2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben tahliller icin saglik ocagina gidiyorum. Tahlil işi kolay evime de cok yakın. Doktora da 15de bir. Ama doktorum iyi mi kotu mu hic bilmiyorum. Hic birsey paylasmiyor benimle. Baska doktor arayisindayim. Evime yakin guvenecegim bi acibdem hastanesi var. Onda da doktor tavsiyesi bulmaya calisiom artık.

Sen nerde oturuyorsun canim yakiniz galiba seninle

hadı ya snede 9. gun git ozmn
bn smdi 15de bir ayarlama yaptim bi kere ozeldeki doktoruma 1 kerede devletteki doktoruma gidiyorum canim ikisinden de memlunum ama drvletteki doktorum uzak bana 1 saat suruypr otobusle ozel aracla dha yakin tabi ama eşim her zaman gelemiyor malesef ama buyuk ihtimal arastirmadaki doktoruma devam edicem 3. Ayi mi da atlattiktan sonra

Hmmm acibadem hastanesi diyince bizim burda da acibadem hastanesi var acaba mi dedim grup sayesinde tanismis olurduk diye sevinmistim evet onceden yakinmisiz bnde tuzlada oturuyorum

Arkadaşlar birde emekli sandığı olanlar herhangi bir sendikaya bağlıysa muayene ücreti daha da düşüyor ozellerde :) yani benim öyle en azından. Normalde 90 lira sendika kartıyla 75 oluyor :)

Doktorlar aynı ay içinde sadece bir kez muayene ücreti alıyorlar.. hastanedekileerden bahsetmiyorum özel muayenedekileeden bahsediyorum .... oğlumun çocuk doktoru da öyle benim jinekolog um da öyle... hele doğuma yakın daha çok çağırırlar her seferinde 200 tl olmaz yani :) bir ayda doğum parası gider her kontrolde para alsa...
kez

Ama ben her gttigimde odedim ondan dolayi soylemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…