Emekli sandigi ne alaka kiz esin emeklk mi seninHmm markalar farklı olunca fiyat değişmiş demek ki. Enox sosyal güvencesiz 120 filandı emekli sandığından 20 lira ödüyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emekli sandigi ne alaka kiz esin emeklk mi seninHmm markalar farklı olunca fiyat değişmiş demek ki. Enox sosyal güvencesiz 120 filandı emekli sandığından 20 lira ödüyoruz.
Valla kafam corba oldu kizlar iyi oldu bunu söylediğiniz bn gittigim zaman bunu tekrar bi arastiricam
Anladım cnm demekki bnm doktorumda var bi enayilik ugrastiriyor bizi 10 gunde birEkstra bisi yapmadım dr yazarken rapor cikaricak misiniz dedim kizlar ayarlar dedi. Kizlar da ne yapti bilmiyorum hastanenin karsisindaki eczaneden aldim biz ayarlariz rapor isini abla dediler sıkıntı yasamadim.
Memurlar emekli sandığı olmuyor mu kız :)) ben yanlış mı biliyorumEmekli sandigi ne alaka kiz esin emeklk mi senin
Emekli sandigi ne alaka kiz esin emeklk mi senin
Ordaki doktorunda bilgilerinde kayitli pihtilasma oldugu ayin 3unde devletteki doktoruma var randevum ona danisicam bu konuyubaska bi devlet hastanesıne pıhtılaşma sonuclarınla git raporu cıkarttır bence
Memurlar emekli sandığı olmuyor mu kız :)) ben yanlış mı biliyorum
Ben bilmem valla bnm babam emekli oda emekli sandığına bagli onu ordan bliom bn bekarken hatta ilaclarimi bi tik dha ucuz aliyordum ama ekstasini babamin maasindan kesiyorlardiMemurlar emekli sandığı olmuyor mu kız :)) ben yanlış mı biliyorum
Ama hakları farklı değil miyok canım dogru ama artık emeklı sandıgı sigorta bagkur hepsi sgk altında bırleşti
Muayene parasi alıcak ya napsin :)Anladım cnm demekki bnm doktorumda var bi enayilik ugrastiriyor bizi 10 gunde bir
:))Ben bilmem valla bnm babam emekli oda emekli sandığına bagli onu ordan bliom bn bekarken hatta ilaclarimi bi tik dha ucuz aliyordum ama ekstasini babamin maasindan kesiyorlardi
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Hayirlisiyla iyi şeyler olur ins.Progestan verdi doktorum önlem amacli
Zikkim yesin az buz parada almiyor bi muayenesi 200 lira canim bn her 10 gunde bir gitsem aylik 600 lira havadan kazanmiyorum o parayi ben sbhtan aksama kadar musteri gelsin die bekliylrum o yuzden zaten ekstra bir doktor buldum artik cok zorda kalmadigim surece oraya gtmem buyuk ihtimal gucum yetmiyor cunku ne yalan soyleyeyimMuayene parasi alıcak ya napsin :)
Aile hekiminden yazdırabilirsin her defasında doktoruna gitmeye gerek yok. Hatta rapor çıktığında aciller bile yazabilirmiş.Zikkim yesin az buz parada almiyor bi muayenesi 200 lira canim bn her 10 gunde bir gitsem aylik 600 lira havadan kazanmiyorum o parayi ben sbhtan aksama kadar musteri gelsin die bekliylrum o yuzden zaten ekstra bir doktor buldum artik cok zorda kalmadigim surece oraya gtmem buyuk ihtimal gucum yetmiyor cunku ne yalan soyleyeyim
Ordaki doktorunda bilgilerinde kayitli pihtilasma oldugu ayin 3unde devletteki doktoruma var randevum ona danisicam bu konuyu
Ama hakları farklı değil mi
Zikkim yesin az buz parada almiyor bi muayenesi 200 lira canim bn her 10 gunde bir gitsem aylik 600 lira havadan kazanmiyorum o parayi ben sbhtan aksama kadar musteri gelsin die bekliylrum o yuzden zaten ekstra bir doktor buldum artik cok zorda kalmadigim surece oraya gtmem buyuk ihtimal gucum yetmiyor cunku ne yalan soyleyeyim
Ben 5 sene kadın doğum sekreterliği yaptım raporu hemen çıkarıyordum yani 2 dakikalık işKIZ NASI ZOR BU İLAÇLARI YAZAN SEKRETER KADIN TROMBOFILI PANELI İĞNEYİ GEBELIK SONUNA KULLANABILIR DIYE BISI YAZDI SISTEME KAYDETTI ECZACI RAPOR ONAYLANMIS DEDI COK BASITTI
Saçmalamış doktorun ne alaka kadın doğum doktoru çıkartabiliyor uğraşmak mı istememişBenim doktorum hemotoloji bolumune gtmem gerektigini orda heyetten gecmem gerektigini raporun oyle cikacagini soyledi ki o da cok zor dedi imkansiz gibi birsey dedi
Evet öğretmen ve memurlar emeklı sandığı:)))))Memurlar emekli sandığı olmuyor mu kız :)) ben yanlış mı biliyorum
10 gun kontrol suremiz yaziyor doktorlarin kapılarındacanım 15 güne kadar kontrol sayılıyor özel muayene ise 1 aya kadar hatta oyleymıs sor bence sormazsan alıyolar