Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok görünüş normal canım tıklayınca birinin üzerine farklı bi nickli kişi çıkıyo
Kızlar selam dün kabus gibi bir gün geçirdim akşam üstü tam isten çıkarken kavobaya girdim sarıdan bir tik koyu bir akıntı olmuş kilodum tırnak ucu kadar da peçeteye geldi ... beni bir telaş sardı oğlumda böyle olmamıştı... dedim düşürüyorum heralde doktora gittim hemen karından ultrasonla.bakti küçük olduğu için göremedi hafif bir sivi birikintisi var dedi ... beta hcg bakıcaz eğer değerim düşmüşse ya da yeteri kadar yukselmiuorsa düşük oluyor olabilir kendini uzm3 dedi bu arada hiç ağrım siizn yok lan tahlili verdim ... 19 kasım da 70.67 udi değerim 23 inde 280 olmasını bekleriz en az sağlıklı gebelikte dedi sonucum 387 cikti harika dedi doktor yerleşme akıntısı bu dedi ... Pazartesi tekrar gidicem kan verip ... progestan verdi .. bugün de doğum günün.. isten ciktim o arabayı ağlaya ağlaya kullandim gece karanlığında eşim de yoldaydı ona söylemedim kayinvalidem evden aldim iki gözü yaşlı allah korudu .... oğlumda okuldaydı arkadaşım aldı ... bana dua edin çok ihtiyacım var
Enteresan bir kuralmış, napalım sıkıntı yok uyarız biz de:) kızlar benim daha göğüslerimde en ufak sızı, ağrı, büyüme, koyulaşma vs olmadı. Benim gbi olan var mı?
Ben de 2019 Temmuz annesi oluyorum nasipse.
2018 Mart anneleri grubundan sonra 2. grubum olacak burasi..
Herkese merhaba :)
Bugün sınava girdim.Yarında sınavlarım var 3 tane.Dua beklerim güzellikler
Oksapar miydi neydi onu aldik bugun ilk defa vurundum kolumdan ve coook yaktiCanım hastane karşısındaki eczanelere gidersen eger
Onlar tedarikçi firmalardan getirtiyor
Evet çok yakar canım o morarırda sonraOksapar miydi neydi onu aldik bugun ilk defa vurundum kolumdan ve coook yakti
Koldan cok acitir ,göbekten vurulmani tavsiye ederimOksapar miydi neydi onu aldik bugun ilk defa vurundum kolumdan ve coook yakti
Hayırrr çok ovalama morarır:)Evet çok yakar canım o morarırda sonra
Sürekli alkollu pamukla ovala igneyi vurduğun yeri iyi gelir
Göbekten acımıyor emın ol :)Hemsire ovalama demisti hafif bastir sadece dedi ama bilemedim simdi
Kimileride karindan vurunuyor ve acitmiyor diyorlar bende cesaret edemem vurunmaya gobektenï
Ilk kez duyuyorum tabib odasına şikayet edin ...Ama ben her gttigimde odedim ondan dolayi soylemistim
Niye canım ikinci tedavimde doktorum bana böyle demiştiHayırrr çok ovalama morarır:)
Göbekten yapınca morarma olmuyor , bir defa koldan yapıp ovaladım mosmor oldu 2 hafta geçmediNiye canım ikinci tedavimde doktorum bana böyle demişti
Dolaptaki buz gibi alkolu pamuğa doker ovalardım morluklarıma cok iyi gelirdi ağrımıda alırdı
nIlk kez duyuyorum tabib odasına şikayet edin ...
Aynen bende oyleyim valla canimn
Canım senin dediğin her hastane için geçerli değil. Benim gittiğim hastanede ilk on gün kontrol on birinci gün giderlersen para ödüyorsun. Ben her 15 günde hastanedeyim hep ücret ödüyorum. On gün içinde gidersen ödemiyorsun
Hadi ya. Ben toplam 320 filan ödüyorum. Özel hastaneh+ tıp fakültesii profKeske kliniklerde ayda bir odesek ben riskli gebeyim her gittigimde 650 tl oduyorum tahlil haric sadece muayene usg