• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
KIZ NASI ZOR BU İLAÇLARI YAZAN SEKRETER KADIN TROMBOFILI PANELI İĞNEYİ GEBELIK SONUNA KULLANABILIR DIYE BISI YAZDI SISTEME KAYDETTI ECZACI RAPOR ONAYLANMIS DEDI COK BASITTI
Alla allahh bnm doktor nie boyle bisey yapti ki acaba bn baska doktora dha kontrole gidicem o doktora sorayim bari yazik gunah yani o kdr para veriyoruz bide

Alla allahh bnm doktor nie boyle bisey yapti ki acaba bn baska doktora dha kontrole gidicem o doktora sorayim bari yazik gunah yani o kdr para veriyoruz bide
BENİM GİTTİĞİM ÖZEL HASTANEDE DEĞİL ÖZEL DOKTOR MUAYENEHANE RAPOR ÇIKARTTIRALIM DEDI DEVLETTE DOKTORUN BIRINI ARADI GITTIM 5 DK DA YAPTILAR DEDIGIM GIBI

Benim doktorum hemotoloji bolumune gtmem gerektigini orda heyetten gecmem gerektigini raporun oyle cikacagini soyledi ki o da cok zor dedi imkansiz gibi birsey dedi

Hayir guzelim pihtilasma sorunu olan kişiler kullaniyor sadce bunu ogrenmek icinde doktorlar pihtilasmaya bakiyor tahlillerde ama bi cogumuzin onceden düşükleri oldugu icin genetik testlerimiz yapildi ve onceden tedbirliydik yani kese gorur gormez de ignelere basladik
Anladim cabim insallah ayni sorunlari bir daha yasamazsiniz hepimize saglikli gebelikler

Yok canım,,, inan doktoruma söylememiştim bile adam kendisi verdi. Ben hiç uğraşmadım
Ozel hastanelerden de iste bu yuzden nefret ediyorum belkide rapor cikarttirmadigi hastalardan bi geliri mi oluyor yada ne bileyim kesin bir cikari varki rapor cikarttirmiyor insanlarda blmiyor istediği gibi yonlendiriypr bn bunu araştırıcam canim mutlaka

Raporla dha uyguna aliyorsun die bliyorum canim ben 2 kutuya 85 lira para verdim bi arkadas ilaclariyla birlikte 9 kutuya 160 lira civati birsey ödemiş
85 mi biz bir kutuya 20 veriyorduk. Şimdi 9 kutuya 170-180 civarı verdi eşim. Enox 4000 benim. Rapor dedipim gibi sadece fazla kutu almamızı sağladı

Ozel hastanelerden de iste bu yuzden nefret ediyorum belkide rapor cikarttirmadigi hastalardan bi geliri mi oluyor yada ne bileyim kesin bir cikari varki rapor cikarttirmiyor insanlarda blmiyor istediği gibi yonlendiriypr bn bunu araştırıcam canim mutlaka
Benimde özel hastane. Hatta özelde çıkmaz devletten çıkartılacak demişler daha biz doktora bunu sormadan çıkarttı verdi

Doktor rapor cikarttirmasi cok ugrastiriyor dedi biseyler anlatti ama cokta anlamadim raporu nasil cikarttirdin canim sen
Ekstra bisi yapmadım dr yazarken rapor cikaricak misiniz dedim kizlar ayarlar dedi. Kizlar da ne yapti bilmiyorum hastanenin karsisindaki eczaneden aldim biz ayarlariz rapor isini abla dediler sıkıntı yasamadim.

Back