• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yani canım ikiz olduğu için taramalı testler yetersiz kalır dediler ama genede yanlış yönlendirmiyşm şimdiden çünkü yeterli bir bilgim yok. Bu salı Başka bi doktorla görüşmem var (baya güvendiğim bir prof) ona sorucam kafamdakileri, öğrenip burada paylaşırım canımmm
Teşekkür ederim cevabınız için, bilgilendirirseniz bizi de çok sevinirim

Merhaba kızlar kaç gündür bakıyorum Ama bir türlü kabullenemediğim için yazamıyordum ben 2018 Şubat anneleri grubundaydım oğlum 10 aylık olmak üzere ve ben yine hamileyim hayırlısı bakalım neler bekliyor bizi

Hayırlı olsun. Bebek geldiyse vardır bir bildiği diyelim :)

Allah hepinize sağlık versin. Umarım sağlıklı bir süreç olur uçunuz için de

@Tazegelin33 canım biz seninle konuşmuştuk sanki önceden ne için konuşmuşuk tam olarak hatırlamıyorum mersin de Doğumla ilgili filan mı ya da bir yerlerde birlikte miydik
Ben de benzer durumdayım. Bebiş 12 aylık ve hamileyim. Umarım üstesinden gelebiliriz

Merhaba kızlar kaç gündür bakıyorum Ama bir türlü kabullenemediğim için yazamıyordum ben 2018 Şubat anneleri grubundaydım oğlum 10 aylık olmak üzere ve ben yine hamileyim hayırlısı bakalım neler bekliyor bizi
Bence en guzeli şuan benim kızım 2 yaşında ve tam yeni rahatladigim bı dönem ikisinide büyütüp rahat ederiz Allah'ın izniyle illaki zorlukları olacak ama başkalarına ihtiyaçları olmayacak onların enerjisine bizim yetişmemiş çok zor

n
Canım senin dediğin her hastane için geçerli değil. Benim gittiğim hastanede ilk on gün kontrol on birinci gün giderlersen para ödüyorsun. Ben her 15 günde hastanedeyim hep ücret ödüyorum. On gün içinde gidersen ödemiyorsun
Hastaneden bahsetmiyorum özel muayenehandeen bahsediyorum ...

Hayirlisi olsun canim ikisi bir buyur giderler. Ilk yil biraz zorlaniriz diye dusunuyorum ama ufaklik da oyun oynamaya basladi mi birbirlerine arkadaş olur buyurler insallah. Benim de 2 yasinda kizim var. Rabbim kolayligini verir

Ben de benzer durumdayım. Bebiş 12 aylık ve hamileyim. Umarım üstesinden gelebiliriz

Geliriz Allah'in izniyle canim. Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermez

Hastaneden bahsetmiyorum özel muayenehandeen bahsediyorum ...

Bende özel muayenehane ye gidiyorum senin dedigin gibi ayda 1 odeme yapiyorum. 1 gittigimde odeme yapiyorum digerinde yapmiyorum ayda 1 e denk geliyor. 10 gun siniri yok. Ayrica özel bir durum olurda ekstra gidersen de odeme almıyor. Benim kizimda kanamam oldugundan sık gidiyordum.

Allah bağışlasın. Dert etme Allah kaldıramadığın yükü vermez. Ben ilk bebekten hemen sonra kendim istedim Allah nasip etti hemen oldu bebeğim 4 aylıkken hamile kaldım aralarında 13 ay var. Şimdi üçüncü geliyor kısmetse ikinci ve üçüncü arasında 2 yaş 4 ay olacak. Her çocuk farklıdır bazı çocuklar 1 yaşında kolay olurlar ama 4 yaşında iken zor bir dönem geçirirler yani ne zaman kolaylaşacağını bilemezsin ikisi bir büyümesi de bir kolaylık. Inşallah herşey kolay olur ben de hep öyle dua ediyorum Allah bize kolaylaştırsın. Kimse gözünü korkutmasın aaa zor olur diyenler çok oluyor sen kulak asma nasip böyleymiş.

Cnm oncelikle hayirli olsun evet senin icin erken olmus beklenmedik anda ama yinede oyle deme rabbim onu sana nasip ettiyse vardir bi sebebi senim icin cok zor olucal bu devirde cocul dogurmak bakmak evet cok cok buyuk bi masraf hemde biri dha ufacikken ama rabbim onunda nasibini verir sen hic uzulme bebisini kabullen dha bnm bebegimde cok ufak ama biz bu gunleri gormek icin 3 yil ugrastik ve hala riskli yani stresli bir hamilelik geciriyorum sukret bence guzelim ama seni piskolojikmen anlayabliyorum yadirgamiyorumda kesinlikle bu düşünceni umarim senin icin herseyin hayirlisi olur

Hayirlisi olsun canim ikisi bir buyur giderler. Ilk yil biraz zorlaniriz diye dusunuyorum ama ufaklik da oyun oynamaya basladi mi birbirlerine arkadaş olur buyurler insallah. Benim de 2 yasinda kizim var. Rabbim kolayligini verir

Geliriz Allah'in izniyle canim. Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermez

Bende özel muayenehane ye gidiyorum senin dedigin gibi ayda 1 odeme yapiyorum. 1 gittigimde odeme yapiyorum digerinde yapmiyorum ayda 1 e denk geliyor. 10 gun siniri yok. Ayrica özel bir durum olurda ekstra gidersen de odeme almıyor. Benim kizimda kanamam oldugundan sık gidiyordum.
Aynen benim gittiğim tüm özel muayenehanesi olan doktorlar ayda sadec e bir kez ücret aliyor aynı ay içinde birden fazla kontrole çağırdığı oluyor özel durumlarda.

Kuzum benim de bebegim 15 aylık, planlı bir gebelikti beraber büyür birbirine can yoldaşı olurlar, ilki icin baya mesakatli yollardan geçtik bu bizi çok bekletmedi cok şükür Allah nasip ettiyse elbet bir kolaylığı olur..

Cok sukur rahatsizlik bi durumum yok falat onceki sebepsiz kayiplar ve sebepsiz hamile kalamadigim icin risk grubundayim 3 yil ugrastan sonra anca bu bebisimi tutturabildik suanlik risk de devam ediyor
doktorun perinatolog mu?? Bende risk grubundayım 5.hamilekiğim ama maalesef çocuğum yok. Önceki hamileliğim ikizdi erken doğumla kaybettim. Şimdi yine ikiz. Hem prof hem kadın doğum uzmanına gidiyorum. Prof, perinatolog değil ama çok bilgili ve ilgili bırakmak istemiyorum

doktorun perinatolog mu?? Bende risk grubundayım 5.hamilekiğim ama maalesef çocuğum yok. Önceki hamileliğim ikizdi erken doğumla kaybettim. Şimdi yine ikiz. Hem prof hem kadın doğum uzmanına gidiyorum. Prof, perinatolog değil ama çok bilgili ve ilgili bırakmak istemiyorum
Perinatoloğa neye göre karar veriliyor? Mesela ikiz olunca normalde direk ona mı gitmek lazım?

Back