• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ekstra bisi yapmadım dr yazarken rapor cikaricak misiniz dedim kizlar ayarlar dedi. Kizlar da ne yapti bilmiyorum hastanenin karsisindaki eczaneden aldim biz ayarlariz rapor isini abla dediler sıkıntı yasamadim.
Anladım cnm demekki bnm doktorumda var bi enayilik ugrastiriyor bizi 10 gunde bir

Muayene parasi alıcak ya napsin :)
Zikkim yesin az buz parada almiyor bi muayenesi 200 lira canim bn her 10 gunde bir gitsem aylik 600 lira havadan kazanmiyorum o parayi ben sbhtan aksama kadar musteri gelsin die bekliylrum o yuzden zaten ekstra bir doktor buldum artik cok zorda kalmadigim surece oraya gtmem buyuk ihtimal gucum yetmiyor cunku ne yalan soyleyeyim

Zikkim yesin az buz parada almiyor bi muayenesi 200 lira canim bn her 10 gunde bir gitsem aylik 600 lira havadan kazanmiyorum o parayi ben sbhtan aksama kadar musteri gelsin die bekliylrum o yuzden zaten ekstra bir doktor buldum artik cok zorda kalmadigim surece oraya gtmem buyuk ihtimal gucum yetmiyor cunku ne yalan soyleyeyim
Aile hekiminden yazdırabilirsin her defasında doktoruna gitmeye gerek yok. Hatta rapor çıktığında aciller bile yazabilirmiş.

canım 15 güne kadar kontrol sayılıyor özel muayene ise 1 aya kadar hatta oyleymıs sor bence sormazsan alıyolar

Back