb arkadaşlar
yarını bekleyemedim bugün gittim doktora.
henüz kese görünmedi fakat kan tahlilinde değer 580 çıktı.
sizce 4+6 için bu değer yüksek değilmi

Mrb arkadaşlar
yarını bekleyemedim bugün gittim doktora.
henüz kese görünmedi fakat kan tahlilinde değer 580 çıktı.
sizce 4+6 için bu değer yüksek değilmi
bence değerin iyi problem etme salı günü gibi kese de görünebilecek duruma gelir. sat a göre hafta belirleme çok doğru birşey değil sanırım. erken veya geç olmuş olabilir bunu dert etme.

Folic asit olarak FEMAMED yazdı ama devlet ödemiyormuş
bu ilacı kullanan var mı yada sizler hangisini kullanıyorsunuz

folic asid benimkinide ödemedi ödediği var mı bilmiyorum. şu an OMEPA VM kullanıyorum. başka vitaminler de var içinde memnunum

** eksik giden metin için düzenleme yapıldı.

Pregno benimkisi cocuk dusunmeye baslar baslamaz icmeye baslamistim ben gunde 1 tane yalniz ben tok karnina iciyorum kimisi ac karnina icilecek diyor ne dusunuyorsunuz bu konuda

Gunaydin guzel anneler ve olmayi bekleyenler herkese hayirli cumalar herkes sıkıntısını anlatmis bende anlatayim benimde son adet tarihim 3 ekimdi normal test yaptim aninda pozitif cikti ve adetine 3 gun vardi doktora gittim hemen 497 cikti beta da bundan önce 2 dusugum vardi biri 9. Hafta dustu biri 7. Haftada suan bende cok tedirginim kolumu kipirdatsam birsey olcak sanıyorum pazartesi bende doktora gidicem doktor keseyi gorur gormez igneye basliycaz dedi genetik testlerim yapılmışti pihtilasma cikti smdi folik asit coraspirin ve progestan aliyorum bu kez erken ogrendigim icin cok sansliyim tedaviye erken baslayabildik rabbim herkese saglikla evlatlarını kucagina almayi nasip etsin burdaki herkesler guzel bir temmuz annesi olsun insallah

Pregno benimkisi cocuk dusunmeye baslar baslamaz icmeye baslamistim ben gunde 1 tane yalniz ben tok karnina iciyorum kimisi ac karnina icilecek diyor ne dusunuyorsunuz bu konuda
Canim ben folio kullaniyorum suanlik kahvaltidan snra iciyorum coraspirinle birlikte recetesinde yazmiylr mu

Kızlar benim de sabah hafif bulantım oluyor. Bazen baş ağrısı akşamları.sürekli açım ama abartmamaya çalışıyorum, su çok içiyorum. Bugün keseyi görmek umuduyla gidicem doktora
Benimde anlil bas donmelerim oluyor beynim ugulduyor resmen 15 20 saniye sonra geciyor evet su cok onemliymis 2 dusuk yapan bir anne adayi olarak doktor bile sen benden dha deneyimlisin diyor tabi bu deneyim ilk 8 hafta icin olabldi bu zamana kadar bende insallah keseyi görürsün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…