• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar selam dün kabus gibi bir gün geçirdim akşam üstü tam isten çıkarken kavobaya girdim sarıdan bir tik koyu bir akıntı olmuş kilodum tırnak ucu kadar da peçeteye geldi ... beni bir telaş sardı oğlumda böyle olmamıştı... dedim düşürüyorum heralde doktora gittim hemen karından ultrasonla.bakti küçük olduğu için göremedi hafif bir sivi birikintisi var dedi ... beta hcg bakıcaz eğer değerim düşmüşse ya da yeteri kadar yukselmiuorsa düşük oluyor olabilir kendini uzm3 dedi bu arada hiç ağrım siizn yok lan tahlili verdim ... 19 kasım da 70.67 udi değerim 23 inde 280 olmasını bekleriz en az sağlıklı gebelikte dedi sonucum 387 cikti harika dedi doktor yerleşme akıntısı bu dedi ... Pazartesi tekrar gidicem kan verip ... progestan verdi .. bugün de doğum günün.. isten ciktim o arabayı ağlaya ağlaya kullandim gece karanlığında eşim de yoldaydı ona söylemedim kayinvalidem evden aldim iki gözü yaşlı allah korudu .... oğlumda okuldaydı arkadaşım aldı ... bana dua edin çok ihtiyacım var

Gecmis olsun canim stres yapmamaya calis. Ben ilk gebeligimde cok yasadim kahverengi ve malesef kirmiziyida gordum. Her seferinde düşük yapıyorum diye gittim doktora ama cok sukur kucagima aldim. Bu hamileligimde de oluyor kahverengi akinti. Inşallah bunu da kucagima almak nasip olur.

Enteresan bir kuralmış, napalım sıkıntı yok uyarız biz de:) kızlar benim daha göğüslerimde en ufak sızı, ağrı, büyüme, koyulaşma vs olmadı. Benim gbi olan var mı?

Fotograf paylasmak yasak degil bildigim kadariyla. Cuma zayıflama yarışmaları topiginde kilo verenler oncesi sonrasi fotograflarini paylasiyorlar. Baska biseydir bence

Ben de 2019 Temmuz annesi oluyorum nasipse.

2018 Mart anneleri grubundan sonra 2. grubum olacak burasi..
Herkese merhaba :)

Hayirli olsun canim aramıza hosgeldin

Bugün sınava girdim.Yarında sınavlarım var 3 tane.Dua beklerim güzellikler :anneadayı::KK200:

Allah zihin acikligi versin canim basarilar

İyi akşamlar kızlar öğretmenler günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Herkesin ilk öğretmeni aslında Annesidir, bundan sebep tüm annelerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum birdahaki öğretmenler gününe kuzucum kucağımda tüm ailemin sağlıklı huzurlu olduğu bir şekilde girmek nasip olsun inşallah. Ve üniversiteye hazırladığım canım öğrencilerimin de öğretmenler gününü kutlamak nasip olsun Amin:KK49:

Back